BilerBiler

Auto Lader til bilens batteri: anmeldelser, typer, funktioner og model udvælgelse

Hver bilist i garagen skal være oplader til batteriet. Faktisk, nogle gange er der behov for at genoplade batteriet skrumpet. Men der er en række nuancer. Faktisk ikke så let at vælge den rigtige oplader til bilens batteri. Forbruger anmeldelser hjælpe os i dette. På hylderne af biler præsenteret en række hukommelse, som er forskellig mellem funktionalitet og pris.

Nogle generelle oplysninger

Først og fremmest skal du forstå den type oplader. Først derefter gå videre til behandlingen af visse modeller. I øjeblikket er der kun to typer hukommelse:

  • Enheden, som er beregnet til gradvist at batteriets opladning. Ofte ikke overstiger den maksimale tokootdacha 8A. Det er underforstået, at hvis du sætter batteriet helt og sætte det i afgift, vil så straks efter at ikke være muligt at starte motoren. Desuden kan det beskadige opladeren eller beskyttelse drift.
  • Pre-ladere - i modsætning konventionel hukommelse kan tilvejebringe et kraftfuldt kort puls. En sådan opladning bruges, hvis du har brug for hurtigt at starte motoren, og en lang tid opladningen er ikke.

Her er det værd at være opmærksom på forbrugernes vurderinger. Opladning enhed til et bilbatteri, hvilket giver kort impuls kan reducere batteriets kapacitet. Dette skyldes det faktum, at i et bestemt tidspunkt gå for højt startstrøm, kan det føre til en delvis ødelæggelse af pladerne.

Manuel og automatisk justering af strøm

Selv 10-12 år siden, havde de færreste hørt om automatisk hukommelse. Næsten alle bruger manualen. Denne enhed giver dig mulighed for at vælge din egen opstart strøm. Fordelen ved denne oplader er, at med hans hjælp var i stand til at genoplive selv batteriet, som i lang tid var i dyb afladning.

Med hensyn til den automatiske hukommelse, som vi i virkeligheden, vil blive drøftet i denne artikel, er det dyrere enhed, men også at bruge det meget mere praktisk. Dette skyldes det faktum, at i de tidlige timer af opladningen holdes under de høje indkoblingsstrømme. Han gradvist reduceret, hvilket har en gavnlig effekt på ydeevnen af batteriet. Men for at genoprette batteriet, hvilket er lang tid i en dyb afladning, så enheden vil ikke fungere. Dette skyldes det faktum, at det dødt batteri første gang, tager ikke ansvaret, så udstyr fungerer ikke, og den nuværende går ikke.

Lidt af afsvovling tilstand

Denne funktion er normalt kun til stede i dyre modeller med avancerede funktioner. I brug blysyrebatteriet type på sine plader uundgåeligt føre sulfatkrystaller vises. De er yderst vanskeligt at opløse, især hvis batteriet i lange perioder i dyb afladning. På grund af den blysulfat er ikke kun reduceret batteriets kapacitet, men også tokootdacha. I en yderligere afgift batteriet problematisk.

Hukommelsesfunktion desulfatering kan fjerne krystaller fra pladerne. Dette opnås ved at anvende en kort høj effekt impulser med en yderligere forbindelse til belastningen. Faktisk gentages cyklen opladning / afladning. Denne fremgangsmåde er i 80% af tilfældene er med til at genoplive batteriet, hvilket er i virkeligheden, siger førerens feedback. Lader til bilens batteri med afsvovling funktion er dyrere, men dette køb er fuldt berettiget.

Model "CEDAR-AUTO-10"

På nuværende tidspunkt er denne automatiske oplader til bilens batteri, der gennemgår blandt bilister overvejende positiv, betragtes som en af de mest populære på markedet. Dette skyldes til dels den lille værdi af enheden, med funktionaliteten af en temmelig omfattende. Der er endda en enkel, men effektiv form for afsvovling, gør det muligt at komme sig dybt afladede batterier.

"CEDAR-AUTO-10" arbejder i automatisk drift. Startstrøm ved starten af opladningen er 5A og aftager gradvist. Også her er der en pre-launch-mode. Det giver dig mulighed for hurtigt at genoplade batteriet. I dette tilfælde startstrøm ved starten af 10A. Efter et stykke tid vendte han fra, og yderligere opladning udføres under en strøm af 5A. Som for afsvovling, processen finder sted under impulserne 5A med variable pauser. Da enheden ikke giver belastning forbindelse er de bilister anbefales det at tilslutte en almindelig pære. Der er en indbygget amperemeter for komfortabel styring af staten beregning.

"Orion" Oplader til bil batteri: forbruger anmeldelser

Af alle de modeller, som vi vil overveje, "Orion" PW-150 - det er den billigste enhed. Værd hukommelse omkring tusind rubler, hvilket er faktisk ganske billigt. Udseende ganske usædvanligt. Det faktum, at der ikke er nogen kontrol, og nuværende indikatorer.

Ejerne er kun to lyser på frontpanelet. Man angiver niveauet af opladning af batteriet, og den anden er slukket, når du har slukket for apparatet. Denne hukommelse kan kaldes en af de mest specialiserede. Rækken af batteriets kapacitet, som håndterer "Orion" - 45-70 Ah. Automatisering er ikke beregnet til mere kraftfulde modeller. Der er ingen afsvovling mode og evnen til hurtigt at oplade batteriet. Også, ikke komme tilbage til livet og dybt afladede batterier. Dette skyldes det faktum, at batteriet er ved begyndelsen af cyklussen tager næsten ingen strøm, og Automatic opfatter dette som om batteriet er fuldt opladet og slukket. Apparatet kompakt nok, så det kan være nemt bære med dem.

Anmeldelse model "Orion" PW-265

Dette er endnu en repræsentant af mærket "Orion". Denne model koster omkring 1300 rubler, og er i høj kurs blandt bilister, som det fremgår af anmeldelser. Pre-oplader til PW-265 bilbatteri har en række fordele. For det første er det muligt at justere den maksimale startstrøm. Derfor er denne hukommelse er perfekt til brug ikke kun i personbiler, men også motorcykler. Den maksimale startstrøm - 6A, hvilket er mere end nok til at arbejde med et batteri kapacitet på 100 Ah.

Med hensyn til design features, skaberne af model etableret overtemperaturbeskyttelse og kortslutningsbeskyttelse. Huset er meget kompakt og holdbar, holde det hjemme i pantry eller på altanen - ikke et problem. "Krokodiller" kvalitet er svært at kalde, men med den opgave, de er fuldt klare. Med hensyn til de ulemper, det er fraværet af afsvovling tilstand. For resten, det er en stor oplader for dine penge.

Den anden sted ranking - TAL 135

Udstyr af denne art er ikke billigt. Mange bilister foretrækker en mere simple modeller. Men LSD 135 næsten al den ros, som det fremgår af disse anmeldelser. Opladning-startende udstyr til bilbatterier af en sådan plan kan købes for omkring 4000 rubler. Denne hukommelse kommer fra Tambov har en kapacitet på op til 13A. En sådan enhed kan oplade batteriet af tunge maskiner til 170 Ah. Det er bemærkelsesværdigt, der kan arbejde med begge paneler 12 og 24 volt. TAL 135 - en universel opladning til en overkommelig pris. Mange garager eller virksomheder give fortrinsret til denne model.

Med hensyn til de ulemper, her er det kun én, og han er ubetydelig. Ulempen er, at der ikke er nogen kortslutningsbeskyttelse, så når tilslutning af terminaler skal være forsigtige. For resten, dette er et godt valg for almindelige bilister, og til service.

TOP 1: "Sonar" SPD-210

På trods af, at SPD-210 koster mindre end APS-315, 1 tusind rubler, at denne model er en leder og har kun positive anmeldelser. Lader til bilbatteri "Sonar" udført af avancerede teknologier og har et skifte spænding konverter. Hertil kommer, at "Sonar" er lille i størrelse, samt følgende fordele:

  • Start opladningen den maksimale strøm fra den høje spænding. Dette gør det muligt at genoplive batteriet og genoplade det hurtigt.
  • I standardtilstand, strømmen aftager gradvist til et minimum.
  • Ved fuld opladning af batteriet, passerer i bufferen tilstand (vedligeholdelsesopladning).

Men den vigtigste fordel er, at enheden kan fungere i en "booster", dvs. helt uafhængigt af hinanden. Derfor kan det bruges, selv om der ikke er noget afløb for 220V. Men kapaciteten af den indbyggede batteri oplader er lille, omkring 14 Ah, men det er nok til at starte bilens motor serviceres.

En par mere populære modeller

Blandt førere af efterspørgslen er opladeren til bilens batteri, "Ermak". Anmeldelser i de fleste tilfælde positive. Ca. 85% af forbrugerne anbefaler dette produkt til at købe. Hukommelsen har to tilstande 6 og 12V, og manuelt justere strømmen, der påføres i området fra 1 til 10 A. Inkluderet er to meter kabel med "krokodille" medium kvalitet. Der er beskyttelse mod overophedning, der bag bagklappen med en lille ventilator. Samlet set en stor enhed, der er pålidelig og, vigtigst af alt, let og intuitiv at bruge.

Nogle vigtige punkter

Mange bilister har tendens til ikke at købe kinesisk oplader til bilens batteri. Forbruger anmeldelser sige, at det er en solid lotteri. Derfor er det bedre at give fortrinsret til indenlandske hukommelse, som er billige og træne de penge brugt med 100%. Hvis der er gratis penge, kan du købe en "sonar", og bære det på den sikre side med ham. Tja, hvis vi taler om budget muligheder, det bedste valg - Oplader til bilbatteri "Cedar". Anmeldelser bilister er reduceret til det faktum, at det er en gennemprøvet producent, og kvaliteten her på et anstændigt niveau.

For at opsummere

Så vi kiggede på de mest populære modeller af bil opladere. Som du kan se, de adskiller sig ikke kun i pris, men også i funktionalitet. Nogen vil være mere end nok udstyr til tusind rubler, mens andre vil foretrække sådanne modeller som "Sonar". Under alle omstændigheder er det nødvendigt ting i garagen, og på et tidspunkt vil hun komme i handy.

Husk, at den automatisk opladning af batteriet er mere sikker, fordi det ikke giver for høje startstrøm ved afslutningen af cyklussen. Manuel hukommelse i denne henseende tabe. Normalt de opkræver et batteri startstrømmen i alle faser. Som for afsvovling, det er en nyttig funktion, men ikke alle er nødt til at bruge det. Selv om denne metode til at genoplive batteriet stadig ikke mange.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.