TravelingRetninger

Brandenburger Tor - symbolet på Berlin

Denne monumentale struktur er kendt over hele verden. Kraftfuld og majestætiske Brandenburger Tor i Berlin er et eksempel på klassicisme i Tyskland. De blev bygget i 1788-1791gg ved kendelse af Fridriha Vilgelma II - King of Prussia. Forfatteren af monumentet - arkitekten Carl Gotthard Langhans, der også førte byggeriet.

I første omgang opførelsen af verden kaldet Gate. Facaden blev malet dem hvide. Jeg dekorere det og designet en seks meter quadrigue styret af gudinden for sejr - Victoria, Gottfried Schadow. Efter Napoleon erobrede Berlin, nedtages han vognen og bragte hende til Paris, men da hans tropper blev besejret, gudinden Victoria tilbage til sin retmæssige plads og blev "belønnet" Jernkorset, som skabte Friedrich Schinkel.

I begyndelsen af halvfemserne i det nittende århundrede mødte Brandenburger Tor vinderne af soldater i 1918-1920 gennem dem soldater, var kontrarevolutionære, og i fyrrerne af det tyvende århundrede, er de blevet skueplads for helligdage nationalsocialistiske.

I Anden Verdenskrig blev Brandenburger Tor alvorligt beskadiget efter erobringen af Berlin. I maj 1945 på Quadriga, som blev fuldstændig ødelagt, vinkede han flag Sovjetunionen, og et stort portræt af Kammerat Stalin er blevet installeret.

I nitten 56:e år af den beskadigede Brandenburger Tor begyndte at komme sig, og i 1961 blev de indlejret i Berlinmuren bygget, som hensynsløst delte byen i to dele: østlige og vestlige. I 1989, da Berlinmuren blev ødelagt, blev portene åbnet, og de gik ind kansler Helmut Kohl, møde en kollega fra Østtyskland, Hans Modrow. Lige siden Bradenburgskie porte - er et symbol på fred og enhed af byen og landet.

I 2000 blev monumentet lukket for restaurering, som varede to år. I dag, Brandenburger Tor (foto) Berlin dekorere igen.

Selvfølgelig er dette berømte monument prale hele Tyskland. Berlins attraktioner , som er af historiske, kulturelle og arkitektoniske værdi for hele landet, er det umuligt at forestille sig uden Brandenburger Tor. Her i dag om fortiden ikke glemme hallen af stilhed, som er beliggende i vagtstuen. Her kommer de berlinere og besøgende til at være stille og tænke over den tragiske fortid Tyskland.

Brandenburger Tor - de majestætiske seværdigheder i Berlin og hans visitkort. Det er et mesterværk af arkitektonisk kunst, som i mange årtier, tiltrækker turister fra alle hjørner af Jorden. For at komme til Berlin og ikke besøge på monumentet - det betyder ikke at se Tyskland hjerte. I dag, Brandenburger Tor passe perfekt ind i billedet af byen og helt uadskillelig fra bygningerne i Paris-området, hvor de er placeret.

Dette er de mest genkendelige seværdigheder i Berlin. De er placeret i centrum af byen og ved siden af lindeallé, der forbinder dem med den tidligere kongelige residens.

I dag, en storslået monument i fare. I de tidlige enogtyvende århundrede, ikke langt fra det begyndte opførelsen af en anden linje i Berlin metro og portene få revner. Nu vil de have en anden stor genopbygning.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.