BilerBiler

Om sport dæk Dunlop SP Sport 9000. Anmeldelser bilister

Innovative sport dæk Sommer Sport 9000 Sport 2050 og udviklet i fællesskab af de tyske og japanske ingeniører Dunlop Corporation på anmodning af sport ledere. Fans af aktiv sport rider på sedaner og coupéer endelig fik den længe ventede bus. Model Dunlop SP Sport 9000 har absorberes næsten alle de nyeste teknologiske innovationer i produktionen af bildæk.

Silikone tilsætningsstoffer i gummi sammensætning og et unikt nyt mønsterdesign fokuseret på at få et stærkt greb og sikre valutakursstabilitet og god regeringsførelse. For at bekæmpe planlægningen af puljer, der anvendes specielt udviklet teknologi "Hydro Max", som understøtter en stor dæk kontakt med både tør og våd greb. Disse egenskaber har tjent godt for Dunlop SP Sport 9000 anmeldelser fra fans af hurtig og manøvredygtig kørsel og modtaget bekræftelse på tests.

Særligt værdifulde præstation producenter - det nøjagtige dæk forudsigelig reaktion på kontrolindsatsen. Modellen kan genkendes af det karakteristiske retningsbestemt dækmønster. Symmetrisk mønster forbedrer håndteringen, og bueformede riller gennem midten af rillen i slidbaneskuldrene forbedre egenskaber Dunlop SP Sport 9000 anti akvaplaning.

Ved design, dæk ledninger er radiale slangeløse. Optimale design matches med den hybride ramme på den nye PSP-B-teknologi, og en særlig indretning af slidbaneblokkene har reduceret ekstern og intern støj af hjul med Dunlop SP Sport 9000 ved kørsel med høje hastigheder. Store skulderblokke på slidbanen også lette passagen af dækket vender.

Dæksiden er beskyttet mod utilsigtet beskadigelse når de rammes af kantsten og huller spor. Fremragende dynamiske præstationer, komfort og en jævn kørsel, sikkerhed og højt kilometertal har gjort denne model populær ikke kun ejerne af sedans og sportsvogne, men også ejerne af SUV'er, minibusser og stationcars.

Ikke alene hastighed kvalitet Dunlop SP Sport 9000 bedes fans af denne model, men også dets effektivitet og holdbarhed. På sæt af forskellige tests det til højre er en præmie tre modeller.

Flerkomponentblandingen i gummiet sammen med en symmetrisk retningsbestemt mønster i slidbanen siveriller er hovedårsagen til fordelene ved disse modeller på en række specifikationer. De samme principper og lagde grunden til sommersport såsom Dunlop SP Sport 2050 som er kendetegnet ved en høj hastighed kvaliteter. De er allerede kendt af russiske elskere af ekstremsport som en pålidelig og rolige dæk.

Høj hastighed og stabilitet, som de tre langsgående kanter midten slidbane og langsgående lameller, lille støj og andre funktionsegenskaber vundet ratings og god model konstant efterspørgsel. Hurtig og sikker sving - det er den største fordel ved disse dæk. Fire dybe dræning riller opdele slidbanen i fem funktionsområder. Alle ovenstående parametre i en kompleks bestemme fremragende præstation af disse dæk.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.