BilerBiler

"Mercedes GLK 220": specifikationer, anmeldelser

Den automotive verden, vi lever i, er i en kontinuerlig konkurrence blandt de store bilproducenter. Det hele kan koges ned til, hvem der vil presse mest muligt ud af en niche-model, og hvad virksomheden vil gøre et bedre tilbud i et bestemt markedssegment.

Svært valg

Segmentet af kompakte luksus SUV er i grænseområderne, hvor konkurrencefordel opvejer alle andre hensyn. For ham bilproducenter også omfatter evnen af køretøjet og forårsage en fremtidig ejer en følelse af stolthed i at gøre et køb.

Hvis et øjeblik for at sætte dig selv i en person at vælge imellem BMW X3, Audi Q5, Volvo XC60, Porsche Macan og Mercedes GLK 220, bliver det klart, at han står over for en overraskende vanskelig opgave. Grunden til dette ene - den samlede pakke.

10 år siden, producenter differentiere biler ved at fokusere på et aspekt, som tilbød en konkurrencemæssig fordel: komfort, pris, pris, ydelse, etc ...

I dag kan de vigtigste repræsentanter for den kompakte crossover luksus ikke være så let at skelne fra hinanden, som det var for ti år siden. Hvis vi sammenligner de særlige kendetegn ved "Mercedes GLK 220", og de førnævnte specifikationer af SUV'er på papir, producenter tilbyder næsten identiske løsninger, tvinger potentielle købere til at fokusere på personlige præferencer snarere end forskelle i parametrene for bilen.

Så spørgsmålet er: Giver det mening at købe forblevet Gelendvagen Suite-cd? Det korte svar er, ja, bilen er i toppen af segmentet nær Range Rover Evoque. Mere detaljeret er angivet årsagerne til dette nedenfor i anmeldelse Mercedes-Benz GLK 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY.

kosmetiske ændringer

Modellen 2015 forsvandt sort plast forreste kofanger, runde tågelygter med off-road organ kit, ulækkert firkantede ventilationskanaler, rat for tynde og ikke meget spændende rektangulære udstødningsrør.

"Mercedes GLK 220" har fået en stribe af LED kørelys , to aluminium vandret krom lameller, der understøtter de tre-takkede stjerne og mere dynamisk stylet forreste kofanger.

Visuelle forskelle i parternes irrelevante, den bageste kofanger har fået klarere konturer og rektangulære udstødningsrør er nu integreret med stænkskærm. Det er overflødigt at sige, har det eksterne belysning system, og bag blevet opdateret.

Baglygterne bruges optisk fiber og lysdioder. Front producent udstyret "Mercedes-Benz GLK» standard forfærdelige udseende forlygter refleksion type. Meget bedre ser valgfri intelligent belysning ILS, som kombinerer bi-xenon langtrækkende og kortrækkende lys, LED fiberoptiske kabler til positions- og LED blinklys. Alt dette er værd 1395 euro, så hvorfor ikke for 100 € købe en anden og støtte den adaptive fjernlys system, som eliminerer behovet for at skifte mellem de to former for indstilling, der giver fuld belysning af vejen uden blændende modkørende?

Æstetik eller kvalitet

Under alle omstændigheder bør afholde sig fra erhvervelse af et sæt alufælge mindste størrelse (17 inches), fordi de firkantede buer ikke er meget godt kombineret med en lille kant. Godt udseende sæt af 20-tommer hjul med fem dobbelte eger og 235/45 dæk foran og 255/40 på bagsiden.

Men selv om dette sæt, og forbedrer udseendet af bilen, det kræver ofre tur kvalitet på grund af den korte side af dækket i forhold til de 18- og 19-tommer aluminiumsfælge.

inde i kabinen

Fans af Mercedes eagle arter er godt klar over, at ventilationskanaler model 2015 er en hyldest til klassikerne - i fuld størrelse luksus sedan i 1965 W111, den W116 ærefulde forgænger - den oprindelige bilens S-Class.

Det siger sig selv, at de krom surround lufthuller med aluminium trim, der løber fra den ene kant af instrumentpanelet til den anden, i harmoni med den overordnede indretning.

Rattet var tykkere og bedre formet, end nogensinde før, og den automatiske transmission løftestang "Mercedes GLK 220" har fundet sin plads på ratstammen. På trods af at alt synes perfekt ved første øjekast, var der nogle detaljer, at fabrikanten har glemt at tage sig af.

Trykknap vintage

I typisk tysk mode, nogen i selskab med Mercedes virkelig gerne på knapperne på frontpanelet, og ikke kan lide den touch screen-teknologi. For dem, der ikke ser dette som et problem, der er en standard 5,8-tommers infotainment-system Audio 20 CD.

For 800 €, brugt på denne enhed er også, og satellitnavigation, vil brugeren modtage en grafik, der ligner et klassisk spil til MS-DOS. Det er også muligt at vise en tredimensionel bygninger, som forhindrer læst gadenavne og resten under turen gennem byen.

"Mercedes GLK», hvis pris den grundlæggende konfiguration er 37 400 euro, der skal ændres 220 CDI 4MATIC BlueEFFICIENCY med alle valgfrie tilføjelser vil koste € 56.940. Med alt dette nogen i virksomheden eller anden grund troede jeg, at manuel justering af sædet for penge - dette er normalt.

Kære tilføjelser

En anden ting er gådefuldt - er de bageste ventilationsåbninger. Hvis Mercedes har brugt tid og kræfter på at erstatte dem foran, hvorfor han forlod kantede plastic designelementer bag?

I øvrigt er dækning for bagagen ikke er inkluderet i grundprisen af bilen, og det skal købes separat efter, er 50 €. Interiøret kan forædle dobbelt gennemsigtig luge med et drev (1420 €) og sort kunstlæder sæder Artico (450 €). en ede kamera og parkering sensorer til klassens Mercedes GLK », hvis pris - 496 og 730 euro henholdsvis er også blandt de ekstra muligheder.

Visuelt styrke indtrykket af trinbrætter med aluminium trim og gummi knopper for € 470 skal bestilles i alle tilfælde. Man skal huske, at de små personer, der sidder i bilen og slippe ud af det, ved risiko for jord bukserne.

design magi

På trods af alle de stærke og ikke så stærke punkter i crossover, at være bag rattet - en sand fornøjelse. Det er magisk "Gelendvagen" - ophold i SUV af denne art gør føreren føler vellykket og gratis.

Førersæde eller plads til passagerer i BMW X3, Audi X5 og Volvo XC60 giver ikke den samme komfort følelse som ved GLK eller Evoque. Som for Macan, de ekstra 28 tusind. Euro for Porsche foretage sammenligninger simpelthen uærlig.

Men vidste du, der tillader modellen "Mercedes-Benz GLK» overstråle dine konkurrenter? Hans kantet krop, stylet G-Wagen, som mangler M-klasse og den tyske ækvivalent af Cadillac Escalade, GL-klasse. Sammenlignet med fashionable Evoque, blød silhuet Q5 og snedige X3 designere af denne model opnået en perfekt vævning af elegance og klassisk design "Gelendvagen".

Pris af 37,425 euro i 2015-th Mercedes GLK 220 CDI med baghjulstræk, seks-trins manuel gearkasse, en 143 HK 2,1-liters turbo-dieselmotor er ikke forskellig fra hvad der kræves Audi og BMW til sin Q5 og X3 henholdsvis .

kraftværk

Må ikke laver en fejl og opgive købet af GLK 200, 200 CDI og 220 CDI fordi der kan forestille sig en kompakt luksus crossover med baghjulstræk og gearstangen? I Europa, den mest populære model er den "Mercedes GLK 220 CDI 4MATIC BlueEfficiency» værd 44,149 euro.

Selvfølgelig kan du vælge benzin V6 eller en turboladet V6-turbo, men så igen, og denne model er ikke af den langsomme.

Så hvorfor "Mercedes GLA 220" dieselbrændstof som har et volumen på 2,1 liter, 4 cylinder, og output 170 l. a. (400 Nm), blev den mest populære i det gamle kontinent? Det er simpelt: Det er en kraftfuld og omkostningseffektiv.

Uanset om det er accelerationen efter grønt lys trafik eller overhaling ved høje hastigheder, de særlige kendetegn ved "Mercedes-Benz GLK 220" tillade bilen til nemt at flytte 1880 kg, selv om automatgear 7G-Tronic Plus gearkasse monteret på de fleste glatte, men ikke de hurtige ændringer.

suspension

Forbedret platform 4MATIC, der er forbundet med den nu hedengangne W204 (C-klasse), af ejerne, giver firehjulstræk BMW X3 eller Porsche Macan.

Generelt systemet med permanent firehjulstræk Mercedes har en overføringsfunktion tilfælde integreret med den primære transmission gennem en dobbelt kobling disc differential center og spænd de to hovedakse af låsen. Under normale forhold 4MATIC konfigureret til at transmittere 45% af motorens drejningsmoment til fronten og 55% til bagakslen. Dette sikrer velafbalanceret vejgreb.

Selv GLK 4MATIC, i udtalelsen fra brugere, ikke skinne på vejen, bilen har andre kvaliteter.

Mens resten af de bilproducenter fortolke deres egne kompakte crossovers som meningen med livet, mindre stift affjedret kompakt og tilstrækkeligt modne til chaufføren ikke føler gammel.

"Mercedes GLK 220" var et pust af frisk luft på et tidspunkt hvor de fleste crossover producenter var skøre Nürburgring omgangstider og nogle andre ubrugelige funktioner, der ikke finder anvendelse i den virkelige verden.

Takket være den standard affjedring med amplitudonezavisimymi spjæld og vridning stabilisatorer forreste og bageste underarme forbundet og twin-rør gasfyldte fjedre, GLK strygejern bump i vejen usædvanligt godt, uden at isolere driveren fra, hvad der sker til forhjulene, når de kommer ind i et hul i vejen. Det er en dejlig blanding af komfort og vej føler.

usportslig ideal

Dynamiske bilister, der foretrækker ikke imponerende ride og tryk ikke på speederen hele vejen, er brugerne rådes til at dæmme op for GLK færdighed, så bilen dækkede en bredere vifte af kørestil. Det er grunden til dieselmotoren med firehjulstræk 4MATIC systemet kan klassificeres som en næsten perfekt vogn for de fleste bilister, der ikke har til hensigt at engagere sig i motorsport.

Chauffører siger, at ved kørsel på ujævnt terræn "Mercedes GLK 220" ikke tabe ansigt. Blød og let off-road kørsel er ikke nok scenarier for at få bilen til at arbejde hårdt. Premium-crossover, uden terrængående dæk, hjulspor og overvinder den sumpede muck klæbrig, som om det var en leg.

bil krop udstråler styrke fuldblods "Gelendvagen" og legemliggøre dens udsøgte detaljer person ikke en grov og skræmmende, ligesom G-klasse, - GLK siger om individualitet, ønsker og status elegance.

Da de fleste af sine konkurrenter er meget yngre i design og teknologi, kan den uvidende køber GLK synes forældet. En skeptiker kunne kalde din lokale forhandler og tilmelde dig til en prøvetur. Chaufføren vil blive glædeligt overrasket oplevelse, uanset hvor krævende det er for biler i dette segment.

Den sidste repræsentant for K-Klasse

GLK er baseret på den tidligere generation platform, C-klasse, og firehjulstræk-teknologi, selvom chassiset, vej og off-road evner og samlede køreoplevelse - det er noget, der kan genopfriske spændingen ved denne crossover.

Efter 7 års produktion Mercedes-Benz GLK (X204) i juni 2015 blev det erstattet af anden generation - modellen x253. Under den nye strategi, blev producenten nomenklatur GLK-klasse erstattet af GLC.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.