RelationerBryllup

Bryllup skalkeskjul for sofistikeret bruden

Bryllup billede skal lægges ud i detaljer. Samlet skønhed, komfort og bekvemmelighed i lang tid og for enhver vejr - er det nødvendigt at beregne alle de muligheder til ferien blev ikke en tortur.

Bryllup kappe - det er de ting, der kan give et billede af en anden art, som er praktisk frelse under barske vejrforhold. Men hvilken model til at vælge, så det vil passe perfekt til den kjole, bruden gav komfort og luksuriøst udseende i billedet? I dag, vil vi forstå dette!

Lang bryllup kappe "Cloak" Prinsesse

I år lange model oversvømmet alle mode catwalks. De har en enkelt snit: normal rektangel med ganske tynde tråd, der er bundet i nakken på en diskret bue, og den lille udskæring designet til hænder. Sådanne tilbehør mens dækker løbende bruden krop.

Bryllup kappe-coat: den stil og sværhedsgraden af kjolen

Vis alle modeller af enkle former - ingen krave, nepritalennye ærmer - frakker ligner. Kvinder, der beslutter sig for at bevæge sig væk fra den klassiske længde af gulvet, der vælger en kjole til knæet eller lidt over, har tilsammen den for at vælge en frakke.

Lace brude kappe: pragt gennembrudt

Lace kan gøre næsten enhver speciel måde. Det er den førende materiale til sommer kapper. Med store eller små mønstre, det ser flot ud, og leje af bryllup kapper model tilbyder en række forskellige former. , Bolero er således klart førende. Med korte ærmer knappet kappe ikke se fantastisk på korsetter. Samtidig er de meget komfortable: bevægelserne tøv ikke med og gøre det muligt at flytte armene, som du ønsker sjæl.

Fur kapper bryllup for kølige vejr

Vinter med en blød fluffy sne og wrap op nogen træer, de foretager en utrolig fotooptagelse, hvis ikke fabelagtig. Men til brylluppet dag til kolde porer er bedst at vælge kapper af pels, der kan beskytte udsatte arme og skuldre til bruden fra den anfald kulde.

For eksempel kan en pels stjal ser meget imponerende og er velegnet til kjoler helt forskellige stilarter og former. Lige eller fuld nederdel, en kort længde eller loop, åbne stil eller lange ærmer - ligesom skindslaget på brudens kjole vil beskytte din ryg og skuldre, derudover det kan lægges på forskellige måder behagelig pige.

Den mest populære og utrolig varm indstilling er bryllup vinter frakker. De fleste af pigerne foretrækker den mest åbne, uden en krave, til taljen og for det meste med ¾ ærme af hendes pels. Det må nødvendigvis være en kort hvid pels, så længe bruden gøre ligesom en rund bold. Sådan en frakke ville være utrolig nem at bruge og praktisk, og det store antal modeller vil gøre det muligt at vælge en individuel stil til enhver kjole.

Hvid frakke med hætte og finde praktisk anvendelse efter brylluppet. Det lavet af høj kvalitet kunstige eller naturlige pels, vil varmen være endnu i den bitre kulde!

Kap uundværlige for den kolde årstid og off-season. Det skal passe til kjolen perfekt, derfor bedre at vælge disse to komponenter sammen påklædning - i dette tilfælde vil det være muligt at undgå forskellige fejl i stil og tone.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.