SundhedMedicin

Børns livmoder: årsager, behandling og konsekvenser

Børns livmoderen, eller som det kaldes, hypoplasi - en sygdom, der er karakteriseret ved forsinket udvikling af den kvindelige krop. Som et resultat, en voksen kvinde størrelse og funktionalitet af livmoderen i børnenes udviklingstrin. Størrelsen af dette organ er 3 - 5 cm (normalt bør være 7 - 8 centimeter). Hertil kommer, at svage ligamenternes apparat forårsager en bøjning foran livmoderen.

Børns Liv: årsagerne til sådanne overtrædelser

Forsinkelsen i udviklingen af kvindelig omskæring har mange årsager. For eksempel kan underudvikling være medfødt, der undertiden er kombineret med en forsinkelse i udviklingen af hele organismen.

Men oftere hypoplasi udvikles under puberteten. Årsagen til alle - hormonelle forstyrrelser. I pigens krop der er mangel på hormonet ansvarlig for væksten og ordentlig udvikling af kroppen. For eksempel et sådant fald i antallet af kvindelige kønshormoner produceres af ovarierne, sammen med forøgede niveauer af hypofysehormoner. I nogle tilfælde svigt i kroppen er resultatet af en fejl i hypothalamus.

På den anden side på udviklingen af livmoderen påvirkes af andre faktorer. Børns uterus kan være en konsekvens af tung tidligere overførte infektionssygdom eller nervøse lidelser. Ganske ofte, at årsagen er en skarp vægttab, som er så glad for moderne piger. En vis indflydelse på udviklingen af det reproduktive system har alkohol, nikotin og narkotika, især hvis de anvendes i så ung en alder.

Børns livmoder: Skilte

Faktisk hypoplasi har ikke så mange tydelige symptomer. For eksempel, piger med udviklingsmæssige forsinkelser menstruation forekommer meget senere - efter 15-16 år. Desuden skal der ved menstruationsblod kan enten være for mager eller omvendt, er meget stærk.

Da livmoderen er underudviklet, er modstanden mod infektion væsentligt reduceret. Piger med sådanne problemer er inflammatoriske og infektiøse sygdomme i kønsorganer. I de senere år hypoplasi kan forårsage problemer med svangerskabsforløbet og fødsel, og i nogle tilfælde endda føre til barnløshed.

Hypoplasi påvirker intime liv af kvinden. Der er problemer i kommunikationen, reduceret eller endda tabt libido, kan en kvinde ikke få nogen tilfredshed, som er fyldt med udviklingen af psykiske problemer.

Børns livmoder: diagnose og behandling

Normalt livmoder hypoplasi kan påvises ved bækken undersøgelse. Det er derfor, det er vigtigt at se din læge regelmæssigt, som i øvrigt teenagere ofte overset. Den endelige diagnose kan stilles, efter at ultralydsundersøgelse af organer i underlivet. Desuden er den patient krævede at afgive blod for hormon analyse - dette vil hjælpe til at bestemme den mulige overtrædelse af hormonbalancen.

Så vidt behandlingsmetoder, sagen er anderledes. Det hele afhænger af graden af udvikling af livmoderen, sværhedsgraden af hormonelle fiasko og årsager til forsinket udvikling. For at normalisere reproduktive system fungerer piger ordineret hormonelle lægemidler, der har en gavnlig indflydelse på kroppen. Behandlingstiden og individuelt - fra flere måneder til flere år. Hertil kommer, at patienterne undergik regelmæssige gynækologiske kurser af massage, fysioterapi, samt at gøre en særlig øvelse terapi.

Børns livmoder og graviditet

Hypoplasi - det er temmelig tung diagnose. I denne tilstand, kvinden er meget vanskeligt at forestille sig. Hvis alle de samme, er det muligt, det er ingen garanti for et positivt resultat er ikke. Graviditeten er svært, med den konstante trussel om afbrydelse. En mulig abort, blokeret arbejdskraft proces, en stærk forgiftning. Der er også risiko for graviditet uden for livmoderen. Hvis tiden til at begynde behandling, er prognosen for kvinder er meget gunstige.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.