FormationGymnasier og universiteter

Tsinghua University (Beijing Kina). Uddannelse i Kina

Øst i de seneste år er blevet stadig mere attraktivt for vestlige menneske. Denne tendens skyldes den stadige økonomiske vækst i Kina og Japan. Disse lande er blevet indflydelsesrige aktører på den internationale arena, der som en magnet tiltrækker udlændinge her. Mange russere har været aktivt at komme til Kina for at få en videregående uddannelse, og at praktisere i det kinesiske sprog. Fagfolk, kineserne, er meget efterspurgte på det russiske arbejdsmarked. Så i dag besluttede vi at fortælle dig, hvordan at komme ind i de bedste universiteter i Kina.

Højere uddannelse i Kina for russiske studerende

Højere uddannelse i Kina, kan den russiske få helt gratis. Du skal kun minimal kendskab til sproget og pengene til at betale for uddannelse. I sammenligning med mange russiske universiteter for uddannelse i Kina er billigt. For eksempel vil den dyreste sats koste dig 3000 dollars, og hostel indkvartering i et enkelt værelse med aircondition vil koste omkring $ 600 om året.

Kinesiske lærere med stor opmærksomhed, er internationale studerende. De kan arbejde med studerende til fri og selv bidrage til at løse nogle problemer i dagligdagen. Mange studerende bliver i Kina efter endt uddannelse. De finder en plads i de store virksomheder og underskrive kontrakter i flere år. Derfor er uddannelse i Kina - det er en stor chance for unge at finde sig i voksenlivet.

Det uddannelsessystem i Kina: Funktioner

Overvejer om optagelse på universiteter i Kina, huske på, at du kun behøver at tale det kinesiske sprog. Han bar alt foredrag. Hvis dit sproglige niveau ikke tillader assimilere den viden, så bliver du nødt til at afsætte et år eller to at lære sproget i særlige grupper, hvor kun udenlandske studerende falder.

Du vil gøre fem dage om ugen fra otte om morgenen til klokken tolv. Den resterende tid kan bruges efter forgodtbefindende. Ved udløb af den uddannelse, du passerer to eksaminer på kendskab til sproget. Den ene er intern, og den anden svarer til internationale standarder.

Hvis du består prøven, vil du få ret til at gælde for den valgte fakultet. Varighed af uddannelse varierer inden for fem år. Ved afslutningen af uddannelsen bliver nødt til at vælge mellem postgraduate og bachelor. Det er værd at bemærke, at internationale studerende er til rådighed de bedste universiteter i Kina. Det handler om det, vi nu diskuterer.

Projekt K-9 - hvad er det?

I Kina er der flere end hundrede videregående uddannelsesinstitutioner. I slutningen af sidste århundrede, har delstatsregeringen udviklet et program til at finansiere landets bedste universiteter. Programmet har vist sin bedste side, så i 2008 var der en uformel sammenslutning af ni elite højere læreanstalter i K-9-projektet. Ifølge de seneste oplysninger, disse institutioner indtager en førende position i rækkefølgen af landets universiteter. Hvert år bliver disse data opdateret og vise, hvor dynamisk udvikling videregående uddannelsessystem i Kina.

K-9 indeholder følgende universiteter:

 • Beijing Institute of Sprog;
 • Tsinghua University;
 • Fudan University;
 • Shanghai Jiaotong Universitet;
 • Zhejiang University;
 • Nanjing Universitet;
 • Kinesiske University of Science and Technology;
 • Xian Jiaotong Universitet;
 • Harbin Institute of Science and Technology.

Internationale studerende kan tilmelde sig enhver uddannelsesinstitution helt af ovenstående. Blandt de bedste universiteter i landet omfatter Tsinghua University. Det ville være ønskeligt at stoppe i flere detaljer.

Tsinghua University: generel information

Denne skole betragtes som den bedste i Kina. Det holder sikkert førstepladsen i rækkefølgen af universiteter i landet, men i den internationale rangordning af universiteter er stadig på sit niogfyrrende sted.

Betingelser for bor og studerer i Tsinghua er meget behageligt for de kinesiske og udenlandske studerende. Universitetet ligger i den smukkeste del af landet. universitetsbygninger - klasseværelser, kollegier, biblioteker og rekreative centre - omgivet af frodig vegetation.

Undervisningen personale på Tsinghua er en af de bedste i landet: i historien om universitetets eksistensen af det mere end en gang produceret Nobelprismodtagere og fremtrædende politikere.

I forskellige fakulteter årligt træner lidt mere end 26 000 elever, heraf 3 000 er udlændinge. I Tsinghua University, unge mennesker kommer fra 114 lande rundt om i verden, hvilket indikerer den enorme popularitet af institutionen.

På universitetet kan du lære kinesisk i et særligt program, kandidat fra bachelor af nogen af de 38 specialer, samt at tilmelde sig kandidatgrad eller doktorgrad.

Historie på universitetet

Hans udseende universitet er forpligtet til at betale den kinesiske regering til den amerikanske regering. Disse betalinger blev forbundet med oprør af de mennesker mod udenlandsk indblanding i landets politik, når udenlandske statsborgere blev dræbt under sammenstød. Hvilket førte til visse betalinger til fordel for de amerikanske myndigheder. Beløb smugles ind i kasser af de amerikanske myndigheder, var højere end aftalt, og Kina forlangte en overbetaling tilbage. I USA, i sidste ende tilbydes på denne penge til at skabe et støtteprogram for kinesiske studerendes læring i Amerika. For deres uddannelse i 1911, og Tsinghua University blev etableret.

University Area

De kinesiske myndigheder har samlet op for den nye skole er meget malerisk sted - Park luksuriøse Summer Palace. Tidligere var der en af de kejserlige paladser og skole. Hvem er den bedste universitet i Beijing-området har mere end 350 hektar, hvor der er alle de nødvendige studerende infrastruktur.

Udvikling af Tsinghua University

I første omgang, Tsinghua skole fik status af college med en indskrivning på mindre end 500 elever. Et år senere, den kinesiske regering omdøbte det i skolen, men i den langsigtede plan var at gøre det til et fuldgyldigt højere læreanstalt. For seksten år, blev bygget sportsanlæg, biblioteker og forskellige infrastrukturanlæg.

Som et resultat, i 1928, har Tsinghua University modtaget en officiel status. I midten af det forrige århundrede, blev universitetet overført til den kategori af tekniske universiteter. Fra sit medlemskab bragt mange fakulteter, men i firserne de kinesiske myndigheder til at genoprette den diversificering, der har lov til at trække Tsinghua i første sted i landet.

universitetet

I øjeblikket, universitetet er en sammenslutning af seksten institutioner repræsenteret ved halvtreds-seks fakulteter. Studerende studere humaniora eller tekniske fag. Populær blandt udenlandske studerende nydt Institut for Kunst og Design. Hvor du kan blive trænet i følgende specialer:

 • Kunsthistorie;
 • design;
 • kunst.

Parallelt hermed eleverne forbedre deres kendskab til det kinesiske sprog, som giver dem ekstra chancer for at få et job på Beijing kontrakt.

En god base er Institute of Materials. Det foretrækkes for det meste kinesiske studerende, fordi læring kræver et godt kendskab til sproget. Det faktum, at selv de lokale studerende ikke altid kan forstå alt, at lærerne siger. Efter alt, landets massen af dialekter, der ofte er radikalt forskellige fra hinanden i udtale og betydning af ord.

Meget populær er Institut for Miljø. Han har kun én afdeling - teknik og miljøbeskyttelse. Dens kandidater arbejde i Kinas store entreprenørvirksomheder.

Hvordan at gå på universitetet

Hvis du planlægger at tilmelde sig bachelor, skal universitetet opfylde visse krav:

 • en alder af ansøgeren bør ikke overstige femogtyve år;
 • efter fremlæggelse af dokumenter (certifikat for ungdomsuddannelserne og ansøgningen) skal passere den sprogtest og specialiserede eksamener;
 • lov til at passere ansøgere, der har betalt et gebyr på seks hundrede yuan;
 • du skal være parat til at betale studieafgift i mængden af fem og tyve tusind yuan til fyrre tusind yuan.

I tilfælde af optagelse på master uddannelse år vil koste 70 tusind yuan, undervise engelsk til de studerende til kostpris på op til et hundrede og fyrre-seks yuan.

Uddannelse i Kina vil blive en russisk skole kandidater ekstraordinært liv. Du vil finde dig selv i en helt anden virkelighed, som kunne være det første skridt til højder af karriere vækst.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.