BilerBiler

Nye koreanske bilproducent - Chevrolet Cruze hatchback

I 2010 ved den årlige biludstilling i Paris, blev det præsenteret en ny model - Chevrolet Cruze hatchback, som har erstattet den populære kæledyr Lacetti. Denne bil tilhører klassen C og er i stand til at konkurrere med deres niveau af maskiner i hele EU. På den hjemlige bilmarked, denne model leveres efter samlingen på fabrikken, der ligger i nærheden af St. Petersborg.

Den koreanske virksomheds produkter "Chevrolet Cruze" design "udseende" af maskinen har været kendt avtodizayner Teyvan Kim. Det blev inspirationen til en ny "Chevrolet" model. Denne bil fik en meget mandig form, set i alle detaljerne i hans kropsdele. Aggressivitet ydre fremtræden Chevrolet Cruze giver etagers falsk kølergrill, der harmonisk kombinerer brutal kofanger og originale optik. Kraftfuld akselafstand problemløst i mere støjsvage side af kroppen. Skaberne har brugt i udformningen af denne model er nu på mode "chip" - kupeobraznuyu form af taget, som løber ud i femte dør af bilen, lukke bagagerummet. Alle designelementer er gennemtænkt til mindste detalje. Resultatet havde været en original og modig, smuk med ansøgningen om sportslighed.

Funktioner i dit køretøj

Snarere stor størrelse Chevrolet Cruze hatchback på ingen måde påvirket sin håndtering. Han behændigt håndtag med en aktiv bevægelse i byerne, let at manøvrere i tung trafik køretøjer. Den øgede frihøjde muliggør vellykket nok til at overvinde forhindringer, der desværre er karakteristiske for den nationale vejbelægningen.

Salon Chevrolet Cruze hatchback har et moderne og stilfuldt design. Med sit design omfatter en blød og behagelig materialer. Alle elementer af indvendige i harmoni med hinanden. På den elegante instrumentbræt kompetent er en smuk og informative instrumenter med original belysning. Ergonomiske sæder vil komfortabelt rumme både fører og passagerer. Bagest frit kan rumme tre personer, der under kørsel ikke vil forstyrre hinanden. Bagagerummet har plads nok til at bære lasten raznogabaritnyh.

Fremragende tekniske egenskaber af Chevrolet Cruze er opnået hatchback takket være moderne vedhæng og pålideligt bremsesystem, som omfatter ABC. For private forbrugere, denne model leveres med to benzin motor volumen på 1,6 liter eller 1,8 liter og 109 eller 141 hk På forespørgsel er indstillet som en fem-trins mekanik, og seks-trins automatgearkasse.

I øjeblikket kraftigt øget forbrugernes efterspørgsel efter bil Chevrolet Cruze hatchback, hvis pris er tilgængelig for enhver kategori af bilister. Udgifterne til bilen er direkte afhængig af de ekstra muligheder, der kan indstilles i standarden. Det er indlysende, at de mere "klokker og fløjter" den dyrere bil. Så alle beslutter for sig selv, hvad han har brug for en komfortabel køreoplevelse.

Vellykket du shopping!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.