Sport og FitnessVægttab

Måder at tabe i hofter

Sandsynligvis, er der meget få kvinder, der siger, at de var tilfredse med deres figur og ikke ønsker noget for at ændre. Nogen vil ønsker at forstørre brysterne, og nogen til at tabe i hofterne. Hvis det første problem som regel løses ved plastikkirurgi, kan den anden løses på andre måder. Og nu vil vi forsøge at fortælle dig, hvordan du hurtigt tabe i hofterne.

Den allerførste metode, der gør det muligt at tabe sig i hofter, er justeringen menuer og kost. Bør udelukkes fra deres kost højt kalorieindhold fødevarer. Mængden af fedt forbruges er nødvendig for at kontrollere og minimere behovet for at opgive de søde og stivelsesholdige fødevarer og spiser kun de "rigtige" fødevarer: grøntsager, frugter, kogt kød, fisk retter, en række korn. Hvis op til dette punkt, du spiste to eller tre gange om dagen, bør du gå til fem måltider, bør portionsstørrelsen reduceres. Husk, at alle overskydende gram af produktet altid vil blive deponeret på dine hofter. Mængden af vand drukket stigning, der starter dagen med et glas vand på tom mave om morgenen. At opnå den ønskede virkning på denne måde og på kortest mulig tid, er det nødvendigt at appellere til højt kvalificeret diætist. Kun en specialist kan gøre for dig en afbalanceret menu. Og så vil du ikke kun tabe sig på et bestemt område, men vil være i stand til at forbedre kroppen som en helhed.

Tabe i lårene, du kan bruge specielle cremer og massage. En massage er bedst at gå til salonen, hvor du kan vælge en bestemt type massage og løse dit problem på denne måde. Denne procedure er ret dyrt, og du skal betale, er ikke mindre end 10 - 15 sessioner. Ikke alle har råd til det et alternativ til en massage i salonen kan være en særlig massager, hvis effektivitet er forøget i tilfælde af særlige cremer. Før du køber for sig selv nogen bestemt model, læse anmeldelser og anbefalinger, at afklare, hvad der er kontraindikationer.

Den næste måde - sport. Der er mange sports-og motionsfaciliteter, som fortæller dig en erfaren coach og som vil tillade dig at tabe sig på hofterne. Det vigtigste er din indstilling: nogen ønsker at gøre i gymnastiksalen, for nogen er det at foretrække frem for aerob motion, formning, nogen vælger åndedrætsøvelser - Krop flex. Det vigtigste - det er din fornemmelse, og videreuddannelse. Du er nødt til at engagere sig i lang tid, og hvis du er en tilhænger af gym, hvad træning uge for at fortsætte beskæftigelse, højst sandsynligt vil ikke ønsker at. Hvis du ikke har tid og penge til at besøge en sportshal, et bestemt sæt af øvelser du kan gøre derhjemme på egen hånd. Hugsiddende, laver mund bevæger sig, udfører øvelsen "cykel", vil du være i stand til at reducere ikke blot mængden af hofterne, men benene og endda maven. Gennemførelsen af disse komplekser i flere tilgange, vil du være i stand til at opnå bestemte resultater i to - tre uger. Hvis du keder derhjemme til at engagere sig i en, kan du købe det relevante drev, og udføre øvelserne sammen med den virtuelle træner. Til klasser ikke gider, er det værd at købe flere cd'er på almene fag, men forskellige forfattere.

Glem ikke om dans. Du kan deltage i undervisningen på mavedans, og reducere mængden af lår og ben. Disse klasser vil have en styrkende effekt på hele kroppen, vil dit helbred forbedres, og stemningen vil stige. Og det er meget vigtigt hurtigt at opnå det ønskede resultat.

Nu hvor du ved hvordan man kan tabe i benene og lår. Det er fortsat kun at vælge en eller flere måder, og dine fremskridt vil snart være i stand til at lægge mærke til de omkringliggende.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.