RelationerVenskab

Det vigtige spørgsmål er: hvordan kan du vide, at du kan lide piger?

En masse fyre spørger sig: "Hvordan ved du, at du kan lide piger?" Lad os tale om de tegn, hvormed man kan bestemme dette.

Hun veg ikke fra dig hele tiden udseende

Vær ikke bange for, at hun ikke kan lide dig. Nogle fyre med komplekser, opmærksomhed på piger hæver den idé, at de de ikke kan lide. Det er underforstået, at pigen er interesseret i et bestemt grundlag. Måske i hendes sind spinning spørgsmålet: "Skal jeg behage mand sidder foran?". Derfor viser hun, hvordan du føler, opmærksomhed på din person.

Hun er på hvad man ikke distraheret og holder styr på tid

Når du fortæller noget interessant pige, vil hun være en meget god lytter og virkelig grine af vittigheder. Alle hendes opmærksomhed kommer til dig. Det vil vise alle slags at nyder det, især i din virksomhed. Derfor kan du ikke hjælpe, men spekulerer: "Skal jeg kan lide mig selv til hende:" og være sikker på det.

Hun forsøger at læne sig mod dig eller slikke læber

Hun ønsker du at blive bedre hørt. Hun har et ønske om at skabe en følelse af intimitet med dig. Og hun ønsker at behage dig og få godkendelse. Hvis du finder dig selv en lille piges opmærksomhed, vil det gøre det tilbage at ønske.

Hvordan kan jeg vide, at du kan lide pigen, efter at røre ved?

Når pigen du sød, du ønsker at føle det næste. Nogle gange er det muligt at røre ved hende på en venlig måde. Dette vil bidrage til at mindske mistillid og blive tættere. Også pigerne bruge alle mulige tricks for at føle dig tættere på. Provokere hende, hun ønskede at røre ved!

Lad hende tror, at du rørt det først

Så længe din kommunikation går uden at røre, følger hende og opdager en udtalt tegn på sympati, så hvordan kan du vide, at du kan lide pigen, ellers mislykkes. Disse manifestationer er ikke-verbal, der er, hun kan, for eksempel, lege med hår, eller bide fingeren. Hver kvinde har deres egen måde at underbevidste smag.

Hun kan ikke se noget omkring

Hvis du er positivt indstillet over for hende, vil hun ikke mærke noget omkring. Forbipasserende ikke værdiges at selv ser det. Hvis det opløses i din kommunikation, er det et levende tegn på sympati.

Hvordan kan jeg vide, at du kan lide pigen, mens den korrespondance?

Meget let! Tænk over det, hvordan ville du svare pigen, hvis hun var sød for dig? For eksempel, hvis en pige er meget sjældent accepterer at mødes med dig, så måske du ikke kan lide det. Hvis du fortæller hende en lille smule var sød, at hun ville finde tid til motion. Hver kvinde er unik, og alle - forskellige reaktioner på den samme situation. Uanset hvad det var, men pigerne er de samme mennesker, som fyre. Hvis du laver en dårlig pige, vil hun reagere på samme måde som andre mennesker. For eksempel, som du vil blive behandlet til en person, medmindre han minder sig selv til en uge eller to, selv om han ved, at du har et telefonnummer, som han altid kan ringe til? Så snart svaret på et sådant spørgsmål ville være: "Du skal bare ikke brug for", glemmer, at personen, selv om det er en pige, som du sympatiserer.

Nu ved du, hvordan man kan forstå, hvad pigen er sød. Vær sikker på at holde øje med hendes ansigtsudtryk og fagter.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.