BilerBiler

Ode til sikker kørsel - Volvo V40

En repræsentant for den nye model sortiment af Volvo V40 hatchback firma begyndte med fem døre. Meddelt, at denne bil vil fungere som en erstatning på samme tid de to eksisterende modeller i Sverige: S40 sedan og V50 universelle.

Dog vil denne opdatering slid foranderligt karakter til grund, at forblive i historien om den model i den nærmeste fremtid vil erstatte repræsentanter, hvis opgave er at demonstrere de nye kvaliteter af forrang kompakte biler, der tilhører den præmie klasse. Desuden baseret på de nye Volvo-modeller sikkert brugt hatchback Volvo V40.

Tidligere bogstavet «V» hengivet udpegning af de universelle modeller af den svenske virksomhed, men den nyhed kom ud, mest sandsynligt, ikke uden kvaliteter af praktiske og anvendelighed, samt udvikling af design opfindsomhed Volvo B40.

Den nye maskine skal bruges som grundlag for skabt på dette tidspunkt er meget stort S40 sedan med fire døre, en kompakt crossover XC40 og en stilfuld coupe C40. I dette tilfælde, Volvo V40 befandt sig i en niche med modeller, som dikterer de fashion statement vindere: BMW første serie, Audi A3, Mercedes Class A. Dens største konkurrenter Volvo forpligtet til at modsætte sig en populær model for den højeste grad af sikkerhed.

Mere specifikt er maskinen udstyret med en funktion, der, ser forhindringen er i stand til at standse bilen bevæger sig med en hastighed på op til halvtreds kilometer i timen. Hertil kommer, at starte hatchback Volvo V40 viste sig at være den første bil er udstyret med airbags for dem, der krydser vejen. Så dækker en del af forruden, hvor der som sædvanlig får hovedet under anslaget person, kollision, pude, skabe et rum mellem panelet og stål motor under kølerhjelmen af bilen er afsløret.

I denne taske, lavet i en U-form, det gør det muligt for føreren at ikke miste kontrol over situationen foran køretøjet, hvilket forhindrer en kollision.

I resten af svenske ingeniører ikke udføre eksperimenter og udtrykte en præference for bevist måder. Bil brugt bevist platform (det samme som det, der anvendes i Ford Focus), men skaberne er overbeviste om, at bilen har erhvervet de grundlæggende kvaliteter af et helt nyt niveau. Hatchback blev testet på andre modeller af Volvo-maskiner for udviklingen af magt, herunder tre motor kører på benzin, og tre - på dieselolie.

Enhver turboladet motor udstyret med trykladning, det brændstof indsprøjtningssystem, rekreation energisystemer med start / stop-system. Motorer, der kører på diesel, der starter med en hundrede femten kræfter - D2, D4 motor med en kapacitet på et hundrede syvoghalvfjerds kræfter fuldender rækken.

Som for enheder, der opererer på benzin, kan den mindre sofistikeret T3 udvikle et hundrede og halvtreds hestekræfter, med volumenet af en enkelt seks tiendedele af en hel liter. Motoren kapacitet på to og en halv liter og inspirerende kraft af to hundrede og halvtreds hestekræfter den sidste i rækken med motorerne.

Ideologisk tankegang skandinaver karakteristisk Volvo V40, anmeldelser bekræfte dette, dominerer oprettelsen af indretning. Med kombinationen af den oprindelige interaktiv instrumentbrættet i harmoni konvergerede lethed og kortfattethed former. Kombinationen kombinerer displayet, baseret på skalaen var i form af en kreds af stor størrelse. Pointere er nødvendige parametre omkring det. Interessant, lederen af bilen har evnen til at sætte behageligt for ham at vise informationsdata giver for eksempel en analog speedometer type skærm og digital - omdrejningstælleren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.