TravelingRetninger

Losinoostrovsky park: en naturlig perle i Moskva regionen

Losiny Island er en national naturpark, der ligger i Moskva-regionen (herunder i byen Moskva). Reservens samlede areal er 128 km 2 . I dag er Losinoostrovsky Park et sted hvor vilde dyr lever i det naturlige miljø og et stort antal planter vokser, herunder dem der er opført i den Røde Bog.

Den århundredgamle tradition for at tage vare på naturen

Reservesonen blev oprettet i 1983. Tidligere på dette område var jagtpladserne for de sidste repræsentanter for Romanov-familien. Idéen om at skabe en naturpark i området optrådte meget tidligere. Det menes at i dette område nåletræer er bevidst plantet i 115 år. Losinoostrovsky parkreservat er en af de ældste i vores land og en af de største skovparksmassiver på Moskvas område. Hvorfor fik den grønne zone et så underligt navn? Sagen er, at i de gamle dage blev skove, der ligger mellem landsbyer og marker, ofte kaldt øer. Derudover var Elk Island virkelig gravet, og kun dødelige fik ikke lov at besøge dette sted, beregnet til gåture og jagtfamilier.

Det moderne område Losiny Island

I dag er reserven opdelt i tre zoner. Naturlandets hjerte er et beskyttet område, som er lukket for turistbesøg og omhyggeligt bevogtet. Dette er stedet, hvor vilde dyr lever permanent i det naturlige miljø, og der udføres forskningsarbejde her. Losinoostrovsky Park har også et beskyttet område åbent for turister. Dette er et naturområde, som du kan besøge med en guide. Under denne tur kan du lære mere om reservens dyr og planter, Losiny-øens historie, og hvis du er heldig, kan du endda se med egne øjne vilde dyr, herunder "tamme" elg. Der er også museer, sightseeingstier. Ordningen i Losinoostrovsky Park giver dig mulighed for at bemærke, at der også er en tredje zone i reserven - åben for turister på en gratis basis.

Flora og fauna

Det er svært at tro, men parken forblev ikke uden omhu og pleje selv under anden verdenskrig. I de vanskelige år blev der plantet nye træer og buske på territoriet. I dag har reserven mere end 700 plantearter, 36 lichenarter, 90 svampesorter og 150 alger. Losinoostrovsky Park prale af træer, der har fejret deres hundredeårsdagen. Et interessant sted er Alekseevskaya lund, i det fyrretræer vokse , hvis alder er mindst 250 år gammel. Der er sjældne arter af græs i reserven, der er mange bær og blomster hele sommeren. Lige imponerende er parkens fauna. Ifølge eksperter bor omkring 280 dyrearter her i det naturlige miljø. Parken bebos af elg, som engang gav ham navnet, såvel som vildsvin, spottet rådyr, rådyr, bæver, pelsbærende dyr. I lokale vandområder findes fisk og amfibier. Du kan mødes i reserven og en række krybdyr, en række fugle, mange sorter af insekter.

Udflugter til reserven

Hvis du vil tilbringe en dag i dyrelivet, lære noget nyt, eller gå på en interessant kognitiv tur med børn, er det bedste sted i hovedstaden for dig Losinoostrovsky Park. Reserveområdet er 128 kvadratkilometer, en række turistruter ligger på tværs af dens område. Besøgende tilbydes flere muligheder for økologisk rejse. Derudover kan du på reservens område besøge museet for bondeliv, kongelig jagt og børns zoologiske have. For at bestille en udflugt skal du kontakte en af parkens besøgscentre.

Uafhængig hvile

I den del af parken, der er åben for massebesøg, er der ikke nogen forlystelser og caféer, der er sædvanlige for mange rekreative områder. Det er et sted for rolige gåture og cykler. Det er ikke forbudt at organisere picnics i parken. Bare glem ikke at rydde alt affaldet bag dig, lad os redde Losino-Ostrovsky parken! Shish kebab i området, tilgængelig til massebesøg og vandreture, kan også steges. Dette bør dog gøres strengt i udpegede områder på særlige steder ved hjælp af grill. Husk - Fremtiden for den naturlige zone afhænger af hver gæstes adfærd og pleje. Desuden står en alvorlig straf for manglende overholdelse af enkle regler for naturbevarelse i reserven.

Hvordan kommer man derhen?

Mange indbyggere i hovedstaden tror ikke engang på, at et rent og smukt natursted kan eksistere i umiddelbar nærhed af en stor by. For at fjerne sådanne tvivl er det nok at se Losinoostrovsky parken en gang med egne øjne. Hvordan kommer man til denne reserve? Parken har mange indgange, og bemærkelsesværdige, nogle af dem er fra Moskva og andre - fra siden af regionen. Du kan komme til parken fra Korolev, Balashikha, Shchelkovo, Mytishchi. Fra Moskva, den mest bekvemme måde at komme til VDNH, og derefter køre et par stop ved landtransport. Hvis det ønskes, kan du gå og med privat bil til nogen af indgange til rekreative området. Vi understreger et detaljeret kort over Losiny Island og det omkringliggende område, som hjælper dig med at skabe den mest bekvemme rute for dig. Reserven er åben hele året rundt, men ifølge mange turister er det smukkeste og interessant her om sommeren.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.