Mad og drikkevarerHovedret

Hvor du kan have en firkantet måltid i Moskva?

Beboere i en enorm metropol såsom Moskva, er det svært at finde tid til at spise frokost hjemme eller gå til en favorit restaurant. Sult kan zastich dig overalt og har tanker om, hvor du kan have en firkantet måltid. I Moskva er der mange steder med en sund, velsmagende og rimeligt prissat fødevarer. Selv hvis du er en turistby besøgende eller en lokal indbygger, vil du ikke være sulten, se tilbuddet om Moskva catering.

En lækker frokost for studerende

Du kan se i spisestuen placeret på institutterne og fabrikker. Selvfølgelig, tjenesten er ikke på højeste niveau, men du er nødt til at spise tæt på. Sådanne institutioner som især for dem, der gik glip af den studerende år. Her kan du fuldt ud smage ikke kun frokost, men også atmosfæren i den sovjetiske æra.

Velsmagende og tilfredsstillende menu er tilgængelig i spisestuen Mospochtamta, som åbner dørene om eftermiddagen for at brødføde deres medarbejdere. Kokkene tilbyder en bred vifte af salater, ris med svinekød, ærter og andre supper og, selvfølgelig, frugt.

Tæt på Leninsky Avenue, gaden Ordzhonikidze, madlavning der kaldes "God lys" knyttet til kollegiet af ydelser nummer 32. Det er et sted, hvor du kan have en firkantet måltid. I den vil du finde traditionelle velsmagende russiske retter såsom kartofler med svampe, salat, pandekager og ostekager, samt svinekød i russisk.

De fleste restauranter er i udkanten af byen, men du kan kigge i spisestuen på Metro "Arbat" station og spise varm rød borscht med creme fraiche eller kotelet med kartoffelmos og frugtgrød. Det er en skam, spisestue er lukket i weekenden.

Den studerende kantiner universiteter har en varieret menu af supper, kødretter med grøntsager og kompot. Tidsplanen svarer til tidsplanen for skoledag.

Restauranter med sydlige køkken

Meget sulten, bør du kigge i den aserbajdsjanske restauranten. Dele af disse venlige mennesker er imponerende i størrelse. Og lugten af en saftig menu svimmel. Bedste madlavning lam med grøntsager, saftige kebab, nationale nærende supper og søde Azeri vin. Ser ind i "Gladiator" eller "Baku Yard", vil du finde mange muligheder for madlavning kebab. Her er, hvor du kan have en firkantet måltid!

Den mest appetitvækkende og godt kogt med fårekød khinkali "Vi Burch" - i armensk restaurant på Vyatka. I weekenden kan du ikke finde ledig plads, så en masse faste kunder, kiggede her af tradition.

retter Øst

God spise mens gang kan være en japansk restaurant "UDONyaSAN". Du vil nyde en lækker frokost af integrerede traditionelle japanske måltider og gratis grøn te. Ro og smukke omgivelser med til at have en god tid og at tilfredsstille sult. Hvis du ønsker at tilbringe tid i parken, så du afgiver din bestilling med dem.

Som en ikke-mellemliggende og kinesiske restauranter såsom "Harbin", der tjener som en overraskende karpe blomst, stør dampet ild aubergine og andre lige så attraktive retter.

Hvor du kan have en firkantet måltid, fordi det er det ældste sted i Moskva - "Venskab" restauranter, der serverer standard kinesiske køkken. Klassisk design i kinesisk stil og en reel traditionel mad. Kokke tilbudt sød svinekød med ananas kombineret med ris, eksotiske frølår og vandmænd, samt krydrede retter på blæseren.

Ledige og skadelige fastfood

I de senere år blevet meget populære fastfood cafe. Meget praktisk, gå rundt Moskva, kig ind i en diner og et velsmagende måltid. Det er ikke nødvendigt at kalde tjeneren og vente på kok til at forberede et måltid. Bestilling sker ved kassen og derefter henrettet. Mange cafeer har gratis internet-netværk. Disse punkter kan findes i nærheden af nogen metro, et stort indkøbscenter eller temapark ( "Rostik", "skæld ud", "Lille-kartoffel"). Du kan forberede måltider takeaway pakket i en papirspose og lægge servietter og de nødvendige instrumenter.

Meget velsmagende og tilfredsstillende fad - shawarma. Men i teltet på stationerne til at købe det - en stor sundhedsrisiko. Det er bedre at spise det i "Beirut" eller "Mirage", samt i cafe Folkets Venskab University, i nærheden af stationen "Sydvest", og Nikitsky Gate - i "Sinbad". På Leninsky Prospekt har aserbajdsjansk café, hvor salat, saftige grøntsager og høvlet kylling tæt pakket ind i en pita, men ikke i en pita. Du ønsker måske at tilføje et par sugerør af pommes frites.

pandekager

Der er restauranter med navne taget fra folklore, såsom "The Mansion", "Cossack Kuren", "at Tiffanys på pandekager", der tilbyder alle former for pandekager med den oprindelige påfyldning. Du kan vælge det indhold, efter din smag. Dette kan være stør æg, marmelade, kød, svampe, syrnet fløde og en anden flerhed af forskellige fyldstoffer. Vi tilbyder også lækre pandekager på gamle opskrifter af vores bedstemødre. Hertil kommer, at restauranten har saftige øre, rød suppe, lage og sur suppe. Stort udvalg af forretter, salater og småretter.

Den indbydende atmosfære og venlighed af tjener vil tillade dig at have en god tid. Som du kan se, er der mange steder i Moskva, hvor et velsmagende måltid er meget muligt.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.