Mad og drikkeOpskrifter

Hvad er badene. forberedelse

Hvis du aldrig har forsøgt at lave hjemmelavede pølser eller pølser, er det måske tid til forsøg? Når du laver mad i hjemmet, kan du være mere sikker på produktets kvalitet, uden at tænke på dens ingredienser og nuancer af madlavning.

For eksempel, prøv den oprindelige parabol - badet. Forberedelse af dem har kun et svært øjeblik - rengøring af tarmene. Generelt er de tarmfyldte med fyldning - hakket kød og fedt, så de viser sig godt, meget nærende. Der er en række retter fra badet, og i hver opskrift har badningen sin egen nuance, hvilket giver den færdige skål en særlig smag. Og for at du kan hente noget til dig selv, her er nogle opskrifter til badet.

Opskrift på badetøj №1

Følgende produkter er nødvendige til forberedelse: 10 meter tarmtarme, 3 kg svinekød, nemlig hoftepartiet, tørrede løg, 2 kg bacon, lidt cognac, vand, salt og et par fed hvidløg. Du skal tilføje følgende krydderier og krydderier: peber duftende og sort, barbær, timian, koriander og spidskommen til at gøre duftende bade. Forberedelse med lige så meget krydderier er meget vigtigt.

Svine tarmene skylder meget grundigt både udvendigt og indvendigt, og efterlad derefter i vand i en halv time. De skal have en dejlig lyserød farve.

Svinekød og fedt skal skæres i små stykker, men du kan ikke hugge fint. Derefter begynder man at blande kødet med fedt, salt, peberfrugter, hvidløg, løg, spidskommen, koriander, cognac. Og hvis hakket bliver tørt, tilsættes vand. Bland alt grundigt.

Nu skal du fylde den resulterende blanding af tarm. Til dette rulles blandingen i en kødkværn, og ved udløbet lægger du en speciel dyse (fra nakken af en enkel plastflaske), i den anden ende, hvor du lægger på tarmene. Vrid og regelmæssigt køre kødet væk fra enden, så det ikke ophobes og ikke rive tarmen. Til pakning er det nødvendigt at bruge tarmene i henhold til målerlængden. Overtræk ikke - tarm kan rive. Når alt hakket kød forbruges, binde enderne med en bomuldsstreng (og kun til den).

Forarbejdning af næsten færdige slik kan være på forskellige måder: kog, steg, røg. Bon appetit!

Opskriften til madlavning

Produkter: 200 gram fedt, 200 gram oksekød, 800 gram svinekød, ca. 100 gram vin, 2 løg, 90 gram barbær, 3 fed hvidløg, en flok koriander, svin tarm, salt, 1,5 teskefulde timian, kanel, Humle-suneli, muskatnød.

Løg, svin og kød sættes i en kødkværn sammen med grøntsager og hvidløgsartikler. For at få lækre slik kan madlavning begynde på denne måde: Slib straks og ikke hugge. Den resulterende masse blandet med salt, krydderier og vin, der tilføjes i slutningen af barbær. Det vigtigste er, at forcemeat ikke er flydende.

Tarmene skal vaskes godt udefra og gnides derefter med salt indefra og vaskes af. Så tag den første tarm og træk den ene ende af den med en streng bomuld. Forcemeat lægges i en vandkande med en bred nakke, og læg den ikke på bunden af tarmene, hæld mælkekød i tarmen (de skal gøres 30 cm). Forlad fra den anden side af ca. 1 cm og bind den derefter sammen med samme tråd, med de to ender af badningen bundet sammen.

Alle sved i et par sekunder sat i kogende vand, kun derefter begynde at stege. I dette tilfælde er det på flere steder nødvendigt at gennembore dem med en nål, så de ikke splinter. At stege dem følger på solsikkeolie, i gennemsnit igen og derefter - på mere stærk ild til en smuk rødskorpen.

For at sikre, at du ikke kun har velsmagende, men smukke badetøj på tallerkenen, skal madlavning være færdig, dekoreret med dill og persille. Skal også drysses med granatæblejuice og dekorere med granatæblefrø.

Du kan vælge en indstilling eller prøve to ad gangen. Under alle omstændigheder vil smagen være fremragende. Vent ikke, det er på tide at starte!

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.