Nyheder og SamfundMiljøet

December er måneden med den korteste dag og også den mest travle årstid

Der er en hvile efter et vanskeligt år fuld af begivenheder og arbejde. Og det er ikke en sommerferie, der er tilgængelig for stort set alle arbejdstagere. Det handler om vinterferie. Det anses for at være et nytår og jul, men de starter fra de første dage i december.

Bortset fra, at december er måneden med den korteste dag, er den rig på mange kirkefestivaler, der er kommet til os fra oldtiden og er ganske moderne. Disse omfatter St. Catharins den store martyrsdag, St. Andrew den første kaldte, St. Nicholas, International Handicapdagen, Verdenshjælpsdag, Markedsdag, bankmand og mange andre.

December er måneden med sne, frost, ritualer og helligdage

En travl tidsplan for ferie i en måned med den korteste dag er så mættet, at mange af dem er uvant for den gennemsnitlige person. Gradvis afgang fra gamle traditioner forårsager tab af mange rites og overbevisninger. I december var det altid sædvanligt at gætte. Derudover blev disse begivenheder udført ikke kun med det formål at finde ud af deres elskede, finde kærlighed, men også relateret til hverdagens problemer - en vellykket årstid for landbrugsarbejde, havearbejde, biavl, sundhed for alle familiemedlemmer, deres velbefindende. På visse dage blev der givet bønner, for eksempel den 25. december var det umuligt at gøre husstandsarbejde, dagen var dedikeret til at hvile som en hyldest til fremtidig frugtbarhed. Men den 14. dag, der faldt på måneden med den korteste dag i året, var under Naums overholdelse, betragtede vores forfædre ham som protektor i læsefærdighed og videnskab.

Der var også absolut uhyggelige overbevisninger, som var iboende i decemberskalenderen. På den ottende dag måtte alle sager starte på en tom mave, hvilket ifølge folks overbevisning lovede succes hele året rundt. På dagen for heksemødet, der faldt den 26. december, var det kategorisk forbudt at sværge, bedrage, forfalske og misbrugende sprog. Ellers kunne heksen sende katastrofe hjem.

Hvornår er vintersolhverv?

Det er sådan en interessant december. Hvad folk har bemærket og fastgjort på deres daglige livsform, er i vores tid videnskabeligt begrundet. Først og fremmest betyder måneden med den korteste dag, som kan falde den 21. og 22. december, vintersolhverv. Hvad betyder dette? Astrologer fortolker vintersolhverv som den mest fjerne position i solcentret fra ækvator. For jordmænd fra den nordlige halvkugle er denne dag vigtig, da det afslutter det gradvise fald i dagens lys, der er den korteste (det varer kun 5 timer 53 minutter). Fra den næste dag vil solen begynde at stige tidligere og gå længere end horisonten lidt senere, hvilket forlænger dagtimerne. Denne dato er flydende på grund af skiftet i antallet af dage om året. I et springår opstår solstice den 22. dag og resten den 21. december.

Evil Spirit Karachun - Vinterens Herre

Slaver, i mange århundreder, der ser på ændringer i natur og vejr, fastslår hvilken måned med den korteste dag. Inden Ruslands dåb tilbød vores bedsteforældre forskellige guder. En af dem blev kaldt Karachun. Det var denne guddom, som tilhørte den uvenlige, befalede kold, frost, død, forkortet solskinsdagen. Ritualer, som landsbybeboerne forsøgte at appease, fandt sted på vinterens solstedsdag. Ofte på dette tidspunkt var der de mest alvorlige frost, blizzards og storme. Karachun blev assisteret i dette af sine trofaste tjenere. Landsbyerne frygter med rette vildt dyr, alt det ukendte. Derfor blev rovdyr og bjørne betragtet som hjælpere af den onde ånd. Ulvene hylede deres ulve med et snestorm med stærke vinde, en snestorm, hylende og suggestiv frygt. Og bjørnestangen fremkaldte et knusende snøstorm og kunne markere overvinde halvdelen af vinteren. På vej mod den anden side nærmede han sig foråret.

Vinter Solstice Day - den første vinterdag

Ifølge alle reglerne, kalenderen, vejret, antages det normalt, at vinteren begynder den 1. december. Men astrologer i deres beregninger og værker holder sig til en anden dato, selvom det falder i samme måned. Med den korteste dag i året, menes det, at vinteren også kommer. Det er den 21. december, at solen ændrer bevægelsesretningen. Det er interessant, at det i de dage, der er tættest på solvinden, virkelig ser ud til at fryse, og om middagstid er det næsten det samme sted i forhold til ækvator.

Ferie på den korteste dag i vores tid

I forskellige lande på deres egen måde henvises til denne dag i kalenderen, men få mennesker ignorerer det. For at appease stjernerne er det almindeligt at ikke glemme vintersolhverv, som om sommersolhverv, der falder den 21. juni. Før overgangen til en ny kalenderstil i 1918 var det på denne dag, at Ivan Kupala fejrede ferien. Årets korteste og længste dag kræver respektfuld indstilling. Sommeren er karakteriseret ved folkemusik festligheder, oftest i nærheden af vandkroppe, hvor piger krøller blomster. På denne dag søgte de unge en bregneblomst og hoppede gennem ilden og lavede ønsker. I dag er disse traditioner også hædret, men lidt senere den 7. juli. Det antages, at vintersolhvervene får held og lykke, hvis du behandler det med passende opmærksomhed. Det er bedst at samle på et festligt bord med hele familien. Det menes, at før denne dato er det nødvendigt at afbetale gamle gæld for ikke at være i debitorer hele næste år.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.