RelationerBryllup

Hvordan man laver en boks til ringe?

Som forberedelse til brylluppet, er det meget vigtigt ikke at gå glip af nogen detaljer. Alle brude er meget følsomme over dit outfit og så travlt det er undertiden glemt at gøre noget eller købe. Det er så vigtigt at se smuk, ulasteligt. Forestil matchet til kjole sko og en håndtaske; hår, arrangeret i en smuk frisure. Det synes at være over det hele, men ... der mangler noget. Kigger over alle kogte og købte, jeg kan huske en lille, men meget nyttig ting - en boks til vielsesringe brud og brudgom. Også hun skal overholde de nygifte og deres image.

Lad os undersøge spørgsmålet i detaljer

At købe en boks til ringe, er det vigtigt at tænke på fremtiden triumf. Hvis du ønsker at gøre en stor promenade med spild af penge og en bunke af luksuriøse tøj, så tilbehøret skal vælges i samme stil. I dette tilfælde er det nødvendigt, at denne lille ting var stilfulde, med alle former for broderier, pailletter, perler og så videre. Og hvis dit mål er at spare penge, så køb en boks til ringe passende.

Først når du forsøger at tilbehør, for at gøre det ser på en ferie i harmoni med dine andre dekorationer. For eksempel behøver ikke at købe en boks til vielsesringe i form af juletræspynt i denne stil, det vil være smukke, når det sner, og præsidenten ønsker alle et Godt Nytår.

Bestil eller købe?

Den nemmeste måde, selvfølgelig, gå til butikken og købe et smykkeskrin eller en favorit til at rådføre sig med rådgivere, og de er præcis, hvad du vil afhente noget. Der er kun én ulempe - det er rækkevidde. I butikker, såsom en regel, valget kasser er begrænset, og du bliver nødt til at vælge det bedste af, hvad der tilbydes til sælgere.

Meget god mulighed - det er at bestille det. Det er imidlertid nødvendigt, at finde en god mester og forklare ham, men snarere at beskrive, hvad du ønsker at se det endelige resultat. Find en erfaren person, der har specialiseret sig i fremstilling af æsker til ringe, kan du bruge internettet.

vi gør dig selv

Men det er en fantastisk mulighed, og de fleste prøve kræfter og gøre vilde fantasi til at gøre sådan en lille ting. Du skal acceptere, en boks til ringe med deres hænder vil se meget mere interessant end køb.

For sin produktion, skal du bruge:

  • Designer tykt papir. Det er i enhver butik, der sælger kunst forsyninger. Det er naturligvis muligt at erstatte en konventionel pap, men så din kasse er ikke meget god leder.
  • Gennemsigtig lim.
  • Papirvarer kniv eller konventionelle papir saks.
  • Line. metal er ønskelig.
  • Eventuelle værktøjer, som du har brug for at presse igennem den linje på papiret. Egnet selv kuglepen, men en, der er ikke længere skriver.
  • Find hvad du vil tegne, hvor du vil gøre din boks.

producere

Lad os starte! Til at begynde din udskrive findes på World Wide vidder af tegningen eller i ekstreme tilfælde, tegne det. Vedhæft et billede til pap og sælge på linjerne således "ethvert instrument" Edge of Tomorrow bokse. Prøv alt for at være glat, ikke at blive grimt.

Dernæst vi bevæbnet med en saks og skåret ud af pap resulterende mønster dannelse af det en kasse til ringe og lim det. Og nu Float din fantasi og dekorere dit mesterværk, som du ønsker. Påfør alle former for bånd og sløjfer, perler og rhinestones og farverige blomster. Alt i dine hænder. Og tro mig, lavet med sine egne hænder en boks til vielsesringe vil være bedre end dem af det samme, som sælges i butikken.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.