Åndelig udviklingReligionen

Kan muslimer gå i kirke og sætte lys?

Vores verden er mangesidig. I hver persons sjæl er en ekte kosmos gemt i miniature, hvilket afspejles i det store antal religiøse overbevisninger, der eksisterer på planeten. De mest almindelige religioner er følgende:

  • kristendommen;
  • buddhisme;
  • Islam.

De er grundlæggende og har længe været kaldt verdens. Og buddhismen tilhører den ældste og islam - til den yngste. Indbyggere i et land følger ikke altid en eneste tro, derfor kan repræsentanter for forskellige trosretninger leve i en by, og der kan opbygges religiøse konstruktioner relateret til forskellige kulturer. I den forbindelse er spørgsmålet mere og mere ofte, om det er tilladt for folk at komme ind i hedningernes templer. Der er endeløse diskussioner om dette emne. I dag valgte vi islam som tema for vores samtale og besluttede at søge svar på flere spørgsmål af interesse for kristne og muslimer. Kan muslimer komme til kirke? Er det synd?

Islam og kristendom: teologernes synspunkt

I moderne samfund er kristne ofte desværre imod muslimer. I samfundet var der en klar ide om forskellen mellem disse religiøse overbevisninger og deres ulighed. Hvis du holder en social undersøgelse på gaden med deltagelse af unge fra begge religioner, så vil de helt sikkert tale om, hvor umuligt det er at sameksistere mennesker med et sådant anderledes verdensbillede.

Men både kristne præster og muslimske imamer siger, at der ikke er meget forskel på vores religioner, og selv give eksempler, der afspejles i hadithen og koranen.

Først og fremmest bør unge mennesker, der utvivlsomt negativt svarer på spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt for muslimer at komme ind i den ortodokse kirke, vende sig til koranen. I det kaldes mere end en gang kristne "Skriftens folk" og taler om dem med stor respekt.

For dem, der ikke har disse oplysninger, kan man anbefale at finde i Koranen en linje, der fortæller, at kristne fra alle religioner er tættest på muslimer. Trods alt prædiker de lydighed og ydmyghed for Gud. Og sådan skulle være den troende muslim.

Derudover er det kendt, at profeten Muhammad sendte sine tilhængere til Etiopien for at kristne skulle beskytte dem fra hedningerne. De, der skjulte muslimerne i deres hjem i lang tid, end de reddede deres liv. Og så sendte de os i fred.

Derfor bør vi ikke særlig fokusere på, hvor forskellige vores religiøse overbevisninger er. Det er bedre at leve med følelsen af, at vi alle tror på en Gud, som forventer, at vi opfylder visse regler. Nu er vi kommet tæt på spørgsmålet om, hvorvidt muslimer kan komme ind i kirken. Lad os forsøge at håndtere dette ret vanskeligt for at forstå problemet, idet det overvejes fra alle sider.

Forbuddet mod at besøge kirken i Koranen: eksisterer det?

Mange af dem, der søger et svar på spørgsmålet "kan muslimer gå i kirke" henvise til profeten Muhammeds ord, der er angivet i en af hadithene, hvor han forbyder de troende at udføre ritualer i hedenske templer. Af en eller anden grund henviser moderne folk automatisk også til kristne kirker. Men er det sandt?

Hvis vi henviser til de ovennævnte fakta, så stod kristne på et andet niveau end hedningerne i profeten Muhammeds øjne. Derfor er det simpelthen umuligt at sammenligne templer og templer. Hvad andet kan du finde i Koranen om dette spørgsmål?

Interessant vil du ikke se nogen direkte forbud mod at komme ind i den kristne kirke. Profeten Muhammad talte aldrig om dette, det vil sige, muslimer har ikke efterladt instruktioner på denne konto. Hvordan skal man være? Hvad skal ledes af den ortodokse?

Der er mange beviser for, at Profeten selv, der rejste til forskellige lande med sine tilhængere, bad i religiøse bygninger af andre trosretninger. På samme tid svarede han, da han blev spurgt om arten af denne handling, at han ikke så nogen synd i denne handling.

Derudover er begge religioner i nogle lande så nært beslægtede, at de har en dybtgående indflydelse på hinanden. For eksempel i Aserbajdsjan er der moskeer, hvor du kan sætte lys på output. Og hvis ilden brænder støt, så taler det om en ren sjæl. Men når flammen svinger og hurtigt falmer, blev stearinlyset lagt af en syndig mand med uhyggelige tanker. Sådanne overbevisninger bekræfter, at Gud er en for alle mennesker og ligeledes afsat til venlige og rene sjæle.

Så kan en muslim gå i kirke? Hvordan kan du være sikker på, at du ikke begår en synd? Hvis vi konkluderer med alt det ovenstående, så kan vi sige, at Guds hus altid er hans beholder, uanset tilståelsen. Hvad er vigtigt er, hvad der er en slags intentioner, som en mand går ind i templets hvælving. Dette emne kræver mere grundig analyse.

Sightseeing: Kan en muslim gå i kirke?

At se, hvad der udgør en kultobjekt med hensyn til arkitektur, eller at blive bekendt med de troendes indre er ikke forbudt. Hvis du har kristne venner, og du er helt tilfældigt nær kirken, vil de besøge, du behøver ikke at være udenfor sine mure. Ja-ja, muslimer er ikke forbudt at komme ind i ortodokse, katolske eller buddhistiske templer.

At krydse tærsklen til hedningernes religiøse struktur betragtes ikke som en synd, der er ikke en eneste omtale af det overalt. Den eneste betingelse er, at tjenesten ikke skal være i templet. Når alt kommer til alt, vil du i dette tilfælde blive en ufrivillig deltager i at tjene en anden kult, og dette falder allerede under kategorien forbud.

Derfor, hvis du er dybt bekymret over spørgsmålet om, hvorvidt det er muligt for muslimer at komme ind i kirken for simpelthen at inspicere bygningen, så bekymre dig ikke: at besøge templet vil ikke være en synd.

Udflugter til kirker og andre hellige steder

Er det muligt for en muslim at gå i kirke på en udflugt? I princippet er spørgsmålet tæt forbundet med de spørgsmål, der er rejst i det foregående afsnit. Det er interessant, men mange troende svarer med sikkerhed, at en kristen ikke kan komme ind i moskeen, og en muslim kan ikke komme ind i templet. Derfor rejser folk ofte muligheden for at besøge visse steder, når de rejser sammen, fordi de er forbundet med de ubudendes religiøse kult.

Men faktisk er der ingen forbud mod denne score. Enhver hengivenhed kan besøge kristne hellige steder med henblik på bekendtskab. Dette opfattes som at opnå ny erfaring og viden, og muslimen bør stræbe efter at modtage dem. Når alt kommer til alt, kan kun en uddannet og kyndig person på forskellige områder af livet bringe tro på andre mennesker. Glem ikke, at dette er en af de vigtigste missioner i islam.

Som følge af ovenstående kan enhver hengiven gå på tur og inden for rammerne af udflugtsprogrammet besøge katolske kirker i Europa og ortodokse kirker i Rusland. Alle disse handlinger betragtes ikke som en synd.

Kan muslimer gå i kirke og sætte lys?

Dette emne er mest akut i den moderne verden. Faktum er, at selv lederne af nogle oprindeligt muslimske lande kommer til ortodokse kirker og sætter lys. Lad os huske sagen med chefen for Kasakhstan Nazarbayev for seks år siden. Derefter besøgte han katedralen i Astana og satte et lys på julen. Dette førte til alvorlig fordømmelse fra den islamiske verden. Men mange troende betragtede denne handling som en hyldest til kristendommen og et symbol på, at repræsentanter for forskellige trosretninger perfekt kan forhandle indbyrdes og leve i fred.

Så hvem har ret i denne tvist? Kan vi utvetydigt besvare spørgsmålet om belysning af lys i templerne? Lad os nærme forklaringen langtfra. På trods af at der er meget fælles mellem kristendom og islam, er der en vis forskel i religiøse ritualer. Men de fleste ritualer opfindes af mennesker, ikke af Gud, selvom de er baseret på hans pagter.

Baseret på grundlaget for islam forbyder han udførelsen af rites fra andre religiøse kulturer og udpeger afgudsdyrkelse som en særlig alvorlig synd. Da profeten Muhammad ikke talte om behovet for at tænde stearinlys, og sådan en tradition ikke eksisterer, så sætter lys i templet, begår du en synd ved at udføre en kristen rite. Den eneste undtagelse er uvidenhed, men den kan ikke helt rense syndens sjæl.

Korsets tegn i kirken: er det tilladt?

Er det muligt for en muslim at gå i kirke og blive døbt? Dette spørgsmål bliver også ofte stillet på fora. Og svaret er kategorisk: nej! Hvis et simpelt besøg i kirken ikke er en synd, har skabelsen af dåbspanelet en meget anden åndelig belastning. Dette betragtes som en alvorlig forseelse, for i islam er det ikke almindeligt at blive døbt. Så denne proces er haraam.

Kissing ikoner i kirken

Kan muslimer gå i kirke og tilbede ikoner? Der kan ikke være to meninger. Islam ser ikoner som idoler, og vi ved allerede, at denne religion fornægter og fordømmer afgudsdyrkelse.

Derfor må du ikke blive båret væk af anden tro og udføre andres ritualer. Ingen forbyder de troende at komme ind i kristne kirker, men du bør ikke holde traditioner, der er fremmede for dig.

Namaz i kirken

Det er svært for mange at forestille sig, at bøn kan udføres i Guds hus tilhørende en anden religion. Men selv præstationen af bøn i kirken, når der ikke er mere egnet sted (moske) i nærheden, er det ikke forbudt, men er velkommen. Du behøver kun at anmode om tilladelse fra præsten. Som praksis viser, er det ikke noget problem: Guds hus er åbent for alle sine børn.

Et par ord i konklusion

Vi håber, at vores artikel kaster lys over problemet med muslimsk ophold i den ortodokse kirke, og nu har du alle de nødvendige oplysninger.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.