Nyheder og SamfundKultur

Pushkin s dage: hvor, hvornår og hvordan man kan fejre denne ferie?

Aleksandr Sergeevich Pushkin ... Hans navn har mange kulturelle steder. Museer, gader, universiteter opkaldt efter ham. Det er især interessant, at selv en ferie der til ære for berømte russiske digter. En masse mennesker oplever tilbagevendende udtryk som "Pushkin s dage." få mennesker tror, at det er for en ferie, samt hvornår og hvor det går. Ikke desto mindre er det helt almindeligt i nogle kredse. Den er præget af mange forfattere, bibliotekarer, og bare folk, der respekt og kærlighed hører til det russiske sprog. For dem, det er virkelig en vigtig ferie, som gør det muligt at øge bevidstheden i befolkningen og vække interesse i russisk litteratur.

Hvilken slags ferie?

Nu er det nødvendigt at forstå, hvad denne ferie, og når han går. Hvert år den 6. juni, Rusland markerer dagen for det russiske sprog. Det er bemærkelsesværdigt, at det er timet til at falde sammen med fødselsdagen A. S. Pushkina. Denne festival er uden tvivl meget vigtigt for alle i landet. For næsten hele livet af de mennesker, der ledsager værker af den store digter. de begynder at sætte sig ind i hans arbejde, efterhånden sammenføjning til mere alvorlige værker fra en meget ung alder. Gennem dem, der er den kulturelle berigelse af den person, det er at anvende viden og sans for russisk sprog. Selvfølgelig, en meget stor indflydelse det har på den kulturelle udvikling, fordi hver kultur er i høj grad udtænkt gennem litteratur.

Hvor er de dage af Pushkin?

Det centrale i ferien - er Pushkin Mountains og St. Michael. Hvert år er der kommer til en stor flok mennesker, at lytte til forskellige digte. Poetry A. S. Pushkina læse både unge og berømte, digtere afholdt.

I de dage af Pushkin palæ er fyldt med unik atmosfære. Du kan gå langs stier og stræder, nyde skønheden i den lokale natur. Du tager på ferie virkelig tiltrækker en masse besøgende, folk kommer fra de mest afsidesliggende steder. Fejringen er deltog ikke kun digtere, her kan du se berømte musikere og skuespillere.

Det vigtigste fest, selvfølgelig, afholdes altid på museet-ejendom "Mikhailovskoye", men for at deltage i festivalen kan i andre steder.

Hvor kan jeg gå til Dag det russiske sprog?

Selvfølgelig betyder det ikke altid har mulighed for at besøge de vigtigste begivenhed for fejringen af denne vidunderlige dag. På trods af de vanskeligheder, er der altid mulighed for at få steder i denne dag og endda en lille deltage i festivalen. Du kan ofte se en annonce, der gennemføres Pushkin dag i biblioteket. Ikke alle institutioner griber dette problem alvorligt. Men mange biblioteker arrangere en reel triumf. Ferien afholdes en digtoplæsning, kendskab til biografi af digteren, og til tider teatralsk begivenhed.

Pushkin Dag kan besøge en person i biblioteket, der ønsker at deltage i festivalen. Det er virkelig giver dig mulighed for at slutte sig til den store russiske kultur og føle det russiske sprog og litteratur.

Pushkin Day aktiviteter for børn

Mange forældre ønsker deres barn fra en tidlig alder at knytte til kultur. I denne henseende er mange børns institutioner fejre, og i nogle tilfælde endda komme op med et script. Pushkin dag udføres i børnehaver, skoler, biblioteker. Ofte børn passer teaterforestillinger, på trods af det, kan de bedre forstå mange af værkerne. Meget ofte, kan de selv deltage i sådanne produktioner. Utvivlsomt, dette ferie har en positiv effekt ikke kun på barnets viden, men også hans opfattelse af russisk kultur og litteratur, som er godt hjælper ham til at videreudvikle skolen bøger.

Figur A. S. Pushkina i russisk litteratur

Selvfølgelig, sådan en vidunderlig ferie ligesom Pushkin dage, ville ikke eksistere, hvis det ikke var for den store russiske digter A. S. Pushkina. Det er ikke tilfældigt, at dagen også kaldes Dag det russiske sprog, som digteren bidrage til dannelsen af sproget er enorm. Mange mennesker tror, de ved om Pushkin og hans værker, næsten alle, men det er ikke sandt. Hans arbejde banede vejen for mange andre store forfattere. Det er også stærkt påvirket den videre udvikling af det russiske sprog.

Mange er vant til at tænke på Pushkin kun som digter, men hans talent manifesteret sig i andre genrer, såsom prosa og dramatik. Dette er ikke hele listen som en dybere undersøgelse du kan stifte bekendtskab med hans litterære kritik, historisk prosa og journalistik. Hvis du går tilbage til poesi, er det vigtigt at bemærke, da det er alsidig.

Lidt af poetiske genrer

Vi kan ikke sige, at alle poesi Pushkin skabt i en enkelt genre. I sit arbejde er der de sangtekster, digte, eventyr. Alle disse genrer lejlighedsvis sammenflettet i sit arbejde, således at der skabes en helt unik stil. I overføre de særlige kendetegn ved den ene genre til den anden ramme opnåede et helt nyt og originalt produkt på det tidspunkt. Sprog middel til Pushkin er også meget forskellige, det var ham, der holdt op med at opdele dem i høj og lav, og dermed betydeligt diversificere sprog. Sådanne ideer får lov til at danne en ny national litterært sprog.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.