Nyheder og SamfundMiljøet

Det forladte hospital i Khovrino. Khovrin Hospital: Myter og legender

Khovrina forlod hospital (Khzb) er en bygning beliggende i det nordlige distrikt i Moskva, i Khovrino-distriktet. I nærheden af hospitalet er der en banegård, der ligger på vejen, der fører til St. Petersborg.

Oprettelseshistorie

For første gang er der henvisninger til sygehuset tilbage i 1979. Konstruktionen begyndte dog først i 1980. Projektets forfattere var I. Ya. Yadrov, I. Kosnikova, K. Knyazeva, A. Saukke, A. Moiseenko og N. Pokrovskaya. Hospital Khovrina blev bygget under streng vejledning af IA Tsfasa, E. Antonov, V. Paikova og L. Krylyshkin. Fem år senere, i 1985 blev strukturen stoppet. I tredive år har bygningen været ufærdig og anses forladet.

Ifølge nogle rapporter var opførelsen af hospitalet placeret på stedet på den gamle kirkegård. I begyndelsen af byggearbejdet blev jorden betonet. Det ufærdige hospital i Khovrino blev lukket inden udgangen af alle værker: Bygningens udvendige var fuldstændig klar, kun det indre layout forblev.

De sande grunde til at stoppe konstruktionen er stadig klassificeret som "hemmelige". Der er dog flere versioner:

 1. Ejendomsafdelingen i Moskva havde ejet ejendomsretten til ejendommen.
 2. Ifølge geologernes fejl blev bygningen bygget over en underjordisk flod, så det begyndte at gå under jorden.
 3. Fejl i designet. På grund af ustabile jordarter falder bygningen ned.
 4. Manglende finansiering.

Hvad der virkelig er ramt af lukningen af hospitalet er ukendt. I første omgang blev objektet beskyttet og blev betragtet som "strategisk vigtigt", men efter et stykke tid blev det helt opgivet.

Struktur og udseende

Hospitalet Khovrina har et meget usædvanligt layout og har to bygninger. Hoveddelen er bygget i form af en tre-stråle stjerne med seks grene i enderne. Disse tre vinger er forbundet i midten. Hvis man ser på objektet ovenfra, ligner bygningen af bygningen tegn på Biohazard ("biologisk fare"). I hovedbygningen er der elleve etager og et tre-niveau tag.

Den anden bygning var oftalmologisk. Det består af tre etager, hvor morgue og krematorium var placeret.

Kælderen i bygningen er meget stor og går på fire etager i dybden. Til dato er det delvist oversvømmet med vand, som ikke går væk om vinteren eller om sommeren. På trods af temperaturen er vandet altid dækket med et tykt lag af is.

Ifølge projektet indeholdt Khovrin hospitalet flere løb for ambulancer og sin egen helikopterpude. På grund af afslutningen af byggeri i bygningen forblev de indvendige lofter ufærdige, der er ingen skillevægge og nogle fragmenter af væggene. Ifølge skøn over specialister var hospitalet i 2015 gået under jorden med 12 meter. Og første sal, der ligger på vejeniveau, faldt meget lavere. Derudover begyndte revner at danne sig på bygningens vægge.

Sekten "Nemostor"

Det ufærdige hospital i Khovrino blev bevogtet af militæret i et år efter opførelsen blev frosset. Da de forlod området, blev bygningen interesseret i fans af spænding. Og satanister blev den første af sådanne. Deres sekte blev kaldt Nemostor.

Det menes at Satanisterne samlet sig på hospitalet for de sorte masser. De opstod i kælderens vægge, hvor der ikke var vinduer og hvor sollys ikke trængte ind. De opstillede deres helligdom og byggede en kirke, hvor de tilbød menneskelige ofre. Derudover afholdt satanisterne mørke ritualer og masseorgier.

I slutningen af 80'erne - begyndelsen af 90'erne af det tyvende århundrede i Khovrino-området blev tilfælde af savnede mennesker hyppigere. Forsvist ikke kun borgere uden et bestemt bopæl, men også børn, unge såvel som dyr. Det blev troet, at alle ofrene blev udsat for at ofre for Satan, så de blev sendt til ovnen og brændt. Det forladte hospital i Khovrino gemmer i sine kælder to ovne og sataniske kirker, der ikke oversvømmes med vand.

Sekariarians varede ikke længe. Da de lokale retshåndhævende organer lærte om sekten , blev der modtaget en ordre for at lægge hospitalsbygningen i orden. Opstandskampen stormede objektet, men satanisterne havde ikke til hensigt at overgive sig. Så er der to versioner af begivenhederne:

 1. Sekretarierne blev fanget. De blev ikke bragt til politistationen, men blev skudt i kælderen, og derefter fyldte de den med vand.
 2. Sekterarians modstod, men de blev drevet ind i en tunnel i kælderen. Desuden blæste OMON-løsningen op af tunnelen fra begge sider og oversvømmede den med vand. Som et resultat druknede satanisterne.

Sådanne begivenheder fandt sted i Khovrino-distriktet, ifølge rygter. Hospitalet (fotoet nedenfor) var midlertidigt tomt og tog satanisternes liv i en frygtelig kælder.

Satanisternes sorte masser

Massen er den vigtigste kristne og katolske ritual for tilbedelse. Den svarte masse er en ceremoni rettet mod kristendommen, eller en satanisk form for rituel.

Satanister, der udførte de sorte masser, forurenede kristne symboler. For eksempel:

 • I stedet for hvide sætte sorte stearinlys.
 • Kors vendt.
 • De brugte en sekskantet stjerne.
 • På alteret brændte svampe, der har en narkotisk virkning for at nå en distraheret tilstand så hurtigt som muligt.
 • Sekterens leder læste prædikener og forherligede Satan.
 • Læs bønnerne i omvendt rækkefølge.
 • De forbandede den kristne religion og Jesus.

Lederen kastede et kors med den korsfæstede Jesus til jorden, og sekterierne forsøgte på enhver mulig måde at forurene ham. Alt dette endte i masseorgier, og satanisterne var i en "trance".

Navn fra stalkers

Stalkers - det engelske ord, oversættes som "jæger". Dette begreb blev opfundet af brødrene Strugatsky for at betegne fagfolk, der udfører mennesker i forbudte områder eller på forbudte genstande (Strugatsky-brødrene er science fictionforfattere fra Sovjetunionen).

Da bygningen af hospitalet betragtes som uegnet, er det ikke bedre at opleve, uden erfarne stalkers. De kender alle de farlige steder og hjælper med at undgå en ulykke. Det skyldes, at det forladte hospital i Khovrino, mere præcist dets struktur, ligner tegnet "biokemisk fare", stalkerne hedder det Ambrella.

I paraply opstod der ikke blot ofre, men der var også mord og selvmord. Hospitalet blev ikke et sted, hvor liv er reddet, det er blevet et sted, der tager disse liv. Hun tog liv på grund af tro, chance eller uberettiget kærlighed.

Paraply - psykoneurologisk hospital

Psykoneurologi er en gren af psykiatri og neuropatologi, som studerer neuroser. Neuroser er en gruppe af psykiske lidelser.

Psykoneurologisk hospital i Khovrino skulle blive den største i distriktet. Bygningen blev designet til 1300 pladser. Alt var allerede klar: VVS var på plads, rørene blev lavet uden fejl, glasset og rammen blev indsat, og der var tegn på dørene. Over resten var der stadig et stort arbejde. Derudover blev møbler og udstyr importeret til nogle af kontorerne.

Da projektet blev frosset, blev hospitaler sat på vagt omkring omkredsen. Året bygningen var under streng kontrol, og efter det blev det ubrugeligt for ingen. Det var da, at plundringen begyndte på den del af befolkningen. De transporterede VVS, fjernet fliser og glas, rørene blev overdraget til skrot.

Hospitalet skulle redde liv, behandle børn. Mere end 1000 patienter kunne ændre deres liv og forbedre deres sundhed, men det var ikke tilladt at gå i opfyldelse. Således kan børnenes psykoneurologiske hospital i Khovrino hjælpe børn, men nu tværtimod tager det deres liv fra dem.

Myter og legender om Khovrinsk hospital

Der er mange legender omkring hospitalets bygning. Her er nogle af dem:

 1. Den mest berømte handler om satanisterne "Nemostor". De bragte ofre for både mennesker og dyr. Ingen af sekterierne lever imidlertid ikke længere.
 2. Det menes at hospitalet Khovrina tager væk dem, der vækkede de døde sjæle. Der var en gammel kvinde, der mistede sin hund. Hun fandt hendes rester i kælderen på hospitalet. Foruden hendes hund var der lig og andre hunde. Med "bevis" gik hun til de lokale myndigheder, en straffesag blev åbnet. Et par dage senere gik min bedstemor til Khovrino og faldt i en fælde. Efter at have brudt begge benene, døde hun lang og smertefuldt.
 3. Det antages, at du på hospitalet kan se spøgelser. De vises ofte om natten og kan køre en person sur.
 4. De siger, at hospitalet er meget koldt. Selvom der ikke er vinduer og døre, er temperaturen meget lavere end udenfor bygningen.
 5. Der var rygter om, at strukturen var meget stille, selv sang af fugle var ikke hørbar. Og i en sådan dødelig stilhed kan du høre barnets grædende eller skrigende såvel som den uhyrlige stille musik, der kommer fra kælderen.

Børnehospitalet (Khovrino): vores dage

På trods af streng kontrol blev en anden sekt af satanister bosat på hospitalet. De er ikke bange for deres forgængers frygtelige skæbne. De udfører deres ritualer i selve midten af bygningen - på femte sal samles efter solnedgang og bruger ikke menneskelige ofre.

Efter adskillige mord i hospitalets bygning var der på observatørstedet og observatører. Omkring anlægget er der et strygejern med pigtråd. Dette stopper dog ikke stalkers eller bare nysgerrige. Ifølge statistikkerne kom i 2004 omkring 10 personer ind på hospitalets område, hvoraf 6 af dem blev fundet døde. I sommeren 2006 blev der fundet 13 kroppe.

I bygningen forsvinner folk stadig og dør. På det lokale kontor er der mere end 1500 ansøgninger om paraply. Derfor stopper kæden af kroppe der findes der ikke.

Planer for en forladt bygning

I 24 år stod det neurologiske hospital (Khovrino) og tiltrak ekstremister. Men i 2009 blev hele komplekset af det ufærdige hospital overført til ejendomsretten til byen Moskva. Ejerskabsrettigheder er blevet registreret. I samme år er spørgsmålet om nedrivning af bygningen rejst. Nogle investorer var enige om at nedlægge hospitalet på egen regning, men han krævede til gengæld et landområde, hvor hospitalet var placeret. Ejendomsafdelingen gav sit samtykke, men nedrivningen af ejendommen skete ikke, da investorerne forsvandt under uklare omstændigheder.

Tre år senere, i 2012 opstår spørgsmålet om nedrivning af hospitalet og opførelsen af to nye bygninger på plads igen. I efteråret blev jorden med objektet auktioneret til en meget høj pris - 1 milliard 800 millioner rubler. Bygningen blev ikke indløst.

I 2014 besluttede de at nedrive hospitalbygningen og opbygge en ny medicinsk bygning på denne side. Derfor i 2015 rejste spørgsmålet om nedrivning af Khovrin hospitalet på bekostning af offentlige midler. Herefter vil landet blive auktioneret til opførelse af et nyt medicinsk center.

Interessante fakta

 1. I 2015 er det planlagt at lave en horror film om det forladte Khovrin hospital.
 2. I historien "Kreml 2222. Khovrino" D. Sillov og S. Stepanova beskrives hospitalet i form af et sted, hvor den ældste onde genfødes.
 3. Ikke kun bygningens form, men filmen "Resident Evil" har påvirket navnet Paraply.
 4. Området er penetreret af ikke-formalister: goths, emo, punks. I denne henseende er alle væggene malet graffiti.
 5. Paraply har sin egen keeper, Raf. Det kan ikke findes, selvom det er svært at finde. Til tider sparer han folk fanget.

Anmeldelser om hospitalet

Lokale beboere forsøger at omgå bygningssiden. De tror, at man ikke kan vende tilbage fra mystikets magt.

De, der vovede at gå på hospitalet og gå på gulvet, hævdede utvetydigt, at alle historierne om hospitalet var opfundet for at skræmme folk væk. Og hvis du ser - det er bare en almindelig ufærdig bygning.

Det forladte hospital i Khovrino, hvis billede du kan se i vores artikel, skal skræmme folk med sine dystre vægge, men nysgerrige mennesker savner ikke muligheden for at besøge det mest forfærdelige og farlige sted i det nordlige distrikt i Moskva.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.