HjemlighedGør det selv

Hvordan laver splitter med deres hænder? Former for indretninger til opdeling brænde: tegninger, instruktioner

For ejeren af et land eller et privat hjem er en uundværlig enhed Cleaver. Han er en mekanisk eller manuel. Du kan købe en sådan anordning i butikken, men mekaniske anordninger er dyre, så ikke alle har råd, selv om, og kan i væsentlig grad lette processen med brænde.

Inden du foretager sådan et dyrt køb er nødvendigt at tænke på, at sådanne strukturer er ikke kompliceret, så de kan lave deres egen. Men først vil bestemme den mekaniske splitter, eller er det bedre at supplere motoren. I sidstnævnte tilfælde er det nødvendigt et sted for at lede efter reservedele samt at benytte sig af en turner. Tja, hvis du har disse færdigheder selv.

Sorter af udstyr til opsplitning brænde økse med fordrevne center

På salg i dag kan du finde en økse-økse off-center. For model Vipukirves Leveraxe nødt til at betale 16.000 rubler. Med værktøjet på kort tid vil det være muligt at hakke en stor mængde træ. Forudsat en sådan mulighed på grund af den buede fod, placeret i toppen af bladet. Hun klamrer sig til de resterende elementer i træ og danner en løftestang. Som et resultat, er værktøjet ikke glider efter virkningen, og benene forbliver sikker. Designet kræver således fri greb økse.

Ax udføres fra finsk birk, som er i stand til at absorbere stød puls. Vinter obmerznet håndtere ikke, det vil ikke glide i hænderne på selv i regnvejr. På grund af det faktum, at opførelsen af sådan en unik økse, bliver bladet fast i træet, fordi tyngdepunktet flyttet straks tager en økse til siden, så med et enkelt slag brækker en log plot. klinge tykkelse på 8 cm, og vægt - 3 kg. Som materialet anvendes af stål, og de foldede værktøj dimensioner er 91 x 23 x 9 cm.

Hvad skal overveje, før produktion

Før udførelse spaltekniven er vigtigt at tænke over, hvad de ikke vil bølge lidt, men en masse gange. Vi konkluderer, at vægten af værktøjet skal være ordentligt menneske fysisk form. For eksempel kan markedet finde burresnerre, hvis vægt varierer fra 2 til 5 kg. Men ved hjælp af et nemt værktøj, kan du opdele en lille træklods, så du skal tage hensyn til størrelsen af træet.

værktøj håndtag, som kaldes økse håndtag, skal være fremstillet af en type træ, eller ahorn elm, i ekstreme tilfælde kan det være birk. Efter alt, vil unøjagtig og afvisninger værktøj bliver værdiløs. Det er vigtigt at tage hensyn til længden af øksen - det bør ikke være for kort. Hvis du beslutter at udføre et spaltekniven med hænderne, er det mere praktisk at have to værktøjer. En af dem skal være en stærk økse med et langt skaft, mens den anden - en klassisk kileformet splitter. Sidste egnet til frisk hakket træ har et højt fugtindhold, mens den anden vil beskæftige sig med tørre logfiler. Forskellige træsorter vil opføre sig anderledes. Og hvis du har på hånden to spaltekniven, kan du finde en tilgang til dem.

Tips om at gøre spaltekniven

Før du udfører en spaltekniven med sine hænder, bør være at finde en passende design. Hjemmelavet værktøjer er hydraulisk eller skrue, sidstnævnte også kaldet kegle. De mest almindelige er hjemmelavede eller skrue fabrikken indstillinger. Som basisdelen rager kegle med en stor tråd, som drives af en elektromotor. Master kun brug for at flytte bunken kun til den kegle, at denne begynder at blive skruet ind i det.

Konisk Cleaver har en tilsvarende form, hvorfra træet er opdelt i 2 dele. Hvis vi taler om de hydrauliske choppers, vil de have en højere ydelse end ovenstående, men for at gøre dem mere vanskeligt. Princippet om operationen er den samme som for den hydrauliske presse. Træ presses gennem en særlig form, som opdeler elementet til den ønskede størrelse logs. Mekanismerne i maskinen er en hydraulisk aktuator, som virker på en benzin- eller elmotor. Kegle Cleaver er mere bekvemt for brænde sammenlignet med en konventionel økse. For at gøre sådanne værktøjer er enkel, men markedet kan finde færdige kits til kombination af sådanne anordninger.

Produktion skrue Cleaver

Hvis du tænker på hvordan man kan gøre det splitter skrue, så er det første skridt er at forberede de følgende materialer og komponenter:

  • motor;
  • trisser;
  • en drivrem;
  • metalplader:
  • pladen til fastgørelse af motoren;
  • aksellejer;
  • arbejder kegle;
  • formede rør;
  • metal hjørner.

Ved valg den elektriske motor er nødvendigt at være opmærksom på den, der har en kapacitet på 2 kW. Plademetallet bør have en tykkelse på 3 mm.

ekspertrådgivning

Hjemmelavet økse til brænde kan fremstilles meget lettere, hvis vi kan finde en kraftfuld lav hastighed elmotor, som er i stand til at producere 500 omdrejninger i minuttet. På samme remtrækket er ikke påkrævet, og keglen kan sættes på sin aksel.

Motoren hastighed er i princippet kan være hvem som helst, men at beregne remtrækket remskiver skal være således, at hastigheden var 500 omdrejninger i minuttet. På markedet kan man købe færdige aksel lejer til elektrisk spaltekniven, men remskiverne og konus kan fremstilles ved at kontakte en turner.

Metoden af arbejdet

Hvis du beslutter dig for at gøre en spaltekniven med sine hænder, så som materiale til keglen vil gøre kulstofstål, er det bedre at bruge et mærke af ST45. I forbindelse med udarbejdelsen af tråden må anses, at det skal bestå af to tilgange. Trin er 7 mm, mens højden af svingene - 2 mm.

Af almindeligt stål St3 kan skære remskiver og rillen dimensioner vil afhænge af den valgte bånd. Eksperter anvendes i stedet for remtræk kæde. Det er mere pålidelige, men sværere i fremstillingsprocessen. Det er vigtigt at vælge tandhjulet størrelse, der er ikke meget bekvemt. At indsamle øksen med hænderne, skal du tilberede en ramme, indstilling pladen til fastgørelse af motoren under bordet. Det skal placeres med aksellejerne. En trisse fastgjort til den, og en kegle. Derefter vil guiden nødt til at sætte på og træk et bælte. Motor-forbindelse til netværket er i næste trin kan derefter gå videre til test.

Produktion hydraulisk spaltekniven

Den hydrauliske splitter har en struktur forskellig fra den foregående. Som funktioner og fungerer aktuator betjeningsdel anvendes til at bryde materialet. Rammen har en anden form, men af svejste dele, rør og plader. Tryk splitter værker af en hydraulisk cylinder, er trykket i det billede en oliepumpe. Indstil det aktive element skal være på den samme aksel med en elektrisk motor, kan samlingen være placeret adskilt fra rammen, men det skal forbindes med cylinderen, under anvendelse slanger.

Nuancerne af arbejdet

Hvis du beslutter at foretage en hydraulisk splitter, bør du først finde alle detaljer og tage sig af produktionen af formularer. Den er fremstillet af metal, og som en base boss korsform. Dens størrelse kan vælges individuelt, fordi der ikke er nogen klare grænser. Den vigtigste betingelse for dette er, at kraftcylinderen var tilstrækkeligt til opdeling brænde, når deres størrelse er for stor.

Formen skal være fastgjort til rammen og dens tværgående akse skal falde sammen med akslen i den hydrauliske cylinder. Det er installeret langs rammen og forbundet med pumpen, således er det nødvendigt at anvende rør. Sådan mekanisk splitter kan være bevægelige, for det skal styrkes hjulstellet.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.