Mad og drikkevarerOpskrifter

Kylling lår. Madlavning enkel og velsmagende

Kyllingekød blev inkluderet i kosten af hver familie for lang tid siden. Dette produkt er ikke kun nyttig indeholder en stor mængde af proteiner og godt absorberet af kroppen, men også let at fremstille. Derudover kan de opskrifter enkle og lækre retter fra kyllingekød i vor tid finde en enorm mængde. Denne artikel vil fortælle dig hvordan man laver smarte frokost eller middag fra et produkt som kylling, eller rettere, kylling lår.

Det er vigtigt at huske, at uanset hvor vi tilberede kylling lår, bør dette produkt være så frisk. Det er ønskeligt, at fuglen ikke var for gammel, eller dens kød er simpelthen ikke egnet til fremstilling af nogle retter. Fra lårene opnås som fine supper og hovedretter eller kager.

Lad os tage et nærmere kig på, hvad retter er bedst hofte. Kylling biprodukter, som kan findes på hylderne i enhver respekt købmand, berømt for det faktum, at de er forholdsvis nemme at tilberede. Fra alene hofter oplevet værtinde og professionel kok vil tilbyde flere dusin storslåede retter. Her er nogle af dem.

Kylling lår i ost. Vaskes grundigt låret og give kødet lidt tør. Så slukke det på en pande i en lille mængde af vegetabilsk olie, hvortil der blev tilsat lidt kogende vand, hvis det er nødvendigt, i tyve minutter. For en tid, indtil kødet er kogt, tage to æg og en halv kop mælk, tilføje til det to hundrede gram fint revet russisk ost, peber, salt og friske krydderurter, og bland grundigt. Når kødet er let afkølet, blev dip i hvert stykke og den resulterende blanding rullet i rasp. Nu steger kødstykkerne på en varm pande til de er gyldne brune (indtil de er møre) og vores måltid er klar.

Spyd af kylling. Fordi kylling lår - er først og fremmest, meget mørt og blødt kød, ganske ofte de anvendes til grill. Tage det vaskede kød (per hundrede gram per portion) og dens rub fløde, blandet med krydderier. Som krydderi er bedre at bruge rød og sort peber, spidskommen, oliven urt og sennep pulver. Tilføj og kombinere dem er det muligt, baseret på personlige præferencer og smag.

I en lille gryde over meget svag varme smelte de to spiseskefulde smør, hæld en halv kop til orange og en spiseskefuld citronsaft, tilsæt soya, at en halv kop honning og sennep smag. Den resulterende sauce at holde ilden to minutter, under konstant omrøring. Så er det nødvendigt at afkøle og hæld det over kødet. Efter syv eller otte timer kød kan spredes på risten eller bagning og stegning i en halv time (eller indtil gjort) på svag ild eller gløder, periodisk hælde-marinade sauce.

Kylling lår med svampe. Til denne ret af fjerkrælår fjern kernerne, og de resulterende fileter lidt frastøde. For en portion, som i den foregående opskrift, bruge et halvt pund kød. Er baseret på fire portioner tage tre hundrede gram friske svampe, en god vask og rens dem, sønderdele og steg med løg på en varm stegepande. Olien er bedst at bruge olivenolie, men pasform og alle andre grøntsager. Når stegte svampe lidt køligt, læg dem på kødet og pak det ind i ruller. Disse ruller steger indtil kogt, præ-trække dem i æg og rasp.

Disse er blot et par tips, der fortæller, hvordan man tilberede en lækker kylling lår. Faktisk kan sådan en række retter være meget større, og hemmeligheden bag nogle af dem kunne nemt være født i dit køkken. Bon appetit!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.