Mad og drikkevarerOpskrifter

Vertuty med æbler: opskrifter, toppings muligheder

Hver nationale køkken har et udvalg af retter, der definerer dens "ansigt", egenskaber og funktioner. Når det kommer til bagning, dejen produkt, straks mindet om Krim Tatar pasties, tærter og pandekager Russisk, Ukrainsk Hrustik moldoviske vertuty. Alle disse godbidder, du kan lave mad og selv - ville være opskrifter og ønsker!

Med hensyn til samtalen

Emnet for vores dagens artikel - vertuty med æbler. At det er ham, vil du være glad for at forklare detaljerne og endda vise moldoviske værtinde, især beboerne i landdistrikterne. Efter alt, i landsbyerne og bevaret kogekunst af nationale retter i deres uberørt. Den samme hominy, uden hvilken der ikke er tid ikke gør nogen måltid, kok lidt i byerne. Ja, og kager er heller ikke særligt gider, især rigelige i butikken. Og kun i landsbyen, kan du blive tilbudt en rigtig vertuty med æbler eller græskar, ost eller kartofler, fjernes fra ovnen, kogte i overensstemmelse med reglerne, med de nødvendige "tekniske" finesser.

Moldoviske vertuty fremstillet ud fra særlige dej, der er rullet ud, mere præcist, strækkes en tynd-tynd som silkepapir. Inde i reservoiret sættes udstopning, så rul den rullede - deraf navnet på bagning "vertuty". Med æbler, nødder, marmelade, t. E. Søde kød, de tjente som en dessert, ofte drysset med flormelis. Og med en solid fyld gå som en separat skål eller i supper, zamam, borscht - i stedet for brød. Dejen er placeret, som regel en masse æg og tilsæt vegetabilsk olie. Derfor vertuty med æbler og andet kød ikke så meget cares hvor meget der er stegt, hvilket gør en særlig lækkert.

Vertuty kefir

Opskriften på denne bagning ganske billigt, findes i næsten hver eneste familie, og resultatet vil behage alle elskere af de dejprodukter. Du skal bruge en halv liter yoghurt, 2 æg, en knivspids salt, 2 spsk sukker og så meget mel til at ælte elastisk, ikke meget stiv dej. Rul det til en kugle, dække med en serviet og lad i en halv time "hvile", rasstoyatsya. I mellemtiden kan du nyde en fyldning.

For at få en lækrere din vertuty med æbler opskrift (foto vedhæftet) foreslår at tilføje til de æbler, der skal skæres i små tern, lidt kanel, og for den lækre lugt - vanille. Når dejen er kommet til at afskære små bidder af det, rullet ind i kager og podsypaya mel, rul dejen ud med en kagerulle først, og derefter jævnt strække armene afrundede i tynde lag. Hver sådan plade, hvorfra de bagte vertuty æbler fastsætter grænserne opskrift nødvendigvis drys solsikkeolie. Derefter fordeler fyldet, drysset med sukker, roll formationer zaschepit kant på begge ender. Olie toppen igen. Bagning også godt fedtet, spredes på det vertuty, sat i en forvarmet ovn og bages indtil kogt ved en temperatur på 190-200 grader i ca 20 minutter. Når dejen er afkølet, drys med pulveriserede sukkerprodukter.

vertuty speciel

Meget velsmagende opnåede vertuty æble butterdej. Selvfølgelig, på tidspunktet for dens forberedelse tager lidt mere end i de foregående opskrift kager. Men din indsats vil kunne betale sig, vil du se! Du skal bruge 500 g sigtet mel, et glas vand, lidt salt. Ælt dejen, rul til en kugle, lad det brygge. Så ruller det ind i en pandekage. Inside, lægge et stykke smør, folde konvolutten igen rulle. Pak dejen i posen, sat på 30 minutter i køleskabet. Så to gange mere gentage operationen. Alt du skal rulles-100 g olie. Efter den sidste plads i køleskabet dejen er klar til drift. Rulles eller strakt tynde lag, placere fyldet, vend. Piskeris æg, sukker og stables på en smurt vertuty også smøre denne blanding. Bag dem indtil de er møre. Lav citronsyre glasur Tag 100 g flormelis, en spiseskefuld frisk citronsaft og de samme varme farvande. Tilsæt de flydende ingredienser i pulveret, gnid grundigt, indtil en homogen masse. Dæk den vertuty.

Et par ord om den hardware

Og nu et par ord om, hvad du kan sætte i vertuty undtagen æbler. Først, æble og hytteost. Curd grind gennem en sigte eller to gange hakkekød. Tilsæt æg, vaniljesukker og en regelmæssig, gnid godt. Bland med hakkede æbler.

Den kan bruges et æble-gulerod påfyldning. Riv gulerødder, tilsæt æble, prisolit, sauté i olie med lidt vand.

En anden god græskar og æble påfyldning. Så eksperiment, være interesseret, så prøv det!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.