BilerBiler

Honda Civic Type-R: ajour

Den teknologiske proces ikke er på plads, og i endnu højere grad i de senere år. Producenter af udstyr er ikke nok bare at producere nye modeller, de har brug for at overraske, at interessere køberen.

Ikke mindre vigtigt end funktionalitet eller tilpasningsevne bilen er dens design, da det er den første ting, en potentiel køber ser. Flere og flere mennesker ønsker at have ikke bare en praktisk og komfortabelt køretøj - de ønsker at eje en bil, der ville skille sig ud fra bilen flow for sin lyse og originalt design. Således blev biler Honda Civic Type-R.

forhistorie

Japanske bekymring Honda gjorde et forsøg på at realisere de ønsker af forbrugeren, der præsenterer foråret 2005 begrebet 8. generation af den populære Honda Civic. Du tror måske, at der ikke er noget mærkeligt, fordi der på auto viser, vil flere virksomheder præsentere futuristiske begreber konstant forbavset publikum.

Men Honda har besluttet ikke at dvæle ved det. Koncept Civic ottende generation stort set uændret blevet en produktionsmodel. Meget modigt skridt, fordi ikke alle bilproducent kan beslutte at begynde at sælge model med sådan en fed design. Det viste sig, at alle de frygt var ubegrundet: så snart bilen kom til det indenlandske marked, lange køer linet op bag ham.

Standard fem-dørs hatchback er udstyret med en 1,8-liters motor, men det ville være en modifikation deraf - ladet coupe Honda Civic Type-R. Foto af en bil er en bekræftelse af et modigt skridt af den japanske producent, som det ydre nyhed "lidt" usædvanligt for forbrugeren, som ikke desto mindre gjort en meget populær model.

udvendig

Den varme version er kun tilgængelig i tre-dørs krop. Køretøjer bredere end dens fem-dørs forhold til 15 mm på samme akselafstand. Derudover har nyhed modtaget indfarvede kofangere, en ny aerodynamisk organ kit, spoiler på stammen, to, og 18-tommer hjul. Alt dette med en futuristisk stilen af modellen gør det utroligt attraktivt udseende af bilen Honda Civic Type-R. Fremkomsten af nye emner er langt mere udtryksfuld end sine forgængere - den pågående, sporty, selv aggressiv.

interiør

På førersædet spænding er stadig den samme. Sædet ligner en rigtig væddeløb spand. På bagsædet klar åbninger til sport sikkerhedsseler. Det faktum, at du er i "civile" køretøjer, der anvendes til offentlig vej, ligner en blød polstring indvendige elementer. I resten af interiøret ligner det indre af Civic forgænger, og fastslå, at det er Honda Civic Type-R, det er kun muligt i nogle detaljer, især i farven. Stole har røde skær, og rød farve dominerer interiøret. Det bruges til belysning.

Det vigtigste punkt på instrumentbrættet dvohurovnevom - surround omdrejningstæller, mærket op til 9000 o / min (rød zone starter med et mærke på 8000 omdr / min). En omdrejningstæller anbragt på målerne brændstof, motortemperatur, et digitalt speedometer. Type-R til stede som en inskription på instrumentbrættet og på metallet etiketten ved siden af manuel gearkasse. Midterkonsollen er audisistemoy styreenhed og en onboard computer. klimakontrol betjenes med knapper svarende til knapperne joystick, som ligger lige under instrumentpanelet visir Honda Civic Type-R. Har forladt kontrol knap lyser og start motoren. Indsæt og drej nøglen i tændingen er nødvendig, men startmotoren startes det med knappen.

Sæder som et rat, har en masse justeringer. "Donut", belagt med naturlæder, presset indeni. Men håndtaget 6-trins "mekanik" fremstillet af kold metal. På trods af den sporty sedan, det er meget praktisk: kan du finde en lang række nicher for små ting, men i den anden række er rummelige og komfortable. Det eneste negative - der kravle tilbage lidt svært, men det er et problem af alle tre-dørs hatchback.

bagageplads

Lasteevne Honda Civic Type-R er lig 485 liter i en normal tilstand, og den anden række er foldet, det stiger op til 1352 liter. Det skal bemærkes, at formen af bagageafdækningen begrænser synlighed i bakspejlet.

Honda Civic Type-R. karakteristika

De fleste af de konkurrerende virksomheder har fokuseret på turboladede motorer, og Honda fortsætter med at forbedre atmosfæriske benzinmotorer. Dette begrænser muligheden for lidt af tuning i fremtiden, og har en betydelig indvirkning på strømmen model. På trods af dette, kan fire-cylindret benzinmotor på 2,0 liter kaldes et mesterværk teknik, da motoren med sådan et beskedent volumen 201 er i stand til at udstede en "hest". Honda ingeniører har forsøgt at gøre det så lydhør, er det lykkedes de fem plus.

udgifter til

Høje omkostninger - problemet med Honda Civic Type-R. bilpriser fra autoriserede forhandlere starter med et mærke på 37 800 dollars. For eksempel modellen Focus ST, som er en af de største konkurrenter til den japanske hatchback står ved 8000 billigere. Dette gælder også for de øvrige konkurrenter. Men hvis du sætter disse biler er de samme funktioner, som er tilgængelige på Honda Civic Type-R, vil de være dyrere end sidstnævnte.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.