BilerBiler

Hvordan virker en karburator 21083:e VAZ?

Karburator - er grundlaget for brændstofsystem for de enkelte køretøjer. Alle VAZ ottende og niende familie bruger alle kendte karburator 21.083 "Solex", hvis vigtigste opgave er at fremstille en blanding brændstof til tilførsel længere ind i motorens forbrændingskammer. Med andre ord, den foreliggende anordning tjener til blanding af brændstof med luft i visse forhold. Bemærkelsesværdigt, i en kubikcentimeter 21.083 leverer brændstof karburator 15 kubikcentimeter oxygen. "Otte" går stort set alene luft.

Karburatoren VAZ-21.083: anordning

Denne mekanisme omfatter følgende elementer:

  • Ekonostat.
  • Flyderen mekanisme.
  • Transitional sekundære kammer system.
  • Den vigtigste dispenseringssystem af primære og sekundære kamre.
  • Economizer pneumatisk.
  • flap kontrolmekanisme.
  • Hurtigere pumpe.
  • EPHH systemet.
  • Startanordningen.
  • Ordning med obligatorisk ventilation krumtaphus.

"Solex" i sig selv består af to dele - øvre og nedre, der legemliggør alle disse elementer og mekanismer.

Nedenfor vil vi se på, hvad er de grundlæggende elementer i karburatoren.

Benzin med en speciel pumpe pumpes fra en brændstoftank på motorveje i svømmerhuset. Sidstnævnte er en lille lagerkapacitet til midlertidig opbevaring af væske. Ved hjælp af en svømmer, som regulerer brændstofmængden i kammeret. Denne del skal altid justeres. Ellers luft-brændstof er overdrevent rig, og "otte" vil forbruge 10-20 procent mere benzin som forbereder karburatoren VAZ-21.083. Juster flyderen skal altid udføres, så snart køretøjet er begyndt at forbruge mere brændstof. Også værd at bemærke er, at efter en lang brændstof niveauet falder hurtigt, hvilket er grunden til det er umuligt at starte motoren. I dette tilfælde er bilister anbefales at pumpe brændstof ind i karburatoren manuelt 21083:e VAZ ved hjælp af håndtaget på brændstofpumpen.

Som vi ved, jo mere intens bevæger ilt, jo mere brændstof det kan fange. For at gøre dette i karburatoren systemet bare har en diffuser. Det er et lille element, tilspidset i nærheden af åbningen, som fører ind i svømmerhuset. Accelerator pumpe - en enhed, der øger kapaciteten af motoren, når du trykker på speederen.

Luften spjæld (sugning) udfører også en væsentlig rolle i forsyningen brændstofsystemet. Denne del er i toppen af karburatoren. Det tjener til at regulere strømmen af ilt, der kommer ind i systemet fra luftfilteret. På grund af den choker, bilen lettere at køre om vinteren, og efter en lang køling af motoren.

Ved hjælp af drosselventilen i karburatoren 21083:e VAZ får den optimale mængde brændstof. Denne mekanisme er forbundet med speederen i køretøjet, og hver gang der trykkes, øger strømmen af væske.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.