BilerBiler

McPherson Suspension: historie for forekomst

McPherson suspension repræsenterer en af de typer af automotive suspensioner, hvor hovedelementet er en stiver. Det er også kendt populært som "svingende stearinlys" eller suspension skinner stativer. Oprindeligt denne konstruktion var resultatet af suspensionen på de tværgående dobbelte løftestænger. I dette tilfælde, kun et sæt bund ønskeben, og for det andet er kommet hængsel, som ligger lige under den høje fløj. I denne anordning del af den nedre arm bærer sædvanligvis stabilisator bar. Hældningen af Strut for et sådant køretøj element, som McPherson suspension, spiller en afgørende rolle. For at udføre korrektioner til drift karakteristika af bilen ved anvendelse af både langsgående og tværgående hældning.

Forfatteren af denne suspension, skabt i fyrrerne af det sidste århundrede, er det Erl Makferson, en amerikansk ingeniør, mens du arbejder til gavn for GM. Designeren har udviklet til sine Chevrolet Kadett, overkommelige biler til arbejderklassen, der blev solgt på det amerikanske marked. Som følge heraf har modellen ikke er startet på transportbåndet. Som et resultat, det første sted storstilet bil, som anvendes ophængstype McPherson, blev Ford Leads i 1948. Det er umuligt ikke at bemærke, at i begyndelsen af det tyvende århundrede udviklede suspension, adskiller sig ikke i design fra dette. For eksempel har Guido Fornas fra den italienske "Fiat" skabt meget gerne suspensionen et par årtier tidligere, så der er en opfattelse af, at den amerikanske stadig lånt denne udvikling.

Som oprindeligt planlagt at ingeniør McPherson affjedring kunne anvendes til både for- og baghjul. Det er designet til projektet Chevrolet Kadett. På trods af dette, i den tidlige udvikling af bilen udelukkende blev brugt fra fronten. For at forenkle processen og reducere omkostningerne ved at bygge det, har producenten besluttet at forlade baghjulsophæng standard - afhængig, på langsgående bladfjedre med en stiv aksel. For første gang denne indstilling er blevet anvendt på baghjulene i bilen Lotus Elite i 1957 af Colin Chapman. Af denne grund, i nogle lande er det normalt kaldes suspensionen Chapman. På vegne af "svingende stearinlys" eller "candle suspension" denne samme stat at udpege denne udvikling er ofte brugt.

I sin debut udførelsesform McPherson suspension stod ved, at kugleleddet deri monteret på fortsat stiver akse. Derfor støddæmperen aksen repræsenterer hjulets omdrejningsakse. Efter et stykke tid der var praksis at dets forskydning uden for hjulet drejetap, så den kørende skulder får mindre værdi. Dette blev gjort i den første generation af bilen Volkswagen Passat og Audi 80. McPherson suspension er mærkbart ringere end de laterale dobbelte løftestænger i de kinematiske parametre. Det fylder mere i højden og stærkere transmitterer vibrationer støj på kroppen. Endvidere at udføre vedligeholdelse af støddæmperen er nødvendigt at fjerne hele rack. Har sine fordele: lavere omkostninger, kompakt bredde og lav vægt, grundlag af hvilken, enheden har en bred popularitet i den moderne bil byggeri.

I halvfjerdserne i forrige suspension århundrede modtog McPherson massefordeling. Dette kan forklares ved det faktum, at alle eksisterende før de teknologiske problemer blev løst. Især er vi taler om muligheden for serieproduktion af støddæmper stivere med de nødvendige ressourcer. Indretningen er nu anderledes cheapness og høj tilpasningsevne, trods de mange ulemper, men i vid udstrækning anvendes i bilindustrien. I firserne, ville denne type suspension vedtager selv producenter af luksusbiler, herunder Mercedes-Benz, BMW og Audi. På trods af dette, nogen tid senere, at det er nødvendigt forsvandt, og førende bil virksomheder er vendt tilbage til suspensionen på tværgående dobbelt håndtag. Hun men dyrere, men stadig har en bedre kinematiske parametre, der giver betydeligt højere kørekomfort.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.