HjemlighedKonstruktion

Ramme til gipsplader - og simpelthen genial

Rammen er monteret på gipsvæg lavet af særlige galvaniseret stålprofil, som er af tre slags: en guide, rack-mount og loft.

I fortiden, grundlaget for gipsplader indsamlet fra træ barer. Nogle til denne dag for rammekonstruktioner foretrækker denne type byggemateriale, men det er forkert. Træramme til gipsplader i deres egenskaber ikke kan opfylde alle kravene i holdbarheden af strukturen.

På grund af den fugtabsorptionsevne træet deformeres det tørrer, især dette gælder til bjælken, der oprindeligt blev mættet med fugt (ikke helt tørt), som desværre meget almindelige. Ved tørring af træ er dens krumning og henholdsvis skruet dertil gipsvæg gentager disse forvridninger. Dette igen er årsag til revner og generelt holder til krumningen af hele strukturen. Træramme til gipsplader er en anden vigtig "minus" - manglen på helt flade størrelser. Dette fører til utilstrækkelig jævnhed hele strukturen i det endelige resultat, hvilket ikke er tilfældet af metallet profil ved hjælp af hvilken er perfekt afstemt stel til gipsplader, som har perfekt nøjagtige og identiske størrelser.

Det første skridt i at behandle spørgsmålet om, hvordan man opbygger en ramme for gipsvæg, er markup. Siden installation af rammestrukturen begynder fra perimeteren, er det først nødvendigt at tegne omridset af rammen. For at gøre dette, tegne en streg på gulvet, der skal tjene som en vejledning til montering af vejledning profil. Så ved hjælp af en lodline, et træk som på loftet linje. Yderligere ledende lodrette linjer på væggen med et trin (600 mm), som vil blive monterings rack profil og på disse strækninger bore huller til dyvler, hvorigennem anchoring metalplade. På gulvet og loftet forankring guide profil, i hvilken tandstangen profil og fastgørelse dem ved hjælp af skruerne på metallet. Og den afsluttende fase bliver forbindelsen af rack Profilen med metalplader, som vil give strukturen stivhed. Alt er klar til gipsvæg ramme.

Vi kan kun vedhæfte en gipsvæg ark, men også i denne procedure har en række af dens funktioner. Kort dvæle ved dem. Fastgjort til GLA er kun nødvendigt lodret. Til hurtig og effektiv installationsarbejder må først at fremstille ark fit dimensioner, cut, om nødvendigt, et hul til afbrydere og stikkontakter mv Trimning plader udføres ved hjælp af en nedstryger klinge eller kontor, kan du også anvende puslespil. Lodrette kanter nødvendigvis at skære vedhæftende vinkel på 45 °. Fastsættelse gipsplader til profilet udføres under anvendelse et skruelåg med en flad, og de bør således være lidt forsænket og har intervallet 200-250 mm.

På baggrund af ovenstående kan vi konkludere, at der ikke er noget kompliceret om monteringsramme til gipsplader ikke kun brug for at lære lidt nogle af nuancerne i denne type byggeri.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.