Sport og FitnessFodbold

"Golden" fødder Ronaldo

Cristiano Ronaldo - Portugisisk atlet, en af de mest dekorerede fodboldspillere i moderne tid, tre gange vinder af "Golden Ball", den nuværende europamester.

Fysiske data for atleten

Ronaldo har gjort sig selv, en svimlende karriere på mange måder en atlet skylder hans fantastiske fysik. Dens overlegenhed over rivaler er indlysende: Ronaldo ben har ikke blot en fænomenal hastighed, men også den utrolige kraft af virkningen. Berømte fodboldspiller og sprinter magt over korte afstande, og højdespringer.

"Golden" fødder Krishtianu Ronaldu

Ben Ronaldo sæson køre afstand af 627 kilometer, og i 1 banen, svarende til 90 minutter, - 10 km ved en gennemsnitlig hastighed på 35 km / t. Daglig udmattende træning i motionsrummet, hårdt arbejde på dig selv, forbedre din krop til de ideelle parametre - alle disse vilkår Cristiano succes.

Volumenet af lårmusklerne af benene Ronaldo 62 cm, hvilket er betydeligt højere end den gennemsnitlige parametre. Mærkeligt, lægmuskler af atleten er mindre udviklet end låret. I dette tilfælde har en særlig undersøgelse vist, at de venstre kalv Ronaldo fødder i volumen noget større end den højre. Men deres forskellige størrelser er slet ikke en hindring for at nå målene for ejeren.

Udover fremragende sprint data Cristiano har magt hoppe over 7 cm den ene som kan prale gennemsnitlig NBA basketball. Ifølge specialister, den portugisiske er i stand til at springe til en højde på 2,5 meter, et sted uden at bruge hænderne - 44 cm, med en flyvende start med deres anvendelse -. Med så meget som 78 cm på styrke og teknisk spring, der gør det muligt for hovedet at score selv den mest akavet bolden i mål modstander, Ronaldo har ingen lige i fodbold.

skader

Portugisisk med fromhed refererer til din krop, især fødderne - det vigtigste redskab, der gør det muligt ikke blot at producere en utrolig mængde af mål i en sæson, men også bringe sine ejer millioner af dollars om året. Ronaldo årligt fødder (fotos, som kan ses i denne artikel) forsikrer hundreder af millioner af dollars.

Og det er ikke bare en fiks idé eller ønske om at tiltrække opmærksomhed: nylig såret atlet ofte er denne værdifulde del af din krop. Så ved EM i 2016 måtte han forlade stadion på en båre i den afgørende sidste kamp. Kun dovne ikke diskutere tårer af fortvivlelse portugisisk, der ønsker mere end nogen anden til at tage del i at opnå den eftertragtede trofæ. Velsignelse, og uden denne spillers hold i Portugal masterovitogo fundet ressourcer til at vinde.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.