HjemlighedVærktøj og udstyr

Benzobur til udgravning virker: beskrivelse, betjeningsvejledning, anmeldelser

boring teknologier er efterspurgt i en alder af højteknologi. Mekanisk dannelse af brønde og boringer er lys i udførelsen, effektivitet og lavt forbrug af energiressourcer. Selvfølgelig ikke i alle tilfælde, kan du gøre kun manuel kraft og stole på drift i to eller tre timer. Men når det kommer til små aktiviteter, vil benzobur jordarbejde udføre opgaver med en minimal indsats. I de markedsmekanismer med forskellige egenskaber og operationelle kapacitet.

værktøj apparat

Grundlaget for enhver struktur af denne type er en snegl. Den nedre del af den funktionelle legeme har en launcher spids og en særlig kniv, der bevæger sig i en spiral snegl. I realiteten benzobur jordarbejde drives af en motor, der også indtager en vigtig plads i strukturen. Typisk kraftenhederne er en totaktsmotor, som produceres på grund af drejning af skruen og fordybningen i en jord dække.

Da i færd udfører boreoperationer ekstraheres affald jord til overfladen, til afgivelse det praktisk design tilvejebringer også særlig tilpasning. Kontrol opnås ved løftestænger. Så hvis boringen udføres under pælen, så operatøren vil kunne tilvejebringe en nøjagtig dannelse af brønde ved at trykke massen switch, revers og acceleratoren.

Især benzin snegle

I dette tilfælde betragtes det som en benzin boremaskine, men der er også elektriske, diesel og batteri samlinger af denne type. Derfor er det vigtigt i første omgang at have en idé om funktionerne i modeller, der kører på benzin. Typisk er denne spiralformede indretning forbundet til drevet fra motoren. Brugeren skal huske på, at jorden benzobur under drift giver udstødninger og meget støjende. Dens design har en stor vægt og dimensioner. Men i henhold til disse indikatorer, dette værktøj kan ikke sammenlignes med diesel modparter.

Hvis vi taler om fordelene ved benzin modeller giver god effekt og dermed højere produktivitet. Dette er den bedste mulighed, hvis du planlægger at regelmæssig drift i en afstand fra stikkontakten. Men afhængigt af den tekniske gennemførelse benzobur jordarbejde og kan forbruge en betydelig mængde brændstof, så brændstoffet skal reserveres på forhånd.

Betjeningsvejledning

Det første skridt er at blive fortrolig med de sikkerhedsforanstaltninger. At arbejde elementer under operationen kan ikke blive rørt, da enheden kun kan styres via håndtaget til dette formål. Advance bør beregnes og sammenlignes med parametrene for de tekniske muligheder for instrumentet. For eksempel, hvis boring er planlagt under bunker af 200 mm i diameter, og skruen skal have de korrekte dimensioner. Hvis enheden vægt overstiger 10 kg, så beskæftige sig med det skal mindst to personer. Dette vil give en servicekvalitet uden overanstrengelse. Før brug, inspicere jorden. Husk, at de trærødder og sten kan ødelægge bladene på værktøjet, så du skal rydde området fra sådanne elementer. Når arbejdet er afsluttet, skal sneglene adskilles, tømt for brændstof og aflejret på et tørt sted.

Kriterierne for udvælgelse

En af de vigtigste parametre for værktøj - værktøj diameteren. Til individuelle behov, samt have og landedokumenter er almindeligt anvendt aggregater med en diameter på 200-250 mm. Model, udstyr, som er i stand til at arbejde med 500 mm brønde, som anses for at være en professionel. Her brøndene bestemmes og dybde. Med hensyn til manuel brug er meget vigtig egenskab er den masse, som har benzobur jordarbejde. Hvordan man vælger et værktøj i henhold til dette kriterium? På den ene side kan det være styret af letvægts aggregater vejer 8-9 kg. Denne komfortable snegle, som kan håndtere og én mand. Men på den anden side de tekniske og operationelle karakteristika ved disse modeller i de fleste tilfælde har et minimum ydeevne. Den bedste løsning med hensyn til produktivitet er stadig et værktøj gennemsnitsvægt på 10-11 kg.

Hvor meget?

Hovedparten af de modeller der findes på markedet, har omtrent lignende tekniske parametre. Derfor kan man undre variation i priserne for næsten identiske snegle. Priser, især spænder fra 10 til 25 tusind. Rub. Sådan en bred korridor, selvfølgelig, forklarer de tekniske parametre, men det er ikke den vigtigste faktor. Først i de evalueringskriterier af værktøjet kommer kvalitet design ydeevne og holdbarhed af boret.

Vi bør også overveje og motorer, som også påvirker omkostningerne. Af den måde, er enheder med benzinmotorer anses for at være den billigste. I lavprissegmentet, for eksempel, kan findes snegle, priserne på ikke overstiger 10 tusind. Rubler. Normalt er det aggregater med slagstyrke på op til 2 liter. a.

Anmeldelser af producenterne

Produktion boerne engageret i mange virksomheder, producenter af bygning værktøjer. De mest succesfulde modeller fås fra virksomheder som ADA, Champion og Hitachi. Anmeldelser bekræfter den høje kvalitet af samling af en sådan teknik, udholdenhed arbejder elementer, nem betjening og effektivitet i udarbejdelsen af forskellige jordtyper. Men prisen på disse produkter opfylder kvalitet - et gennemsnit på 20-25 tusind rubler .. Mindre krævende forbrugere kan være opmærksomme på virksomheden "Patriot", der producerer billig benzobur, anmeldelser af som også er ikke blottet for positive egenskaber. Især over 13 tusind. Gnid. du kan købe en god mulighed, i stand til at bore huller af høj kvalitet med en diameter på 200 mm.

konklusion

Boreudstyr er generelt forbundet med en professionel og endda højt specialiserede aktiviteter. Med mere tilbøjelige til husholdningsbrug indretninger af denne type indbefatter modeller til dannelse is brønde. Ikke desto mindre benzobur jordarbejde kan helt galt i den private sektor. Dachniki gartnere og erhverve sådant udstyr til dyrkning og oprettelsen af de samme huller til frøplanter. Men også i opbygningen af små bygninger af denne enhed kan være nyttig. Ved hjælp af en lille snegle selv én person kan gøre en bunke fundament eller grundlag for organisering af havepavillon eller en stald. Og dette er kun en del af de opgaver, der er i stand til at udføre moderne jord snegl, der kører på benzin.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.