SundhedMedicin

Børneklinikken UMMC Jekaterinburg: tjenester og testimonials

I dag, vil du børnenes klinik UMMC (Jekaterinburg) blive præsenteret. Hvilken slags organisation er det? Hvilke tjenester tilbyder det? Om dens besøger forældre og deres børn er glade? Forstå alt dette er ikke så svært, som det ser ud. Endvidere vil alle de vigtige og relevante oplysninger gives, med hvilken alle forældre bør være opmærksomme, før du skriver barnet at se en specialist. Det er sandsynligt, at mange ikke ville have en passende organisation for besøget. Ud fra dette ingen er sikker.

beskrivelse

Børn poliklinka UMMC (Ekaterinburg) - er en privat medicinsk facilitet. Den repræsenterer en stor alsidig hospital, som primært tager mindreårige.

Denne institution positionerer sig som europæisk klinik kvalitet og relaterede teknologier. Det giver bistand til børn i sin klasse. Næsten enhver lidelse, du kan anvende til UMMC. Men hvad slags tjenester er der? Hvor er klinikken? Hvilke funktioner ofte opmærksomme på forældrene?

adresse

UMMC (Børneklinikken, Ekaterinburg) har én adresse. Pointen er, at organisationen ikke har nogen filialer. UMMC Ekaterinburg er tilgængelige i enkelt mængde. I andre regioner, grene af organisationen er ikke.

Og det behager mange forældre kender den nøjagtige adresse, vil ikke have tid til at tænke, hvad gren til at gå til en bestemt læge. Du skal blot nå frem til de angivne koordinater.

Adresse børns Poliklinik UMMC: Ekaterinburg, gade Sheykmana, Bygning 113. Det er her den angivne medicinske institution. Mange påpeger, at nå klinikken er ikke svært. Efter alt, er det placeret nær centrum af byen. Nu er det klart, hvad slags "UGMK-sundhed" (Ekaterinburg, Børneklinikken) har en adresse. På ethvert tidspunkt, er det muligt at gå på til optagelse af en specialist eller direkte modtagelse.

kontakter

For nogen særlig brug for støtte center telefon. Vi studerede en tværfaglig pædiatrisk klinik masser af kontakter. Alle af dem tillade nemt at kontakte Registry og opnå en passende høring. Kunderne peger på, at der ikke er nogen særlige problemer med telefon nr. Bare ring til tidspunktet for klinikken. Og operatørerne til hurtigt at besvare opkaldet.

Hvad tal at bruge? UMMC (Børneklinikken, Ekaterinburg) telefon til kommunikation foreslår følgende: 8.343.283 08 08. Denne henvisning, og kombinationen af optagelsen til lægen.

Med indgivelse kan bringes i kontakt med en anden kontakt. Nemlig: 8343344 27 67. Men det er ikke alt. På klinikken er der et hospital. På ethvert tidspunkt, kan kunderne og deres forældre ringe og finde ud af om status for patienterne. Indlæg sygeplejersker hospital - en meget nyttig kontakt for kommunikation blandt dem, der bliver behandlet.

Brug tjener følgende numre:

 • 8343344 27 67, udvidelse 369 - 3. sal;
 • det samme antal, udvidelse 368 - 4. sal;
 • det samme antal, men med en ekstra 367 - 5. sal.

Telefon, som det er blevet sagt, fungerer godt. Røret var at forsøge at tage så hurtigt som muligt, operatører og medicinsk personale uden problemer besvare alle spørgsmål fra den, der ringer. Udnævnelser til eksperten finder også sted uden nogen klager. Og det er alle glade.

tjenester

Hvad er børnenes klinik UMMC (Ekaterinburg) tilbyder tjenester til patienter og deres forældre? Det er blevet sagt, at det er en tværfaglig medicinsk center. Kun det er ikke klart, hvad slags problemer kan tilgås her.

Blandt de tjenester tildele bistand på følgende områder:

 • pædiatri;
 • kirurgi;
 • oftalmologi;
 • otolaryngology;
 • neurologi;
 • urologi;
 • gynækologi;
 • gastroenterologi;
 • endokrinologi;
 • allergologi;
 • kardiologi;
 • nefrologi;
 • immunologi;
 • laboratoriediagnostik;
 • ultralyd;
 • Røntgenstråler;
 • MR;
 • traumatologi.

Generelt i klinikken, er der omkring 20 områder, hvor lægehjælp. Også være opmærksomme på, at det undersøgte privat center gør det muligt at modtage pleje i hjemmet, og også udfører en række forskellige operationer. Hospital Børns Clinic UMMC (Jekaterinburg) tilbyder også. Vaccination kan gennemføres uden problemer på det medicinske center. I overensstemmelse hermed stort set alle spørgsmål, bedes kontakte klinikken.

møbler

Og nu lidt om, hvad de mener om dette medicinske patienter center. UMMC modtager en række reaktioner. Stor opmærksomhed på situationen i organisationen. Forældre viser, at centrum af interiøret behager.

Overalt lavet kosmetiske og større reparationer kun med nye møbler installeret i hvert kontor, samt udstyr. Nogle peger på, at institutionen er grundigt planlagt. Og være opmærksom på, at administrationen og forvaltningen af centret gør sit bedste for komfort og bekvemmelighed af patienterne. Jeg ønsker at komme tilbage her igen og igen.

"UMMC-sundhed" (Ekaterinburg) - Børneklinikken af den private typen, der tilbyder sine gæster de mest komfortable betingelser for opholdet. Smukt privat klinik med en afslappet og venlig atmosfære. Lige hvad er så nødvendig, når man arbejder med børn.

læger

Hvad kan vi sige om klinikken specialister? Det er også et vigtigt emne. Det er ganske ofte kvaliteten af lægerne til videre behandling afhænger af. I første omgang klinikken tage kun specialister med en videregående uddannelse. De er konstant at forbedre deres færdigheder, og dagligt får uvurderlig erfaring med at arbejde med børn.

"UMMC-sundhed" (Ekaterinburg, Børneklinikken) anmeldelser modtaget for deres specialister overvejende positive. Forældre viser, at i denne tværfaglige medicinsk center, lægerne ved præcis deres job. De er kvalitativt og hurtigt at udføre det.

Alle specialister er høflig og venlig, børnene prøver at finde en individuel tilgang. Hvis det er nødvendigt, kan du altid tjekke med din medicinske oplysninger om barnets sygdom, forestående behandling og andre nuancer af samarbejdet. Ingen vulgaritet eller uhøflighed. Kommuniker med pæne læger. Ekstra analyse og forskning, som regel, er ikke fastsat.

service

Også mange er opmærksomme på kundeservice er. Han tales hovedsageligt i et positivt lys. Sagen er, at den UMMC (Børneklinikken, Ekaterinburg) - en institution, der tilbyder kvalitet og hurtig service.

Forældre viser, at hele personalet er høflige og hjælpsomme. For deres arbejde ingen klager - altid klar til at hjælpe, altid bede. Optag til læger baseret på patientens komfort.

Den eneste hage, der skal tages i betragtning - er, at en person med en forsinkelse på mere end 10 minutter fjernes fra posten. Det kan blive overskrevet af en hvilken som helst belejligt tidspunkt. På hans sene er nødvendig for at forhindre på forhånd. Kun på denne måde vil forsvare optagelsen af en læge.

Også blandt de negative aspekter af tjeneste skelne den manglende evne til at finde et sted at parkere køretøjer. Det bemærkes, at det er umuligt at parkere i nærheden af klinikken. Mere præcist er det vanskeligt at foretage.

For resten, ingen klager. Børns Clinic UMMC (Jekaterinburg) - en privat tværfaglig medicinsk center, der virkelig bekymrer sig om sine patienter. Lige hvad vi har brug for mange mennesker til at gå til private klinikker!

priser

Men prisen organisationen få mennesker er glade. Forældre ofte understrege, at udgifter til ydelser i "UMMC-sundhed" høj. For komfort og kvalitet, du skal betale. Det er disse ord findes blandt de anmeldelser om klinikken.

Dog vil høje priser ikke skræmme potentielle besøgende. Sammen med ordene fra den høje pris på service, folk opdager, at pengene blev givet for kvaliteten og hurtig behandling. De fleste af de patienter og deres forældre ikke spare de penge cast.

For at være klar, den første modtagelse af en specialist i de gennemsnitlige omkostninger i 1350 rubler, en anden - i 1000 rubler. Den "individuel vaccination" koster et gennemsnit på 8500 rubler. Faktisk ikke alt for billigt. Men det er det værd.

resultater

Børns Clinic UMMC (Jekaterinburg) - et privat tværfagligt center, der gør alt for sine besøgende. Befolkningen er tilfreds med den service og læger. Kvalitet og komfort - det er mottoet for institutionen.

Dog vendte her, du har brug for at forberede sig til en vis udgifter. Som de siger forældre til kvalitet, høflighed og hurtig service, der skal betales. Tror ikke, at UMMC - et billigt sted. Dog bør gælde her.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.