ForretningInternet-netværk

Nikolai Durov. Biografi mindre berømte bror

Det er ingen hemmelighed, at en af de mest populære ressourcer, ikke kun Rusland, men hele post-sovjetiske rum er en "VK". Socialt netværk "VKontakte" blev grundlagt i 2006 af brødrene Pavel og Nikolaem Durovymi. På internettet, masser af oplysninger om den yngre bror - Paul, men de yngre det er tydeligvis ikke nok.

familie

Pavel Durov og Nicholas blev født i familien af intellektuelle. Far brødre - Valery Semenovich - Doctor of Filologi, leder af afdelingen for klassisk filologi SPSU. Bedstefar Semen Petrovich Telyakov, deltog i Anden Verdenskrig. Han kæmpede på Leningrad fronten, fik tre sår. Efter krigen blev undertrykt.

Nikolai Durov

Nikolay Valerevich Durov blev født November 21, 1980. Faktisk tror mange, at Nicholas er kun en skygge af sin mere kommercielt effektiv bror. Programmering "ydmyg geni" startede med en alder af syv. I 1996-1998 tog Nikolai Durov del i Olympiade i matematik på internationalt plan, som har vundet tre på hinanden følgende guldmedaljer. Undervejs tog han del i den internationale olympiade i Informatik, som også viste betydelige gevinster, vinde tre sølv og en guldmedalje. Nicholas var i programmeringen hold, der vandt den internationale konkurrence i 2000 og 2001. I 2005 forsvarede han sin doktorafhandling under ledelse af Sergei Vostokova. Så fortsatte han matematisk uddannelse i universitetet i Bonn, hvor han efterfølgende fik sin doktorgrad.

karriere

Nikolai Durov forsvarede sin afhandling med titlen "En ny tilgang til Arakelov geometri." Senere arbejdede han i denne retning. Han fungerede som chef forsker i laboratoriet af algebra i St. Petersborg Universitet.

Han deltog i udviklingen af en "VC" Fra begyndelsen. Sociale netværk er blevet en succes takket til Nicholas. Team fungerede han som ledende udvikler. Han trådte tilbage i 2013.

Udviklet krypteringsprotokol korrespondancer MTProto, som bruges i messenger Telegram.

Pavel Durov

Blandt internetbrugere, selvfølgelig, er mere populær yngre Durov. Biografi Paul er meget mere kendt. Født tiende dag i oktober, 1981 i Leningrad. I den første klasse gik Pasha til Torino, hvor han arbejdede på tidspunktet for sin far. Vender tilbage til sit hjemland, lidt undersøgt i en normal skole. Han indskrevet i Akademisk Gymnasium, hvor det var den mest dybtgående fordybelse i materialet. Interessen for computere og programmering, Paulus begyndte at vise sig i elleve år. Et interessant faktum er, at Durov ændret baggrunden på alle computere, holder billedet af lærer i datalogi med indskriften "Jeg må dø." Efter at Paulus forbød adgang til pc'en, men det er ikke så svært at knække passwords. Efter sin eksamen med udmærkelse fra gymnasiet i 2001 Durov indtastet St. Petersborg State University med en grad i "engelsk filologi og oversættelse". For god undersøgelse blev Paulus tildelt et legat af formanden for Den Russiske Føderation og Den Russiske Føderation. Durov uddannet fra uddannelse i 2006 modtog en diplom, men stadig det tog aldrig.

"VKontakte"

Mens han stadig en studerende Pavel Durov skabt flere projekter, der blev rettet mod at give de studerende mulighed for at kommunikere med hinanden. Anyway, har hele skabningen undladt at opfylde Pauls behov. I 2006, en ven af Paulus, der kom fra Amerika, raskazal ham om projektet, Facebook, som var baseret på de faktiske spørgeskemaer og brugernes fotos. Durov kunne godt lide tanken og besluttede at udvikle et lignende projekt for den russiske internettet. Fremtidig ressource domænet blev registreret første i oktober 2006, der allerede på dette tidspunkt deltog Nikolai Durov. Indtil slutningen, det sociale netværk var i færd med at teste, og siden december har været åben for offentlig adgang. I RuNet ressource er det blevet den mest omfattende projekt. Til dato, tilstedeværelsen af mere end 300 millioner brugere om måneden, mens omsætningen af midler - 4,3 milliarder rubler. 24 jan 2014 offentlighedens lært, at Durov i december 2013 solgte en aktiepost på 12% i "VKontakte" Ivan Tavrin og ophørte med at opfylde beføjelser netværket ejer.

16 April, 2014 Durov frigivet oplysninger om, at FSB i december opfordrede ejerne af netværket nødt til at give personlige oplysninger arrangørerne euromajdan. På dette krav, Paulus nægtede og solgt sin andel i samme måned. Durov gik hurtigt i udlandet, og som det blev kendt senere, kommer ikke til at komme tilbage.

telegram

Telegram er en GRATIS instant messenger designet til at "Android", og andre enheder. Som han fortalte i et interview med Pavel Durov, idéen om at skabe et program besøger det i 2011, da dørene var kommandosoldater. Efter de forlod Paulus ringede straks Nicholas, og indså, at han ikke havde en pålidelig og sikker metode til kommunikation med min bror. Efterfølgende Nikolai Durov udviklet en ny krypteringsprotokol MTProto, som var grundlaget for messenger. Fra midten af 2015 antallet af aktive brugere var mere end 62 millioner mennesker. Mest populære applikation selv overgået af rival Facebook, og i februar 2014 blev det en af de mest downloadede apps i App Store.

interessante fakta

  • I november 2012 udgivelse var en bog Nikolaya Kononova "Durov Code". I midten af plottet - i bunden af det sociale netværk "VKontakte", hovedpersonen - Pavel Durov. Biografi og andre oplysninger, der præsenteres i bogen er baseret på en lang række interviews og fakta.
  • Organisering af AR Films købte filmrettighederne til bogen "Durov Code". film output blev antaget i 2014. Durov selv en negativ holdning til idéen om at skyde billedet.
  • Logo "VKontakte" Pavlom Durovym blev skabt et par minutter ved hjælp af Tahoma skrifttypen.

Der er forskellige måder at behandle Durov brødre, men ikke se deres bidrag til etableringen af den russisktalende del af internettet er umuligt. Selvom "VKontakte" har anstændige tid tilhører andre ejere, har de fleste af brugerne ikke glemt den første ejer. Lide det eller ej, men Durov besidder stor viden og færdigheder, der understøtter deres nye projekter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.