HjemlighedKonstruktion

Facade gips til udendørs arbejde: egenskaber og anvendelse

Udvendig finish af huset er afgørende ikke kun at give et attraktivt udseende af facaden. Belægningen kan forlænge driftsperioden udgangsmateriale med opførelsen af bygningen. I dag, da den afsluttende ofte bruges facade gips til udendørs arbejde. Hvad tiltrækker dette materiale? Lad os undersøge nærmere.

overtræksegenskaber

Gips ydre (udvendigt) har mange fordele. Dette adskiller den fra mange andre belægninger. Udvendige stuk hus ser meget attraktivt. Hertil kommer, at belægningen beskytter overfladen mod forskellige bivirkninger, som kan bidrage til ødelæggelse eller skade. Blandt grundlæggende egenskaber, som har et plaster til facade værker, skal det bemærkes:

  • Fugtbestandighed. Under indflydelse af vand materialet ikke ændre sin struktur. Facade gips til ydre er et beskyttende lag, der forhindrer de negative virkninger af fugt.
  • Vejrbestandighed og temperaturændringer. Sidstnævnte er især vigtigt for regioner, hvor der er en betydelig forskel mellem sæsonbetonede temperaturer. Høj kvalitet facade gips til udendørs brug har den nødvendige modstand mod de negative virkninger af nedbør, direkte sollys og nogle typer af belægninger - også over for virkningerne af stråling.
  • Styrke. De ydre vægge af bygninger har ofte mekaniske belastninger. Facade puds til udvendig besidder den nødvendige sikkerhedsmargin.
  • Vanddamppermeabiliteten. Belægningen er i stand til fordampning pass, der giver dig mulighed for at gemme den originale tilstand af byggemateriale.
  • Stigende lyd og varmeisolerende egenskaber af strukturen. I sig selv, belægningen giver beskyttelse mod varmetab. Dette reducerer varmeomkostninger. For mere besparelser facadeisolering anvendes under puds.
  • En bred vifte af teksturer og farver. Facade gips til udendørs arbejde giver os mulighed for at gennemføre en række forskellige ideer. Belægningen kan være af enhver farve, der er fastgjort til materialet ved tilsætning af karamel. Du kan også improvisere og mønstre. Samtidig er det vigtigt at anvende de coatingslag. Om nødvendigt anvendes en stencil. Andre belægningstyper efterligne et bestemt materiale. For eksempel, gips "barkbiller" ligner et træ, hvis overflade er udstenede insekter.
  • Nem lægning af materialet. Anvendelse stuk facade kræver ikke nogen særlig viden eller en masse erfaring. Pakkemateriale kan udføres uafhængigt på relativt kort tid.

Udgifterne til dækning

Dette er en anden vigtig fordel af materialet. Pris dækning er meget lavere end nogen anden. Udvendige stuk, hvor den gennemsnitlige strømningshastighed på 10 kg pr 7,4 m 2, er placeret inden 70-90 gnide. / Kg. Hvis du leje håndværkere, vil deres tjenester koster 250-300 rubler. / M2.

Forreste isolering gips

Før mål, du har brug for at vælge et isolerende materiale. Den mest almindelige varmeovne dag betragtes polystyren (skum) og mineraluld. Begge har både plusser og minusser. Eksperter anbefaler køb materiale i form af plader. Og mineraluld, og skum har formen frigivelse. Isolering vil være fastgjort direkte til væggen med lim og yderligere låseelementer. Mineraluld har flammebestandighed, dampgennemtrængelighed. Med det, væggene "ånde". Men på samme mineraluld det har en relativt stor vægt. Det er bedst at vælge en diabas eller basalt to lag plade. De har en hård ydre lag. Densiteten af disse plader bør ikke være mindre end 140 kg / m2. Skum vandmodstand, let at installere, har en lav vægt, en høj grad af varmeisolering. Henviser dog han til brændbart materiale, ikke så holdbare som mineraluld, er modtagelige for mekanisk beskadigelse. Hertil kommer, at de ligesom forskellige gnavere.

dække stabling teknologi: forberedelse

Oprettelse af en "våd" facade den finder sted i flere etaper. Det første trin er at fremstille overfladen. Drift bør ikke udføres ved meget høje eller lave omgivelsestemperaturer. De optimale betingelser for de 15-25 grader. Ellers er det nødvendigt at opføre omkring bygningen tømmer, dække toppen af vindtæt film og til at danne en termisk løkke. Dette følges til fremstilling af en base. Vægfladen rengøres for gamle belægninger, snavs, snavs og støv. Derefter Base vaskes og tørres. Forskellige chips og fremspring knuder opløsningen fjernet mejsel, slibemaskine eller ethvert andet værktøj. Overfladen testes for tilstedeværelse af revner og hulrum. Når fundne defekter maskeres - pudset. Overfladen bør ske så flad. Dette vil sikre en stram tilpasning og stærk fiksering af et varmeapparat. Før dens montering jordoverfladen.

isolering installation

Bonding materiale slibes fra profilen. Pladerne fikseres i vandrette rækker. Elementer bedre beliggenhed i en forskudt måde. Det er ønskeligt, at de lodrette samlinger af forrige række ikke faldt sammen med de dele af pladerne følgende forbindelse. I processen med æglæggende behov for at sikre, at fejlen ikke var mere end 3 mm. Ellers alle uregelmæssigheder er klart synlige efter nedlukning. Ved hjørnerne skal limes med isoleringen overlappe 2-3 cm. Overskydende materiale derefter afskåret. Jævnhed murværk materiale niveau kontrolleret. Det er tilrådeligt at undgå store udsving.

forstærkning

Denne fremgangsmåde er en ensartet belægning af en særlig netto overflade, som er nedsænket i den særlige blanding. Den forstærkende sammensætning påføres over primeren. Top glas mesh fast. Afslutningsvis er det omfattet af den samme forstærkende struktur. Lagtykkelsen af opløsningen - mindst 2 mm. Forstærkning starter fra bygningen hjørner, åbninger (vinduer og døre). Materialet blev derefter fordelt på resten overflade. Yderligere åbninger kan styrkes ved hjælp af en forstærkende profil. Det er en perforeret metal område. Den er forbundet til gitterstængerne og er fastgjort til åbningen kant. Forstærkning gøres bedst ikke i direkte sollys, og i overskyet men uden regn.

dekoration

Når tør forstærkende struktur (som ikke er mindre end 72 timer), kan vi videre til æglæggende facade gips. I ethvert dekorative sammensætning kan bruges som en færdig belægning. Det kan være glat eller tekstureret gips, afbrudt af forskellig kaliber. Hvis du planlægger at male belægninger, bør præparaterne være i overensstemmelse med hinanden. For eksempel, for akryl gips brugt den samme maling. Finish bør gennemføres under passende forhold. Især er det pudsning ikke gjort i den klare sol, i regn, en stærk vind, lave eller for høje temperaturer. Før påføring af løsningen af den forstærkede overflade er belagt med primer. Det vil give de nødvendige greb materialer. Også, hvis det antages gips belægning maling, overfladeaktive præ-primet. Også påkrævet adhæsion, vil mellemlaget giver større styrke finish.

Som konklusion

Generelt er anvendelsen af dekorative sammensætning på overfladen ikke kompliceret. I dette tilfælde er det vigtigt at forberede basen korrekt. Overfladen skal være fri for fejl. Underlaget skal være rent og tørt. Du skal bruge primeren. Ignorerer dette kan reducere styrken af belægningen og forringe vedhæftningen af materialer med hinanden. Eksperter anbefaler brug af produkter fra en enkelt producent. Før påføring af næste lag er nødvendigt at vente tørring tidligere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.