Mad og drikkevarerHovedret

Appetitvækkende tomater: de gavnlige og skadelige virkninger af den "gyldne æble"

Det er svært at forestille sig vores tabel uden tomater. Der er mange sorter af tomater, er frugten af dem udmærker sig ved forskellig smag, form og størrelse. De fleste juice indeholder tomat rød, pink tiltrækker bud kød velsmagende og gule tomater er særligt søde, og meget glad for børn.

Tomater er saltet, marineret, kogt dem saucer. De har længe blevet en favorit ingrediens i sommer salater. Hvad tiltrak os til denne lækre saftige tomater?

Fordele og skadelige virkninger af tomater er godt forstået af læger og ernæringseksperter, men denne grøntsag ikke ophøre med at forbløffe forskere indtil nu. For nylig opdagede et stof, der gør det muligt at lægge det gen ansvarlig for følelsen af sult. Blot én spist til frokost tomat kan forlænge følelsen af mæthed i 3-4 timer.

Børn og tomater

Fordele og skadelige virkninger af tomater for en voksende mængde afhænger af kvaliteten af frugt, samt af alder og individuelle karakteristika for barnet. Op til et år tomater børn ikke fodres, fordi de indeholder lycopen, kan pigmentet forårsage allergi. Juice solgt i babymad divisioner, kan give. Den indeholder ikke urenheder og er sikkert for små børn.

Som for ammende mødre, og derefter spise tomater kan og bør, hvis en kvinde er ikke allergisk over for dem. Tomater i mælken levere værdifulde stoffer og normalisere laktation. På trods af den betydelige liste over vitaminer, der er indeholdt i frugt, er det nødvendigt at observere moderation. Den daglige sats for moderen - 2-3 mellemstore tomater eller et glas tomatjuice. Selvfølgelig bør syltede grøntsager udelukkes.

Efter et år børnene kan gøre tomat skrællet, om det fyldte tre, kan børnene få en grøntsag i sin helhed.

Tomat indeholder så mange næringsstoffer og vitaminer, der er nødvendige for en normal udvikling, det gør dem til en af de mest eftertragtede produkter børnebord. Men her må vi huske, at frugterne kan ophobes nitrat, så meget hjemmedyrkede grøntsager frem for importerede drivhustomater.

Fordele og skadelige virkninger af tomater til mænds sundhed

Traditionelt betragtes som en mandlig leder af familiens forsørger og beskytter. Det er den del af den stærke halvdel af menneskeheden falde et stort antal af hjerteanfald og slagtilfælde forårsaget af konstant stress og tunge belastninger. For at gemme dem et godt helbred er afgørende for en sund afbalanceret kost.

Tomaterne er næsten ingen fedt, men de er rige på jern, citronsyre, ascorbinsyre og æblesyre. De har en masse vitaminer: caroten, C, B1, B2. Folk, der jævnligt spiser tomater, to gange mindre modtagelige for et hjerteanfald.

Videnskabeligt bevist fordele ved tomater i kampen mod kræft. Den stærkeste antioxidant lycopen, nyttige egenskaber , som er mange gange større end vitamin E-virkning, fjerner fra de vaskulære aterosklerotiske plakker og er effektiv til forebyggelse af prostatacancer. Det hæmmer væksten af kræftceller, og absorberes bedre ikke frisk og lavet af genbrugt frugt (juice, saucer, pasta).

Hvis en person har nyresten eller galdeblære, bør du ikke spise tomater. Spises i store mængder, kan de også forårsage fremkomsten af disse sten. forbrug bør ikke overstige 20 genstande om ugen.

Kvindelige perspektiv på tomater

Fordele og skadelige virkninger af saftige grøntsager er kendt for at kvinder i lang tid. Kombinationen af vitaminer og mineraler i denne grøntsag er så god, hvis fosteret er specielt designet til at opretholde ungdom og skønhed.

Som et lavt kalorieindhold produkt er tomat ofte i kosten ernæring. Dets brug hjælper med at etablere stofskiftet, fjerner overskydende væske fra kroppen, fjerner ødemer.

Serotonin og tyramin forbedre stemningen, dulme nervesystemet og lindre stress. Lycopen er indeholdt i en større mængde i den lyse røde frugter, fremragende slagsmål frie radikaler og sinker aldringsprocessen.

Kvinder i midaldrende, læger anbefaler at drikke tomatjuice. Dette er en god forebyggelse af osteoporose.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.