Kunst og underholdningLitteratur

Ivan Ivanovich Kozlov: biografi og litterære aktivitet

Ivan Ivanovich Kozlov - Russisk digter og oversætter. Hans værker er ikke kendt for alle læsere, selvom historier digte er interessant og mystisk som hans biografi.

Oprindelsen af digteren

Ivan Ivanovich Kozlov blev født den elvte i april 1779 in Moskva. Hans familie var ikke kun ædel, men også gamle. Ivans fædrene bedsteforældre var senator. Af den måde, digterens far, Ivan, serveret på en ret i en stat byrådsmedlem. Mor, Anna Apollonovna, jomfru efternavnet bar Chomutov var indfødte tante berømte Cossack Ataman.

På trods af at uddannelsen af Ivan Kozlov engageret mor og læring af videnskab, han kom hjem, digteren var en multiple personlighed, og alle samtidige bemærkede hans fremragende uddannelse.

værnepligt

Den fremtidige digter Ivan Ivanovich Kozlov, han var knap fem år, var indskrevet til militærtjeneste. I oktober 1784 holdt han rang af sergent berømte Izmailovo Regiment, som indskrevet kun velhavende adelsmænd. Og i februar 1975, hvor den unge digter var seksten år gammel, blev han overført til et nyt rang - banner.

Så var der tjeneste i Guards, som varede tre år. Efter dette, digteren Ivan Ivanovich Kozlov fortjent pensioneret.

civil tjeneste

I 1798, digteren Kozlov Ivan Ivanovich indtastet den offentlige forvaltning, med posten som provinsielle sekretær. Men efter et par måneder, viser sig værdig, han blev overført til de kollegiale bedømmere, og selv for særlige præstationer krediteret kontor Petra Lopuhina. Et år senere, efterfulgt af en tjeneste i heraldik.

Otte år senere kom en ny opgave: Ivan Kozlov overført til embedet som øverstkommanderende Tutolmin, som var placeret i hovedstaden. Og snart et nyt sted, som viser flid og usædvanlige uddannelse, så var i stand til at få rang af retten rådgiver.

Krigen i 1812 har gjort til livet i Ivan Ivanovich mange ændringer. Så i løbet af få måneder arbejdede han i udvalget, hvis formål - at indsamle og skabe en stærk militær magt Moskva, samt at forberede den til en militær aktion mod Napoleon.

Men tre dage før Napoleon var at komme ind i hovedstaden, Ivan Kozlov med sine andre kolleger-embedsmænd blev han afskediget. Erkendelse af, at det er nødvendigt for at redde sin familie, han forlod Moskva og gik til ophold hos slægtninge mor i Rybinsk. Men selv efter krigen med det franske, er Ivan Kozlov ikke tilbage til Moskva.

Nu bopælen for sig selv og sin familie, han vælger St. Petersburg. Snart Ivan modtog en aftale for tjeneste. Ved udgangen af juli 1813 en talentfuld digter Ivan Kozlov begynder at tjene i State Property Department, hvor han blev udnævnt til posten som assisterende borgmester. Og i oktober 1814 får han en ny rang - det kollegiale embedsmand. Men en uventet sygdom frataget ham muligheden for yderligere at bygge deres offentlige karrierer.

litterære aktiviteter

Ivan Ivanovich Kozlov, hvis digte er udtryksfulde og smukke, i 1818, pludselig syg. Lammelse fratager ham af evnen til at bevæge sig, og digteren ophører med at offentlig tjeneste. Men han ønsker ikke at give op og besluttede at hellige sig litterært værk. Men ved udgangen af 1819, begynder han efterhånden at gå blinde og helt mister synet i 1821.

Ivan begynder at ihærdigt engageret i oversættelsen. Han vidste mange sprog, herunder fransk, tysk, italiensk, engelsk og andre. Han gør de bedste oversættelser af litterære værker i disse sprog. Begynder med værker af Vasiliya Zhukovskogo, og det første værk, der dukkede op i pressen, var digtet Zhukovsky "Svetlana". Og snart det begyndte sin egen digt, "Svetlana", "Monk", "Digteren Vasily Zhukovsky."

Digteren blev personligt bekendtskab med Vasiliem Zhukovskim, Petrom Vyazemskim, Aleksandrom Pushkinym, Ivan Turgenev og andre fremtrædende uddannede mennesker på den tid.

Ivan Kozlov digte er populære, og æren, endelig kommer til en syg digter. Samtidige mindede om, at Ivan Ivanovich, på trods af at jeg var i en kørestol, altid holdt modigt og åbent. Alle dem omkring ham bemærkede: klædt digter, på trods af at han var blind og næsten ubevægelig, altid elegant og moderigtigt.

Men understregede den moderne samtale med ham, fordi han altid sagt så, at det gerne vil lytte uden at afbryde, holdt vejret og beundre hvert ord. Hertil kommer, er han godt og udtryksfulde digtere læse digte i Europa. Og ingen kunne gætte, at se på denne mand inspireret af poesi af den nat, blev han plaget af voldsomme og vedvarende smerter.

Personlige liv

Gift Ivan Ivanovich Kozlov, hvis biografi er interessant og fuld af begivenhederne i 1809. Hans kone var Sofya Andreevna Davydova, der var datter af brigadegeneral. I dette ægteskab en talentfuld digter født to børn: en søn og en datter. Den skæbne Ivan og Alexandra ukendt.

Han døde en berømt digter i det nittende århundrede, Ivan Ivanovich Kozlov tredivte januar 1840.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.