SundhedMedicin

Vingeklapperne: struktur og karakteristika

Morfologien af hjerteklapperne har længe tiltrukket sig opmærksomhed fra forskere. Krænkelse af det arkitektoniske arbejde eller dele af ventilapparatet fører til afbrydelse zakryvatelnoy ventil funktion og pumpning aktivitet i hjertet som helhed.

De generelle principper for strukturen af atrioventrikulær septa

Vingelasker omfatter fibrøse ring flapflangen og papillære muskler.

Ventil ring er fibrøs form med inddragelse af muskelcellerne, som er internt overtrukne endocardium. ventilklapper er dækket af endothelium, og har en lagdelt struktur.

I retningen fra atrial til den ventrikulære overfladelag 3 findes:

  1. Svampet.
  2. Fibrotisk.
  3. Ventrikulær.

Grundlaget for rammen fibrøse plade, som kommer fra annulus fibrosus.

Vingelasker eller snarere deres svampet lag, smal, har en masse elastiske fibre i bindevævet, som er hovedsageligt fokuseret på den frie kant af klappen. Relativt større elastiske fibre i kronblade af butterfly ventil, tricuspid end.

De lag ventrikulær kollagenfibre fremherskende.

overflade ventil

Vingelasker har to overflader - atrial og ventrikulær, og to kanter - faste og frie.

Det område af atrioventrikulær ventiler mænds hjerter mere end arealet af ventilerne i de kvindelige organer. Trikuspidalklap toskallede område større med ca. 25%.

Papillarmuskler med senen akkorder udgør hjertet af subvalvulær apparat. Chord knyttet til fløjene. Længden og tykkelsen af dem når sit maksimum i 35-40 år.

drosselspjæld

Antal foldere (kronblade) har fra 2 til 6. Root:

  • foran, ofte alene, undertiden delt i to dele;
  • bagtil.

De er altid store.

Frontklappen af den trekantede form, er fastgjort til den øvre tredjedel af den mediale, posteriort for resten af nævnte ventil, den har en rektangulær form. Begge har en glat basale og apikale ru zoner adskilt af en kam.

Den forreste lap af mitralklappen i funktionel henseende er grundlæggende, det er mere mobilt, under systole, der tegner sig for de vigtigste belastning, som han oplever hovedparten af trykket af blod udstødt af ventriklen.

Bag længere involveret i lukningen af ventilen. Den funktionelle betydning af det mindre.
Klapventiler akkorder er fastgjort til papillarmusklerne.

Sene akkord:

  • vævet med den ventrikulære side af ventilen i ru områder, hver opdelt i tre tyndere tråde.

Til forsiden lap, som har en klapventil 2, ved papillarmusklerne knyttet 5-10 akkord, bagud - 10-20, 20-30 undertiden senefibrene.

Venstre ventrikel atrio-hul i annulus fibrosus har en lidt oval form.

3-bladet dæmper

Med hensyn til antallet af vinger (lapper) og deres størrelse i denne struktur, da der ikke er enighed. Det anses, at det er sammensat af 3 forskellige antal flapper og mellemliggende segmenter eller ventiler. Med alderen er antallet af flige øget på grund af opdelingen af de vigtigste plader i mindre.

Flapper de rigtige atrio-ventrikulære ventiler er dublerede endocardium at linjer højre atrium og ventrikel.

Den højre hjertekammer, basker henholdsvis 3 har normalt tre grupper af papillarmuskler. De stammer fra den højre ventrikel (Front - den mest kraftfulde, og derefter tilbage septal). Antallet af disse muskler, størrelse og form er ikke de samme mennesker. Hver papillærmuskel akkord sender 2-4, som, forgrening, er fastgjort til bundfladen og kanterne af klapbladene. Små mellemliggende flapper fastgjort til den ventrikulære væg.

Hjerteklap forskning er det fundamentale grundlag.

De sidste år af opklarende spørgsmål blodforsyning ventiler og deres ontogenese.

Således i denne artikel spørgsmålet om strukturen af hjerteklapperne, herunder bi- og tri. Disse oplysninger vil være nyttige for studerende på medicinske institutioner, såvel som dem, der kun ønsker at handle på denne specialitet. Desuden studerende, der studerer biologi og anatomi, oplysninger om, hvad fløj i hjerteklapperne, vil også være meget interessant.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.