FormationSprog

Konventionen - et møde eller form for kontrakt? Vi forstår de spørgsmål

Udtrykket "konventionen" synes ganske genkendelig, men definere dets betydning er ikke altid let. Convent - et ord, der omfatter en lang række værdier, der er tæt på hinanden og på samme tid en anden art. Lad os undersøge, hvad ordet betyder, og hvad er rækkevidden af dets anvendelse.

Definition og essens

Ordet "konvention" er afledt af latin. Conventus, hvilket betyder møde eller en forsamling. Det er værd at nævne en anden latinske ord - Conventio, oversat som den kontrakt aftale. Baseret på disse to ord-kilde konvention - et møde kaldet til at blive enige om nogen ting, fænomener, begivenheder, love. De fleste klostre dækker i sine aktiviteter et stort udvalg af emner. Vi kan sige, at dette møde er udstyret med ubegrænset magt i de områder, som den blev oprettet.

Applikationer sigt

Klostre eksisterer i de forskellige områder af kulturen. Den bedst kendte version af politikken. For eksempel konventionen - det er:

  1. Indsamling af de valgte deputerede tillagt med lovgivningskompetence.
  2. Ældrerådet eller individuelle repræsentanter for forskellige politiske grupperinger (Signoret-konventionen).

En af de første til at bruge denne formular Masons møder så deres kongres eller årlige møder. Europæiske frimurerisk klostre har været kendt siden det XVIII århundrede. I Rusland blev de kaldt forsamlinger.

I praksis af den katolske religiøse kloster (kloster) - dette kloster. Typisk henviser udtrykket til et kloster eller kloster skole. Her bringer han sammen medlemmerne af den munkeorden, i det mindste - folk, der har en fælles livsform eller en lignende skæbne (fx konvention Eck enker i Letland).

Konventionen i historien om

Den mest berømte af sigt på grund af Frankrig, i 1792-1795 gg. den grundlæggende form for regering var klosteret.

Den nationale konvent blev erstattet af magt kongen og proklamerede republikken, udførelse Ludvig XVI til guillotinen. Han tjente som lovgivende, udøvende og dømmende magt, som blev fordelt på forskellige udvalg og kommissioner.

Inde i National Convention udfoldede alvorlig kamp mellem parterne, som blev forværret af den socio-politiske situation i landet. Folkelig opstand og fald jakobinske regime førte til dens fornyelse. , En ny form for møde, indkaldt af den måned, Uddannelse - den Thermidor.

Thermidorianske konvention ophører revolutionær terror, efterhånden nærmer visningerne af royalister, som efterfølgende kommer til magten i Frankrig. Dets aktivitet skyldes støtte fra rige borgerskab, civil lighed ideer. I denne periode af hans regeringstid præget af praleri og ekstravagance i hårdt for det franske folk, post-revolutionære periode. Thermidorianske konventionen varede indtil 1795.

Convent - Kloster

Funktion af klosteret er, at når du indtaster hans system skal nøje følge hans ordrer. Den mest almindelige konvention - Kloster. Obligatoriske betingelser for optagelse til det - den fysiske og mentale sundhed, et ønske om at tjene Gud gennem hans kirke. Derfor, arten af konventionen - en aftale mellem kirken og Gud i klosteret (novice). De vigtigste aktiviteter i institutionen - bøn og kontemplation, service. Kvindelige klostre kendt siden middelalderens Europa til i dag.

moderne klostre

I dag er en ny form for samarbejde inden for videnskab og innovationer er klostre ungdom. De er holdt i regi af de førende universiteter i landet, regional eller statslig støtte. Den årlige Youth Innovation Convention afholdt i Rusland siden 2008. Det er en platform for udvikling og støtte af nye videnskabelige udvikling. Ungdomskonventet er deltog som verdens førende eksperter inden for forskellige videnskabelige områder og nybegyndere videnskabsfolk, forskere, opfindere - studerende, gymnasieelever. Denne form for interaktion tiltrækker finansielle investeringer i den russiske videnskab. Den er designet til at vurdere de intellektuelle ressourcer inden for innovation.

klostre fiktion

Den mest almindelige udtryk vil ændre sig i dette område. Hvert år i Rusland og i SNG afholdt klostre science fiction-forfattere, den mest berømte er "Aelita" (Ekaterinburg), "Roskon" (Moskva), "Interpresscon" (St. Petersborg), "hvid plet" (Kharkov), og andre. mange af dem - det er en mulighed for at stifte bekendtskab med nye forfattere og værker, til at deltage i præsentationen af priser, studierne og litterære læsninger.

Convent - en ny form for kommunikation og science fiction fans. For eksempel, fans af John. R. R. Tolkien fans eller anime-serien "Star Trek". I disse tilfælde er det ikke bare et sted at møde fandom, men også en slags hus, hvor fantasy verdener bliver levende. Disse klostre udføres på forskellige niveauer - fra det regionale til internationale og, som regel er årlige.

I udlandet er lignende arrangementer afholdes for amatører Philco musik (skrevet til litterær fiktion eller film verden).

Uanset din brug af udtrykket, en konvention - et møde designet til at godkende noget, udvikling af nye love, veje og udviklingsperspektiver. Betydningen af i dag er væsentligt bevæget sig væk fra det rent politisk betydning, erhvervet gennem den franske revolution, og det blev forstået som en form for anerkendelse og udvikling af nye rum - videnskabelig, litterær eller fiktive fantasi.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.