TravelingRetninger

Struga Rød - det er sjovt

Hvis du sidder på en bus-Struga Red Pskov, så efter en time eller så finde dig selv i en usædvanlig placering - i landsbyen, rig på historie, ligesom mange byer i vores land. Du kan nå det også i bil eller med tog.

Hvordan det hele begyndte

Struga - det er speedbåde med en flad bund. De blev meget udbredt i de XI-XVIII århundreder for transport på floder og søer. Derfor er de afbildet på emblem landsbyen Struga Rød.

For at slå sig ned i dette område folk begyndte i stenalderen. Dette bekræftes af arkæologiske fund. Til denne dag bevaret grave dateret til det XIII århundrede. Landet her har altid været en frugtbar, så bosætterne plantet grøntsager og korn, samt frugttræer. Bevarede kvæg. Køkkenudstyr og tøj var lavet for dig selv.

I det XIII århundrede, blev indbyggerne i disse steder bygget Struga, så en af landsbyerne, og fik det samme navn. Under regeringstid af Peter I er også lavet skib bord.

Hvorfor hedder det

Og hvordan gik det til, så Struga blev rød? Ironisk nok er navnet på landsbyen Hvid. I 1856 blev det afholdt ved banegården og dermed kaldet Hvid. Men station med samme navn i Rusland viste sig at være et par stykker. Derfor, for at undgå forvirring, ordet "White" tilføj "Struga" Struga og vendte-hvid.

Og der er ikke noget mærkeligt, at efter Oktoberrevolutionen, når den Røde Hær befriede bosættelserne fra hvide garder, blev landsbyen omdøbt i Struga-rød. Af den måde, forstæder lille by , de begyndte i 1925 efter ordre fra den centrale eksekutivkomité.

At der var

På stationen, "White" har depotet, som i sidste ende blev sæde for den indledende toget skole og derefter på skolen. Efter Anden Verdenskrig skulle genoprettes bygningen. Det var udstyret med banegården. Før krigen i 1932, i landsbyen var der en lejr. Dette kom på den militære sommerlejr til at engagere sig i taktiske og skydevåben uddannelse, og de studerede topografi. Fordi deres placeringer blev valgt Struga Rød, har kort over området er udarbejdet i detaljer.

Giv ikke op

I Anden Verdenskrig landsbyboerne var aktivt involveret. Mange af dem blev mobiliseret. De, der forblev i den bageste, fronten forsynet med heste, vogne. Struga Rød (Pskov), og de omkringliggende områder har givet krigen i 5000 soldater, og vendte tilbage kun 2.000 mennesker. Tre landsbyboere blev Sovjetunionens Helt, de to - fuld herrer i bekendtgørelse af Glory, mange fået høje militære grader.

I begyndelsen af krigen Struga Red indsendes af vores tropper, men i februar 1944 er fritaget for de nazistiske angribere.

at blive husket

Til ære for denne begivenhed i landsbyen er et monument over sovjetiske Street. Generelt er der mange monumenter, der forevige det kunststykke at det russiske folk i Fædrelandskrig. Der er også en fælles grav, som står et monument over "Sørgende Moder".

Under krigen blev tyskerne skudt i landsbyen guerillaer, civile og soldater. På dette tidspunkt obelisken. På Victory Street ser symbolsk beholder monteret på en piedestal, "IS-3."

Selvom Struga Rød (Pskov-regionen) har en lang historie, under krigen det ødelagde alt, hvad der kunne tjene som et historisk og arkitektonisk monument, med undtagelse af et par bygninger. For eksempel lokale Merchant Kalashnikov (1914) øjeblikket tjener som en butik "Bøger". En linned lager, der tilhører den handlende Pavlov blev cafe.

Men desværre kan man se dybest set bare et hus af moderne byggeri. Byggeriet blev udført af arkitekten B. Klenevskogo. Og i 1958 Struga Rød blev fundet en lille by. du kan lære om historien om afvikling i det lokale museum, som blev åbnet i 1991.

interessante udstillinger

Museet Udstillingen starter med udstilling af antikviteter findes i området beskrevet. Hvad der følger er historien om, hvordan landsbyen han boede i før-revolutionære tider. Så en købmand D. Pavlov, billeder af som præsenteres her, en masse penge investeret i udvikling af forliget. På hans bekostning blev bygget butik, skole, kirke, savværk og et bibliotek. Af den måde, de lokale og i dag gør fremstilling af tømmer. De eksporterer endda dem.

Museet har mange udstillinger dedikeret til Anden Verdenskrig. Det er bemandet med ligeglade med sit folks historie i kanten. Takket være deres indsats, inden for et mindesmærke skilt, der angiver steder, hvor der har været nogen hændelser eller levede berømte landsmænd. Museum udstiller ofte præsenteres, så der er mange forskellige elementer, der hører til forskellige tidsaldre, hvilket er interessant at se med egne øjne.

landsby attraktioner

Struga-Krasnensky District mange bemærkelsesværdige steder forbundet med historien om vores land. For eksempel, uanselige posthus i landsbyen stigning er interessant, fordi i det der var et møde med Pushkin V. Kyuhelbekkerom. Decembrist var der, da det blev omdannet til en fæstning Dinaburgsky i 1827.

Og i landsbyen er en smuk Tvorozhkovo krøllet Trinity kloster. I Sovjettiden var det lukket, men er nu ved at blive renoveret og delvist genopbygget. Der er allerede bor nonner. Det er interessant at se, og Feofilov ørkener. Det blev grundlagt af to beundrede helgener - Theophilus og Jacob. Relikvier af den første af dem har evnen til at give en helbredende effekt.

Vores hjemland er stor. Hvis du vil vide mere om hende, for at besøge steder som Red Struga (Pskov). På trods af den tilsyneladende ubetydelighed af de byer i hele Rusland, kan deres historie være et vigtigt og lærerigt for de kommende generationer.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.