Mad og drikkeOpskrifter

Fransk køkken. Opskrifter af klassiske retter

Retter af fransk køkken er populære over hele verden. Udsmykkede delikatesser tilfredsstiller hurtigt sult, og deres uforlignelige smag nyder kærlighed selv blandt de mest kedelige gourmeter. Alle retter i fransk køkken, opskrifter, som der er mange, er intet andet end kunstværker skabt ved hjælp af enkle og ikke meget produkter. Lækker lækkerier kræver talent og omhyggeligt arbejde af kokken. Fransk køkken, hvis opskrifter er ret vanskelige at udføre, tolererer ikke mekaniseringen af moderne husholdningsapparater til køkkenudstyr. Ved hjælp af denne artikel kan du forberede retter, der har den unikke charme i et fjernt land.

Løg suppe

Lidt historie: Fransk køkken, hvis opskrifter ikke altid er komplekse og dyre i præstationer, er ofte forbundet med løgesuppe. Denne ret serveres i næsten alle restauranter i landet. Ifølge legenden blev for første gang løgesuppe udarbejdet af Louis XV. Kongen var meget sulten, men i hans jagthytte var der kun olie, champagne og løg. Louis besluttede at improvisere og lave mad suppe, som i dag er en af de vigtigste traditionelle retter i Frankrig.

Opskrift: Kok kylling bouillon, det vil tage omkring 1,5 liter. 4-5 store løg, opdelt i tynde ringe, sat i en dyb rød-varm stegepande, i hvilken forsmeltet 2 spsk. Sked af olivenolie og 50 g smør. Der sættes også 2 pressede hvidløgskage og 1 tsk normalt sukker.

Kog løg på høj varme i 6-10 minutter med konstant omrøring. Når den er steget i den rigtige grad, vil dets kanter lysere lidt. Derefter er det nødvendigt at reducere ilden i det mindste og forberede blandingen i yderligere en halv time med sin regelmæssige omrøring.

Når løget er helt klar, tilsættes det til kogende kylling bouillon. Der er 275 ml tør hvidvin. Det er nødvendigt at vente indtil koget, så reducer ilden til et minimum. Helt suppe vil være klar i en time, du skal lave det uden låg.

Dernæst skal du sætte på bagepladen 2 pressede hvidløgsklyven og 1 bord. Skje med olivenolie. Ovnen opvarmes til 180 ° C. På bagpladen placeres 8-12 skiver baguette, skåret i en bredde på 2,5 cm. Først sættes brødstykkerne på den ene side og den anden, så de smøres jævnt med hvidløgsblandingen. Efter 20 minutter skal skiverne drysses med revet ost, og lad dem derefter stå i ovnen i yderligere 5 minutter.

At servere løg suppe er nødvendigt med 3 croutoner, hvoraf to er sat i en skål med suppe, og en yderligere serveres separat. Fransk køkken, hvilke opskrifter der kan implementeres af enhver værtinde, kræver særlig opmærksomhed på eksterne detaljer. Derfor skal du altid dekorere spisebordet i overensstemmelse med alle reglerne for etiketten.

Julien i Béchamel sauce

Lidt historie: Klassisk fransk køkken er længe blevet dannet, dets opskrifter blev opfundet selv under konger og aristokrati, sunget og romantiseret i en række bøger og film. Julienne med Béchamel Sauce har to versioner af udseendet. For det første blev den lavet af kongekokken Francois de la Varenne, som er kendt som grundlæggeren af højt køkken i Versailles. Ifølge den anden version opfandt Julien Louis de Béchamel, som var paladsets hersker under kong Louis XIV. Mange retter af fransk køkken, hvis opskrifter blev afsendt fra generation til generation, har meget dybe rødder. Ikke overraskende har fremkomsten af traditionelle delikatesser længe været dækket af mange legender.

Opskrift: For det første er Béchamel-saucen forberedt. I en lille krukke hældes der mælk, der er også tilsat urter, salt, peber, løg og muskatnød. Når saucen koger, tag den af pladen, og lad den brygge i en time. Stamme gennem en sigte.

Smør smelter i en gryde, mel tilsættes til det. Hold på ilden, omrør, 1 minut. Tag gryden med smør og mel fra ovnen, hæld i den kogte mælk tidligere. Sausen sættes igen på ilden, koges, hvorefter den tilberedes i 2 minutter med konstant omrøring.

500 g kyllingefilet skal koges i 20 minutter. Færdig kød fint smuldret. 300 g mushroom og 200 g løg finhakket efter rengøring. Stej løg i vegetabilsk olie. Til det tilsættes hakket svampe. Stek blandingen i 10-15 minutter med låget åbent, hvorefter tilsæt kyllingefilet, salt og peber efter smag.

Bland blandingen i seks kokosnødder med et volumen på 200 ml. Tilsæt den samme sauce "Beshamel". Stænk med revet ost (ca. 200 g). Cocktails uden låg er sat i ovnen, forvarmet til 180 ° C. Julienne bages i 30 minutter.

Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.