BilerBiler

Studerende fra Palæstina bygget en sol bil

To studerende fra University of Al-Azhar, som er beliggende i centrum af Gaza ændrede definitionen energoogranicheny der plagede området i mange år.

Budget bil på sol batterier

Studerende samarbejdet med Institut for mekanik og teknik. Sammen var de i stand til at skabe et køretøj, som energikilde er solpaneler, beliggende direkte på taget. Et yderligere plus er en innovativ køretøj, der var i stand til at skabe det for et meget lille beløb.

Betydningen af alternativ energi

Første Elektromotorer var ikke tilgængelige for indbyggere i regionen. Ingen ved, hvordan man producerer dem. Eleverne kunne gøre en forskel: de opfandt deres egen model af motoren, omhyggeligt ændre det og gennemtænkt alle detaljer, således at motoren passer navnet på de palæstinensiske betingelser. Blokering Gaza rører jorden, luften og havet territorium. Siden 2007 og til i dag det udføres, Israel og Egypten. Denne konfliktfyldte politiske situation hindrer trivsel for beboerne i regionen og ikke tillade dem at udøve alle deres rettigheder på en meningsfuld måde. Desuden begrænser det område og adgang til brændstof.

begrænsede ressourcer

Den israelske regering styrer energikilder og dets leverandører i Palæstina gennem selskabet Israel Electric. Import af alle typer af energi en række alvorlige restriktioner. Alt dette kan ikke undgå at påvirke livet for palæstinenserne negativt. Da det viser sig, alle af dem ikke er villige til at bare stille op med en dårlig twist af skæbne. Når strengt begrænset budget for to studerende fra Islamiske Universitet Al-Azhar-universitetet har formået at skabe noget, der eliminerer søgningen brændstof, der så mangler i det område af Gaza. Nyt fra talentfulde studerende giver håb, fordi mange palæstinensere lider dagligt fra energikrisen. Regionen modtager kun en femogfyrre procent af den nødvendige mængde elektricitet, og luftangreb blev udført på en enkelt energozavod Palæstina. Brugen af solpaneler giver dig mulighed for at glemme alt om disse problemer.

Tekniske karakteristika ved opfindelsen

Tre-hjulede køretøj udelukkende bevæger sig ved hjælp af solenergi. Den maksimale hastighed er relativt lille og er lidt mindre end tredive kilometer i timen. Ikke desto mindre er denne bil er virkelig i stand til at hjælpe de lokale beboere og besejre den uretfærdige situation ressourcemæssige begrænsninger, så nødvendig til de palæstinensiske områder. Ifølge en erklæring fra Al-Azhar-universitetet, at den oprindelige idé at bygge en bil, drevet af solpaneler, og der var på grund af en kronisk mangel på elektricitet og permanente restriktioner på brændstof, udmattet region. Den eneste energozavod Gaza har lidt flere angreb og blev ofte tvunget til at lukke, nu er det mindre end halvdelen af den forventede effekt. Hertil kommer, nogle gange virkningen af ydre omstændigheder. For eksempel i vinteren det kolde vejr brød gasforsyningen til det palæstinensiske område. Derefter blev fabrikken lukket på grund af konflikten i skatteadministrationen.

Tyve-tre studerende formået at skabe en sol bil fra bunden. Det er deres speciale. Prototypen lille nok, er det designet til føreren og en passager. Auto er bemandet med to solpaneler, den ene placeret på taget af bilen, og den øvrige - bagfra, på stammen. Panelerne omdanne solenergi til elektricitet, er blevet rapporteret i en lille bil motor. Måske vil denne opfindelse være et reelt gennembrud for det palæstinensiske folk. Studerende skaber deres bil, ville vise verden den oprindelige prototype, der kører på alternative brændstoffer. Sådanne biler er dukket op før i de europæiske universiteter tilbydes nu sin egen version, og palæstinenserne. Det var vigtigt at formidle til andre, værdien af solenergi. Dette er det første projekt i Gaza, der kan sikre transport af energi er et hundrede procent. Måske vil der være en alvorlig drejning til det bedre i den situation i regionen.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.