SundhedSund kost

Kanel. nyttige egenskaber

Kanel, nyttige egenskaber, der er nævnt selv i Det Gamle Testamente og de hellige bøger af Kina, kendt siden dobibleyskih gange. I det gamle Egypten stødt kanel pulver blev anvendt i mumificering. Romerne brugte den til hedvin og aromatizing deres hjem. Efter at have dræbt sin kone i et anfald af vrede, den romerske diktator Nero brændt under begravelsen ceremoni af flere tons uvurderlige krydderier som et tegn på sorg og anger. Og øen Ceylon, som en portugisisk koloni sendt til staten som en hyldest til en årlig 110 tons krydderier.

Kanel - er ikke en frugt, ikke blade og pollen. Producere det fra den indre bark lag. Tidligere et stedsegrønt træ, bark af som bruges til at forberede kanel vokser kun i Ceylon, men nu de kanel træer dyrkes i Brasilien, og i Egypten, og i Sydøstasien, og selv i Madagaskar. Barken af træet er fjernet, tørres og skæres i stykker - således fremstillede den højeste kvalitet. Billigere kanel, nyttige egenskaber, som ikke er så udtalt, fremstillet af bark af cassia træet. Som regel af Cassia kanel Vægtet gøre fræset.

Skelne mellem Ceylon kanel fra cassia billige let: stick fra bark af Cassia efter tørring er snoet i den ene ende kun vejledende, og fra bark af kanel træ - med begge. Med hensyn til kanelstang ligner en snoet vædderhorn. Tørret kanel bark knuses uden større besvær, men efter slibning cassia er hårde fibre. Kanel, nyttige egenskaber som frem for alt er opnået fra den letteste og tynd skorpe. Som regel præmien krydderi er en lysere nuance, og sød-krydret smag og aroma. Den bedste kanel i verden producerer, hovedsageligt i Ceylon.

Mange ved ikke, hvad der er nyttigt kanel. Først og fremmest, dette krydderi hjælper med at reducere kolesterol i blodet og sukker. Det er specielt nyttigt for diabetespatienter. At glemme alt om deres sygdom, de bare tage en halv teskefuld kanel hver morgen. Meget nyttig dette krydderi og folk med åndedrætsbesvær, mave og tarme. Dens sammensætning indeholder næringsstoffer, såsom calcium, magnesium, aldehyd, forskellige æteriske olier og alkoholer. Og antioxidanter i teske stødt kanel indeholder mere end et glas blåbær.

En særlig plads i opskrifter på traditionel medicin tager en blanding af kanel og honning. De, der hver morgen, spiser en sandwich med kanel og honning, vil ikke få nogen hjerte-kar-sygdom. Denne krydderi bidrager til at bekæmpe depression og kronisk forkølelse. Selv duften af kanel rydder hukommelsen, forbedrer omsorg og hjælper med at koncentrere sig.

I diætetik kanel, nyttige egenskaber til vægttab er længst kendt, anvendes meget bredt, især i kombination med honning. Denne søde blanding hjælper med at reducere vægten og reducere kroppens volumen, perfekt renser kroppen af toksiner. Derudover kanel har en vanddrivende virkning, som også hjælper til at reducere vægten. Te med en honning-kanelsyre blanding ikke blot bidrager til vægttab, men har også antiseptiske egenskaber. Forbered denne te er ganske enkel. Du skal bruge to stykker stødt kanel og én del honning. Kanel pulver fyldes med varmt vand og lad i en time. På bare Held infusion, tilsæt honning og lad natten over i køleskabet. Halvdelen af drikken, drink før morgenmaden, og hvad der er tilbage - om aftenen før sengetid. Forbruge denne drik regelmæssigt, og derefter at få slanke figur vil bidrage til dets sammensætning af kanel

Nyttige egenskaber af krydderier kan være opført i lang tid, fordi det ikke kun brugt i folkemedicinen og madlavning, men også i parfume, kosmetik og diætetik. Det er almindeligt anvendt i kinesisk medicin. Derfor, folk tager sig af deres egen sundhed, ikke score på denne nyttige og lækre krydderier.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.