Sport og FitnessOpbygge muskler

Sports Nutrition for nybegyndere. Rating af sports ernæring

Stigende grad atleter interesseret i sport ernæring for begyndere. Ord som sport og ernæring, kan ikke medføre positive følelser, men hvad gemmer sig bag dette udtryk? På trods af at en ganske lang tid over hele verden har anerkendt denne form for stimulering, men der er stadig nogle personer, at de mest skeptiske over dette fænomen. Det er klart, at sådanne udsagn ofte kommer udelukkende fra de mennesker, der ikke har nok information og så selvfølgelig langt, fordi, for at begynde at acceptere sportsernæring.

Sports Nutrition - Hvad er det?

Det bør straks fjerne alle mulige myter om det og annoncere en gang for alle, at intet sport ernæring behøver ikke at doping eller steroider, og heller ikke i endnu højere grad til enhver kemi. Dette skyldes udelukkende økologiske eller naturlige råvarer.

Sports ernæring for begyndere - det er ofte de næringsstoffer , der er blevet opnået takket være højteknologisk fremstilling, brug kun naturlige produkter af naturlig oprindelse.

For hvad og til hvem du skal tage sports ernæring

For at afgøre, hvilket kræver nybegynder sport ernæring, skal du først prioritere, fordi det almindelige liv er noget anderledes end sport. Når en person har besluttet at krydse denne linje, vejen har tilbage ikke, siden da ikke vil blive nået resultaterne. For stolt bære titlen på atlet, skal du lave en stor mængde indsats.

Naturligvis vil de mest globale ændringer påvirker det en kost, da det er nøglen til succes. På grund af dette, i første omgang fra strømmen helt uafhængig af, og hele sports industrien som helhed.

Begrundelse for ansøgningen

Som svar på et spørgsmål om, hvad sports ernæring er nødvendig for begyndere, kan du straks se, at det primære formål er at give en atlet med alle de nødvendige mineraler, vitaminer og næringsstoffer, den har brug som et resultat af intensiv træning. Men nogle vil måske hævde, at alle de nødvendige elementer er tilgængelige direkte fra den mad, en person bruger hver dag, men i virkeligheden, den samme effekt er usandsynligt, at lykkes at nå af flere grunde:

  1. Kroppen er i stand til at absorbere denne mængde mad at få mindst 3000, og derefter hele 6000 kcal pr dag. Men nogle produkter simpelthen ikke kan absorberes på 100%, og sports ernæring indebærer et koncentrat af letfordøjelige næringsstoffer, som giver alle de nødvendige vitaminer, men ikke overbelaste kroppen.
  2. Der er nogle specifikke liste over fødevarer, der indeholder de nødvendige komponenter til en atlet, men på grund af det faktum, at de er i en form upassende for en atlet, er det nødvendigt straks at købe et sæt af sports ernæring for begyndere. Fx valleprotein og creatin.
  3. Takket være sports ernæring kan mest effektivt allokere Finansielle omkostninger til dette, fordi sport kost indebærer en stor mængde spild.
  4. Alle producenter, der fremstiller disse produkter, primært berige deres specielle komponenter, der alle kosttilskud er fordøjet meget hurtigere.
  5. Sports ernæring har stort set ikke indeholder fedt, så dette produkt vil være relevant for folk, der har problemer med overvægt.

Således vil sports ernæring for begyndere kunne maksimere ydeevne og effektivitet. Men det er ikke nødvendigt at pålægge varer fra store forhåbninger, da det ikke er et universalmiddel. Med dette produkt, kan du kun supplere din kost, men det gør ikke helt erstatte det. Med korrekt og korrekt anvendelse af det kan virkelig være med til at opnå bedre resultater i sport.

Sports Nutrition for den uerfarne bodybuildere

Det er værd at bemærke, at alle el-sport, som tager sigte på at forbedre formen og opbygge muskelmasse, kræver en speciel diæt og omhyggelig i sin udvikling. Det er grunden til bodybuilding (både nybegyndere og professionelle) er meget vigtigt for sportsernæring.

Tunge belastninger må nødvendigvis være ledsaget af den højest mulige opsving. Ernæringseksperter der beskæftiger sig med de atleter, siger, at for normal vækst og udvikling af muskler pr kg legemsvægt bør indtages i gennemsnit 2-4 g protein. Takket være enkle udregninger, kan alle kunne beregne den daglige sats af protein, som svarer til vægten. Efter at det vil være muligt at forstå, hvad der er mængden af mad om dagen er simpelthen umuligt at acceptere. Denne situation kan spores ikke kun proteiner, men også med andre nødvendige materialer.

Således sports mad til bodybuildere og powerlifters er nødvendig.

Rating af sports ernæring

Faktisk skal man forstå, at der er en lang række af forskellige kosttilskud kan hjælpe nogle bedre end andre, men i forskellig grad, kan de alle være behov for en atlet. Af denne og havde brug for en sports nominel effekt, som omfatter følgende komponenter:

- Protein er den grundlæggende og mest effektive kompleks, hvilket er afgørende for at opbygge muskler, det tager selvfølgelig det vigtigste sted i kosten af enhver atlet. Sådanne kosttilskud er blevet endnu mere relevant for 10 år siden og fik sin popularitet ganske hurtigt på grund af øjeblikkelig assimilation. Lederen blandt disse stoffer er Iso Sensation Ultimate Nutrition, som er unik på grund af dens formel, som omfatter råmælken, der indtages med modermælken og bidrager til at øge og styrke immunsystemet.

- Andenpladsen selvsikkert tager kreatin. Med hensyn til dette aktive stof, er det en form for brændstof til muskelsammentrækning, jo mere det kommer ind i kroppen, musklerne bliver hårdere. Derfor, for effektiv træning, han er også uerstattelige. Af den måde, i de senere år er det blevet klart i løbet af forskningen, at kreatin kosttilskud var meget mere nyttigt end forventet. Det er derfor, det er inkluderet i næsten alle de ernæringsmæssige sport kosttilskud. Blandt de bedste produkter til el-sportsgrene kan bemærkes mesomorph APS, som var i stand til at samle sig i alle de unikke teknologier.

- BCAA (forgrenet aminosyrer) stort set forbrugt under træning og uddannelse, derfor skal udskiftes. Det er på grund af denne bcaas er populære og efterspurgte på grund af deres uerstattelige funktioner. Af den måde, de har en central rolle i protein reaktioner i musklerne. Således vil resultatet blive tildelt. Firmaet Optimum Nutrition udgivet BCAA 5000 Pulver A, som stadig er den mest populære på grund af fraværet af soja, Instant assimilation. Det kan også købes i kapsler, som er ganske praktisk.

- Trace mineraler og vitaminer er også meget nødvendigt, fordi hver atlet forstår, at et velfungerende kroppen kun kan opnås med støtte fra de nødvendige næringsstoffer og mættet. Den samme leder Optimum Nutrition producerer unikke Tablet og multivitamin kompleks kaldet Opti-mænd, som viser meget gode resultater takket være den høje koncentration.

- Vægttab i perioden atleten nødvendig tørring af muskler og bekæmpe fedtceller. Den stærkeste produkt i denne linje kaldes Lipo 6 Black Nutrex, der bruger multifase teknologi og er ikke kun lang, men også en hurtig effekt.

- Kosttilskud, som udmærker sig ved deres maksimale fordøjelighed - Kreatin. De steg procentdelen af kulhydrater, proteiner og andre nødvendige stoffer. Mass Effect Revolution SAN NY er en uigendrivelig leder, der blev oprettet for professionelle atleter, takket være dens unikke formel er let at dyrke deres masse.

- Testosteron boostere er en række aktive ingredienser, den vigtigste opgave for som består i produktionen af testosteron. Sådanne materialer anbefales ikke til personer under 22 år, på grund af en udtalt anabolsk effekt. Som for kraftig stimulans, så valget er, selvfølgelig, for HyperTEST Axis Labs, det regulerer østrogen og øger muskel anabolisme.

Populariteten af et produkt på grund af sin rationalitet og effektivitet. I øjeblikket er der mange forskellige lægemidler, der hver atlet udvælger for sig selv individuelt. Effektivitet af sports ernæring vil blive bestemt på basis af doseringen, taksonomi og kombinere det med andre lægemidler og fødevarer. Glem ikke om kvalitet, for hvilke fabrikanten bør tage ansvar, være det sports ernæring på leddene eller andre formål.

Harm sport ernæring: Truth or Myte

Det ser ud til, at debatten aldrig vil ende. Harm, der kan bringe sports ernæring for leddene, kan kun anvendes i tilfælde af, at dens anvendelse bliver forkert og ude af kontrol, og i alle andre tilfælde er det bare en opgørelse over skeptikere, der ikke har erfaring eller endda viden at acceptere disse produkter.

Alt er relativt, og stien til stjernestatus er fuld af fejl. Opnå nogle professionelle resultater er kun muligt med fuld undersøgelse af organismen og udvælgelsen af modtagelsen programmet for ham. Det er værd at huske på, at høj kvalitet sports ernæring, som er produceret af anerkendte ledere og fagfolk, virkelig fungerer og bidrager til at opnå det ønskede resultat.

Moderne sports industri dikterer de nye regler i kraft typer, så de atleter, der er involveret i vægtløftere og bodybuilding, bare nødt til at følge dem.

atlet Ernæring

Naturligvis, sport ernæringsekspert meget tæt skærer med kost af atleter, fordi kun en læge vil være i stand til at forklare alle detaljer om, hvordan man tager sports ernæring er ikke til skade for deres helbred. Dette sker på baggrund af inspektionen, og hvis det er nødvendigt, nogle banale blod- og urinprøver. På trods af, at sport ernæring - er produktet af ikke kun professionelle sportsfolk, skal udviklingen af komplekset for din krop altid henvise til en specialist for at få hjælp. Faktisk er nogen belastning menes med en speciel diæt, som vil hjælpe ikke blot at opnå resultater, men også kan være skadeligt for helbredet, så er du nødt til meget nøje at tage sportsernæring. Hvad er bedre at vælge, bør det spørge en ernæringsekspert.

Hvorfor har vi brug disse fødevarer i kosten sport

Kreatin - øger væksten af styrke.

Aminosyrer - proteinet spaltes. Det er meget vigtigt, at atleten er at få hele spektret af essentielle aminosyrer.

Kreatin - et kosttilskud, der fremmer væksten af tør pulp. De vigtigste komponenter er proteiner og kulhydrater.

Protein - at hjælpe med at brænde overskydende fedt og øge kropsvægten. Hovedkomponenten er et protein - grundlæggende byggemateriale af en organisme.

Vægttab - som det fremgår af navnet selv, hjælpe med at nedbryde fedt og fremskynde stofskifte.

Energi - fastholde et højt niveau af styrke på grund af indholdet af fruktose og sakkarose til træning.

Multipeki - en omfattende oversigt over narkotika-, som indeholder en masse sport tillæg.

Det skal bemærkes, at en hvilken som helst af disse stoffer er nødvendig for integrerede komponenter i sportsernæring.

De vigtigste betingelser for effektiv sport ernæring

Før du tager sports ernæring, er det nødvendigt at forstå flere principper:

  • Kosten skal være unikt og designet af en ernæringsekspert eller læge.
  • Bør anvendes kun de produkter, der bidrager til den fysiske udvikling.
  • Slankekure.
  • Regelmæssig motion.
  • Komplekset modtagelse af sports ernæring og upåklagelig kvalitet.

Til en nybegynder kunne få resultater i fremtiden, der er værdig til fagfolk, er du nødt til at vælge de produkter, der er værdige mestre. Varerne skal have et patent og anbefalet af eksperter og professionelle undervisere.

Stærk og smuk krop vil indikere, at du har en stærk vilje og stærk ånd. Takket være den daglige træning, kan du lægge et solidt fundament ikke kun for sin sportslige karriere, men også for et godt helbred, hvor sports ernæring vil fungere som materiale til dette fundament.

Hvad skal man vælge at starte

Det er vigtigt at huske, at kun sammen med hvile, motion og nærende mad kan indtages, og sportsernæring. Anbefalinger til begyndere af forskellige eksperter, er som følger. Du er nødt til at begynde at tage en god protein, mineral og vitamin kompleks. Begyndelsen af uddannelsen vil blive bestemt ret hurtig muskel vinde, og behøver ikke at henvise til en specialiseret tilsætningsstoffer. Men lige så snart processen vil bremse, omkostninger allerede begynde at anvende særlige komplekser. Man skal huske, at det sports ernæring for begyndere bør bestå af et minimum af forskellige tilsætningsstoffer.

Så er det vigtigt for nybegyndere atlet streng overholdelse af tidsplanen for uddannelse i løbet af året, sammen med den naturlige føde (balanceret). I dette tilfælde bør sport fødevarer indføres gradvist, startende med de vitaminer, der simpelthen støtter kroppen, og derefter gradvist skifte til proteinkomplekser.

Som for kvinder (i henhold til Eugene Izidorovoy - personlig træner, MS), skal sports ernæring for kvindelige begyndere indeholder en stor mængde Guarana og L-caroten. Sammen er de i stand til at give en masse energi og forbrænde fedt så hurtigt som muligt. Dette er de grundlæggende elementer, der bør ideelt kommunikere med andre tilsætningsstoffer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.