Åndelig udviklingReligionen

Talmud er hvad? Talmudens historie og essens

Hidtil har enhver uddannet person kendskab til, at Talmud er en multimængdeundervisning, som er en samling af jødiske bestemmelser af religiøs og juridisk karakter i en diskussionsform omkring sin oprindelige kilde - Mishnah. Med andre ord er dette grundlæggende store arbejde en ordnet og målt rekord af den Orale Torah.

Hvad er Talmud?

Det er ingen hemmelighed, at i den bogstavelige oversættelse fra hebraisk "Talmud" er en undervisning eller instruktion. Dette navn er den primære kilde, som senere modtog et andet, ikke mindre kendt navn, specifikt "Gemara." Derfor er søgmotivet i dette skriftsted motivationen for de jødiske nationaliteter af absolut alle generationer at lære og forbedre deres åndelige verden.

Måden at skrive en bog på er ikke let, og præsentationen er ret vanskelig at forstå.

Med hensyn til sproget skrives Talmudet ud i en række Aramaiske Dialekter, kombineret med hebraiske og bibelske ord, inklusioner af latin, persisk og græsk.

Indhold og tekster af de gamle læresæt

Talmudens bøger indeholder ikke kun tekster af lovgivningsmæssigt indhold, men også mange interessante medicinske og historiske historier. En rød tråd gennem hele afhandlingen er fortolkningen af Tanach, hvoraf den overvejende del er indeholdt i Torahen.

I første omgang var denne undervisning af jødiske tænkere ikke udstyret med syntaktiske tegn. På grund af dette var der ingen visuel mulighed for at adskille forskellige afsnit fra hinanden, så der var svært ved læseprocessen, hvilket skabte et vist ubehag for alle, der forstår det grundlæggende videnskab.

Historiske rødder og æra for fremkomsten af den hellige undervisning

Talmudens afhandlinger i deres udvidede fortolkning blev samlet i det fjerne år 210 AD, takket være Yehuda Ha-Nasi's indsats. Denne samling blev kaldt Mishnah, som senere blev omskrevet og fortolket af dens tilhængere.

Tilhængere af disse handlinger var amoritter, der skabte deres egen forklaring på den gamle Mishnah med navnet "Gemara". Handlinger til at skrive dette arbejde blev gennemført samtidigt på to steder, nemlig i Babylon og Palæstina. Baseret på dette blev der oprettet to udgaver: den babyloniske talmud og dens Jerusalem-modstykke.

Fortolkning af det gamle Talmud og dets udgaver

Det er nødvendigt at angive en ubestridelig og indlysende kendsgerning, at der er en regel at udskrive alle værkerne med bevarelsen af sidetaleringen af den oprindelige kilde, som blev udgivet af den legendariske Daniel Bromberg. Derfor bevarer enhver fortolkning af Talmud nummereringen, som er 2947 ark eller dobbelt så mange sider. Derfor kan du om nødvendigt få en henvisning til den nødvendige del af Talmud.

For eksempel var den første udgave af Talmud, der eksisterede på det russiske imperiums territorium, versionen af brødrene Shapiro i Slavuta. En af udgaverne af Talmud blev udført af litauiske rabbiner og dateret 1880.

Talmud og Torah: Hvad er forskellen?

Det er nødvendigt at begynde med fortolkningen af begge publikationer for at forstå deres forskelle grundigt.

Talmud er primært arbejdet hos de store jødiske tænkere, som er en skriftlig oversigt over den mundtlige version af Torahen. I sin sammensætning er der kommentarer og vurderinger af store mennesker. Samtidig er det jødiske folk tolkeren og tolkeren af de bestemmelser, der er tilgængelige både i Talmud og i Torahen. Ifølge de grundlæggende begreber for de klogeste mennesker, der passerer gennem begge versioner af publikationen med en rød tråd, skal hver repræsentant for denne nation studere Toraen. Det vil sige, Talmud udvikler evnen til at lære og videreudvikle sine evner.

Beskrivelse af Torahen og dens grundlæggende begreber

Toraen er den mest nøjagtige og mest pålidelige samling af Mosaikens værker, som findes både i trykt og i manuskriptform. Det er studiet af denne hellige skrift, der er jødes søgesmotiv. Blandt jødedomens principper er to bud: at studere Torah for hver af jøderne selvstændigt og at respektere alle dets tilhængere. Det er trods alt vigtigt for alle at allokere tid til at studere Torah. Det aboriginale koncept var mænds undersøgelse af Torah, men for kvinder er dette arbejde ikke forbudt, men tværtimod er enhver aktivitet i denne retning velkommen.

Forbudt Torah Torahs

Torahs undersøgelse er strengt forbudt for repræsentanter for andre nationaliteter, bortset fra jøder. Men dette tabu vedrører ikke de syv bud til nages efterkommere. Vi glæder os over undersøgelsen af de mest hellige bud og deres passager, hvor citater er anvendt i enhver litteratur. Også den ovennævnte tabu gælder ikke for dem, der forbereder sig til vedtagelsen af gyur.

Metoder til at studere de hellige gamle jødiske skrifter

Udover den sædvanlige metode til at studere Talmud eller Torah er der komplekse måder, der kombinerer ret interessante og effektive metoder.

Da Talmud er en undervisning, for at opnå det bedste og mest effektive resultat er det nødvendigt at forstå det sammen med Torahen, i et par mennesker, der ideelt set er to personer. Sådan uddannelse har Hawrars sjældneste navn. Takket være et par tal komplementerer de hinanden og gensidigt fortolker indholdet.

Den anden måde er at forstå dogmerne i denne hellige skrift gennem fortolkninger. Denne metode blev kaldt gematria. Takket være denne metode er det for eksempel muligt at erstatte ord med tal, mens antallet af symboler skal være identisk med den oprindelige kilde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.