SundhedMedicin

Bauginieva flap: beskrivelse, årsager, symptomer, og den særlige form for behandling

Bauginievaya intestinal ventil - er tæt lukket fold af en naturlig oprindelse er dannet ved forbindelsen mellem den tynd- og tyktarmen. Dens funktionelle formål er at sikre, at indholdet af afføring i en retning fra ileum til blinde.

Manglende ileocecal ventil (et andet navn af kroppen) forårsager kaste fødevarer masser i den modsatte retning. Bauginieva flap er i strid med de funktionelle fører til overbelastning af intestinale mikroflora i tyktarmen og, som følge heraf dens inflammation. Regelmæssig manifestation af denne sygdom forårsager sygdommen, kaldes kronisk enteritis.

Sygdomsårsager

Bauginieva flap, som danner hullet kan være åbent rundt fast sluttede gubovidnymi, halvåbne-slidset, kan holde op med at udføre deres naturlige funktion af følgende grunde:

 • medfødt anatomiske abnormiteter og mangler;
 • konsekvenser af kirurgi;
 • betændelse i organer tæt afstand, f.eks æggestok;
 • tilstedeværelsen i kroppen af patogener indgår med fødevarer;
 • neurologisk sygdom.

Manglende grund af psykosomatiske

Separat ønsker at fremhæve årsagerne til psykosomatisk karakter, er provokatører næsten halvdelen af alle sygdomme i mave trakta.Psihika og somatiske (krop og sjæl) - et enkelt integreret system med stærk korrelation komponenter. Enhver dyb følelsesmæssig oplevelse er afspejlet i den fysiske sundhed på den person, og tværtimod, ikke meget godt humør direkte påvirker tanker, humør og adfærd. Bauginieva dæmper behandling af patologier, hvor der i de fleste tilfælde er det en succes, er ikke en undtagelse, og kan blive betændt ved psykosomatiske årsager.

symptomatologien af sygdommen

Svigt bauginievoy klap er lidt kendt sygdom, som er kendetegnet ved en temmelig uspecifikke symptomer:

 • flatulens (overdreven flatulens)
 • overtrædelse af stolen: diarré og forstoppelse;
 • agitation i maven, hvilket er særlig godt høres, når der trykkes på maven, nemlig i det højre subcostal område;
 • dårlig ånde, tilstedeværelsen af bitterhed i munden;
 • halsbrand, kvalme, opstød;
 • smerter i højre side. Smerter nonintensive, periodisk, ofte opstår nogen tid efter måltidet;
 • svimmelhed;
 • hjertebanken;
 • træthed;
 • vægttab.

I de fleste tilfælde bauginievoy dæmper fiasko registreres tilfældigt (i organismen under undersøgelse eller screening), og kan forveksles med en anden sygdom.

Bauginieva flap: Diagnostiske metoder

Se bauginievu klap og præcist bestemme dens funktionalitet kan opnås ved koloskopi, som gør det muligt at foretage en grundig ileum, tarmslimhinden, samt at identificere inflammation til stede i kroppen.

Diagnosticere patologi ileocecal ventil kan være ved adskillige metoder, hvoraf den ene er barium lavement, som omfatter indgivelse af et kontrastmiddel med et indhold af barium i rektum og med efterfølgende udførelse af radiografi. Ledningsbårne manipulationer gør det muligt at se fordelingen af kontrastmidlet og lagt på grundlag af, hvad han så foreløbig diagnose, som kan bekræftes ved endoskopi.

Tilstrækkeligt effektiv og billig måde at diagnosticere en kapsel endoskopi , hvor patienten er forpligtet til at sluge en miniature videokamera udstyret med en strømkilde. Til dato, denne metode er den mest pålidelige og kun giver dig mulighed for fuldt ud at udforske indersiden af tyndtarmen.

Svigt bauginievoy klap: behandling

Patologi afslørede ileocecal ventil behandles kun på et hospital, og kun med en integreret fremgangsmåde. Hvis udviklingen af inflammation er på grund af tilstedeværelsen af infektion i kroppen, læger ordinere medicin antivirale og antibakterielle sredstva.Pri anatomisk sygdommens art behandling udføres ikke kun lægemidler (indeholdende magnesium), men også kirurgisk indgreb, der består i indsnævringen bauginievoy flap. Sådanne manipulationer kan reducere mængden af indholdet tilbage ind i tyndtarmen.

den garanti for sundhed - den rigtige tilstand af dagen

Terapi henvender både på at løse symptomerne og reducere betændelse og hævelse. Problemet med den patologiske tilstand af ileocecal ventil er næsten altid løser normalisering af livsstil, forudsat at årsagerne til sygdommen skyldes funktionelle årsager. Så først og fremmest er vi nødt til at justere dag mode og normalisere din kost. Du er nødt til at spise små portioner om dagen 6-7 gange. Dette vil gøre det muligt at normalisere fordøjelseskanalen af ventilen og en mekanisme til at justere den ensidige fremme af fødevarer masse. Menuen bør diversificere mekanisk sparsom kost: slimhinderne supper, dampet fisk og kød koteletter, frikadeller. Frugt anbefales at bruge i form af puré, saft, mos. Meget nyttige bagte æbler. Det er vigtigt at opgive stegte og krydrede retter, rugbrød, rødbeder, kål, begrænse forbruget af kaffe og opgive dårlige vaner: alkohol og rygning. Patienterne er under lægeligt tilsyn i seks måneder.

Da bauginieva klap ofte kan blive betændt på grund af psykosomatiske fejl, er det nødvendigt at undgå i sit liv stressfaktorer. Til hjælp i denne sag, kan du henvende sig til en psykolog eller terapeut.

Patologi af det i hvert enkelt tilfælde har behov for en individuel terapeutisk tilgang, der udelukkende er bestemt af den behandlende læge under hensyntagen til diagnose og vurdering af risikofaktorer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.