SkønhedKosmetik

Hvad spiritus som mænd

Det er overflødigt at sige, hvor vigtigt for enhver kvindes parfume. Og de regelmæssige dem ser parfume innovationer, for hele tiden duftende aroma af mode, mens andre mener, at alle kvinder til at vælge sin egen unikke duft. Og ingen tvivl om, at mange forsøger at foretage et valg baseret på hvad spiritus som mænd.

Det er kendt, at der i begyndelsen af et forhold afgørende at lugte det, folk kan lide at "snuse" til hinanden. Ikke desto mindre, moderne sexologer hævder, at kvinden dufter godt, når det ikke lugter. Eksperter anbefaler, når du vælger en partner til at stole på deres egen lugtesans og evaluere den naturlige kropslugt. Det er den generelle opfattelse, at den mest ideelle partner for os - en lugt, som vi ikke føler.

I mellemtiden, til kvinden på alle tidspunkter bruge parfume, og ikke altid på samme tid forfulgte målet at forføre kunne lide manden. Fordi statistisk set kun 10% af kvinderne anvendt som parfume fristelse kanoner. For en fjerdedel af damer parfumer er en slags aromaterapi og hjælpe med at opretholde stemningen. Men det store flertal af kvinder, der anvender duft, bare fordi han kan lide og giver dig mulighed for at føle sig mere trygge.

Men måske er spørgsmålet om, hvad kvinders parfume som mænd bekymret om alle de piger. Svar det klart umuligt. Da forskellige mænd foretrækker forskellige dufte, men som kvinder. Alligevel nogle fælles mønstre ved hjælp af interviews med specialister var i stand til at identificere.

Men før vi taler om, hvad ånderne som mænd, lad os finde ud af, hvad alle er varianter. Der er fire hovedgrupper:

1. Øst (mystisk). Normalt er det omfatter vanille, krydderi, krydderier, moskus og sandeltræ.

2. Marine (frisk). Det er nemt at lugte havet brise.

3. Woody. Det omfatter noter af tobak, citrusfrugter, læder og træ.

4. Flower. Lugten af blomster og frugter.

  Hver lugt forbinder os til en bestemt måde. Og vi kan identificere de største af disse foreninger. Således menes det, at den oprindelige og levende natur vælge ARMAT vanille duft med noter af chypre forbundet med vamp, grøntsager og søde og sure smag og foretrækker drømmer drømmer, forræderiske fristerinden vælge orientalske dufte med antydninger af moskus og rav. Nå, unge skønheder som citrus og frugtsmag.

  Men tilbage til spørgsmålet, hvad spiritus som mænd. At dømme efter meningsmålingerne, en fjerdedel af repræsentanterne for en stærk halvdel gal af duften af deres egen parfume, hvis kæreste gør det på huden, for eksempel om aftenen eller om morgenen. Ifølge dem, deres duft på huden foretrukne måde at "gøre". Man giver tillid til, at kvinden kun tilhører ham. I mellemtiden har en unisex duft, de fleste af de stærkere køn ligeglade.

  Amerikansk neurolog Alan Hirsch har gennemført undersøgelser, der har bevist, at det mest spændende for mænd er en duft af kanel. En tredjedel af repræsentanter for de stærkere køn besværlig noter af moskus. Og ikke så mærkeligt, er det kendt, at det er et elskovsmiddel. Seksuelle fantasier begejstrer som rosmarin, vanilje og ylang-ylang. Det styrker følelsen af et kys og touch og selv lugten af patchouli syne.

  Hvilke spiritus er mænd som-minimalister? Hvis din kæreste - selvsikker og selvforsynende intellektuel, vælge naturlig citrus, diskret ARMAT koldt hav, duften af vilde blomster. Mænd med en stærk karakter vælge "sweet" kvinder og derfor, slik smag, krydderier og frugter.

  Mange repræsentanter for den stærke halvdel begejstret frisk, stolt og "smart" duften «L'eau par Kenzo», efter deres mening, de er omgængelig pige, samt tynd og sensuel "Eclat" af Lanvin.

  Repræsentanter for forskellige parfume virksomheder gennemført en undersøgelse med henblik på at kalde de ånder, at mænd kan lide mest. På listen, i tillæg til ovenstående, indeholder adskillige flere parfumer. Denne «Angel» ved Thierry Mugler, ifølge respondenterne, er smagen valgt fed i udtryk for følelser den kvinde, «Coco Mademoiselle» (Chanel), «Be Delicious» (Donna Karan), «Armani code», «Nina» (Nina Ricci) og andre.

  Men hvis du vælger den lugt skal først og fremmest betragtes deres egne præferencer. Det er usandsynligt, at en duft, der ikke kan lide at være i stand til at give dig selvtillid og charme.

  Similar articles

   

   

   

   

  Trending Now

   

   

   

   

  Newest

  Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.