BilerBiler

"Lada Granta Sport": anmeldelser, specifikationer og pris

Mange førende udenlandske bilproducenter producerer årligt forbedret sports modifikationer masse modeller, fornemme populære og høj forbruger rating. Domestic "AvtoVAZ" og fulgte dette eksempel og i begyndelsen af 2014 begyndte produktionen af en ny bil - "Lada Granta Sport".

racing model

Premieren model af bilen under navnet "Lada Granta Sport" blev udviklet i 2011 for at deltage i de russiske ring racing konkurrencer. Producenterne har udstyret sine fire turboladede, 1,6-liters, 5-trins manuel sekventiel gear type med et drejningsmoment på 300 Newtonmeter. Denne maskine har vist sig godt i løbet og på trods af motoreffekt på kun 235 liter. c., kom ind i top seks. Så ideen om at producere den civile vifte af sportsgrene model "Lada Granta Sport".

Civile version af "Grant Sport" model

I 2014, den hjemlige bilindustri en civil model blev frigivet med det samme navn. På trods af, at en sådan ændring af "Tilskud" har lidt til fælles med sin kollega væddeløb, har det fået stor popularitet blandt forbrugerne takket være de specs.

Montering opdateret "Lada" ikke gjort i fabrikkerne "AvtoVAZ" og virksomheden UCA (forvaltning af sportsvogne). WHA giver til produktion af UCA kun karosseriet, og alt andet arbejde udføres ved hjælp af det meste manuelt arbejde, hvilket er en garanti for kvalitet, "Grant Sport" model.

"Lada Granta Sport": anmeldelser af bilejere

Hvis du ønsker at købe en ny bil, mange købere er tilbøjelige til valget af denne model på grund af de egenskaber, som producenten. Attraktive betragtes faktorer som acceleration op til et hundrede i 9,5 sekunder og en maksimal nå hastigheder på 197 km / t. Men det nævnte acceleration hastighed kan kun opnås under den betingelse, at det indre af køretøjet ikke indlæses. Disse karakteristika bekræftes af forbrugersvar. "Lada Granta Sport" (2014 udgave), men temmelig god tur kvalitet, har et attraktivt design, der matcher dens sporty karakter.

Nogle bilister siger, at der er fikseret på det tal på 180, men ikke mere end det aktive sportsvogn drift den maksimale mærke speedometeret. En anden er stadig muligt at "klemme ud" af "Tilskud" hævdede 197 km / t.

Med hensyn til den maksimale hastighed maskinens muligheder "Lada Granta Sport" om denne bil anmeldelser her er kontroversielle, fordi en masse afhænger af niveau og professionelle chauffører.

Udseende opdateret bil

I modsætning til standard "Tilskud", den nye bil har en lavere frihøjde, forstørrede hjul, spoilere opdateret typiske bil "Lada Granta Sport". Anmeldelser bilister om hendes udseende, overvejende positive. Dette er ikke overraskende, da forekomsten af den nye model er blevet mere elegant og moderne. Skift visning og kofangere - nu de er lavet af højere kvalitet materiale. Ny stilfuld sort pasta, som er placeret i bunden af den bageste kofanger understreger den kompakte og sporty karakter af bilen.

Det er også blevet nyindrettede og skærme tærskler. Outside view af de nye "Tilskud" er blevet mere atletisk og trendy væsentligt ændret bagaksel (skivebremser), el-spejle ergonomisk placeret, de giver maksimalt udsyn til føreren. Stammen af modellen åbnes via en knap på nøglen, hvilket er meget bekvemt.

salon

Inde i nye "Lada Granta Sport" er meget lig den version af "luksus" af sin forgænger. Men ændringen undergået nogle indvendige elementer. Mere sporty sæder købt. Rød syning bruges på rattet og gearstangen, giver interiøret en ekstra stil og modernitet. Også den røde linje er til stede på sædet trim og nakkestøtter. Forsæderne har en sidestøtte, understreger den sportslige karakter af bilen "Lada Granta Sport". Anmeldelser chauffører vedrørende indvendige faciliteter for det meste positive. Mange siger, en behagelig taktil opfattelse styretøj, samt bekvemmelighed og stabilitet kontrol.

Det skal bemærkes, og kabineplads. Grund af den øgede akselafstand opnået ekspansion af dens volumen. Kompakte mål, så typiske for alle VAZ, var ikke sparet og modellen til "Lada Granta Sport". Consumer anmeldelser vedrørende kabineplads fejre bekvemmelighed og ergonomi nogle beslutninger, kompenserer for manglen på ledig plads. For eksempel, på bagsiden af forsæderne, der er særlige fordybninger beregnet til knæene af bagsædepassagererne.

Bagagerummet i den nye sportsmodel blev reduceret fra 520 til 480 liter, men har brugere rapporteret det temmelig store.

Siddehøjde er ikke reguleret, men de er forholdsvis let at bruge, i stand til at give pålidelig isolering af vibrationer og dynamiske effekter på passagererne i bilen "Lada Granta Sport".

Anmeldelser chauffører, der deltog i testen køre bilen, bemærk enstemmigt bekvemmelighed og komfort i kabinen, selv ved lange afstande. Desuden er bilen udstyret med ekstra lydisolering, et metal hånd-klistret med specielle materialer, som bidrager til afbødning af lydeffekter udefra.

tekniske egenskaber

Alle biler er forskellige fra hinanden ved forskellige parametre. For hvert mærke og model er kendetegnet ved iboende til hendes specifikationer. Spørgsmålet for os en ny bil "Lada Granta Sport" har følgende parametre:

• Længden af den nye model er 4280 mm.

• Dens højde - 1470 mm.

• Bredde - 1700 mm.

• Boot kapacitet - 480 liter.

• frihøjde model af "Lada Granta Sport" har en højde på 140 mm.

• akselafstand er afstanden mellem de forreste og bageste aksler af bilen, - 2490 mm.

• Brændstoftanken rummer 50 liter benzin.

• 5-trins gearkasse er modificeret.

• bildæk størrelse - 195/50 R16.

• Curb / bruttovægt - 1140/1540 kg.

opdateret bilmotor

Særlig opmærksomhed er påkrævet beskrivelse af de tekniske karakteristika for motoren på den opdaterede model af "Lada Granta Sport". Anmeldelser bilister om mulighederne for dens motor overvejende positive.

• Arbejde volumen af motoren er 1596 cm3.

• power-ventil motor 16 - 120 liter. a. / 87 kW ved 6750 o / min.

• Maksimal udviklet af køretøjets hastighed - 197 km / t.

• Moment 154 Nm ved bare 4750 o / min.

• brændstofforbrug i den kombinerede cyklus - 7,8 liter / km.

• Acceleration fra nul til ti mil forekommer i 9,5 sekunder.

Pakkemaskiner "Lada Granta Sport»

Købere får tilbudt den eneste version af denne bil - "luksus" 219059-77-010 med de egenskaber, der er beskrevet ovenfor.

Den grundlæggende pakke "Tilskud" omfatter følgende muligheder:

• Den forbedrede fem-trins manuel gearskifte.

• Styrket mere komfortabel sport suspension.

• Bremseskiver - steget.

• På baghjulene installerede skivebremser.

• Airbags (fører og passager).

• sikkerhedsseler er forsynet med (kun for).

• Lyser med hydrocorrector.

• ABS og BAS.

• Tågelygter.

• Tyverialarm systemet med fjernbetjeningen.

• Elektromekanisk servostyring.

• kabine filtrering system.

• On-board bilindustrien indbyggede computer.

• Ny tændingsnøglen.

• centrallåsen af bilens låse.

• opvarmede forsæder.

• Strøm installeret på alle døre.

• "klimaanlæg" -system.

• Multimedia.

• Støbt aluminium hjul - 16 inches.

I den nærmeste fremtid forventes produktionen af en ny model er udstyret med en kraftigere motor (135 hk.). Det vil påvirke alle de tekniske karakteristika for bilen, men på dette tidspunkt har været tilgængelig kun i 120-liters motor.

Test Drive

Med standard test har demonstreret fremragende præstation bil "Lada Granta Sport". Anmeldelser af ejerne (2014) opmærksom på, at det helt er kontrolleret og udviser høj stabilitet på vejen. Endvidere blev nedsættelsen af bremselængden på 4 meter (ved 80 km / t) observeret i standardtest. Disse egenskaber er blevet opnået takket være skivebremser, modificeret suspension arbejde, den særlige vinkel af de forreste stolper, steg med 2 cm base, såvel som den udvidede spor af baghjulene og af høj kvalitet gummi fra "Yokohama". Disse egenskaber sikrer en bil "Lada Granta Sport" af ejerne (med billeder) af de positive egenskaber.

Denne model er ikke udstyret med en automatisk transmission. Ifølge de anmeldelser de heldige ejere af en ny "Lada" Ifølge producenten specifikationer bekræftet i praksis.

"Lada Granta Sport": anmeldelser (med billeder)

Mange fans af high-speed kørsel tendens til at købe en ny model af "Lada" på grund af sin fremragende manøvredygtighed, håndtering, sporty design og lige så sporty karakter.

Mange kendere af pålidelige biler fejrer de positive aspekter ved at drive egenskaber såsom "Lada". Selv kompliceret manøvrering og indtaste de skarpe sving, det viser en fremragende vejgreb og stabil håndtering.

I de præsenterede fotografier viser især den interne og eksterne udsmykning af den opdaterede bil "Harmony Grant Sports". Anmeldelser, testkørsel bekræfter den positive side af køretøjet ved at præsentere den som en moderne model, der opfylder alle kravene i den russiske forbruger.

konklusion

I dag, "Lada Granta Sport" er en af de mest populære biler fremlagde indenlandske producent. Samtidig med at en relativt lav pris - det er til rådighed til en prisklasse på 480 000 rubler (ved køb af denne post er en stor overbevisende argument). Også vigtigt vil være den fordel, at lave omkostninger vedligeholdelse. Eftersom dele til denne model let tilgængelige for de fleste bilejere.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.