SundhedSygdomme og betingelser

Mulige årsager kvalme. Kvalme: årsagerne, foruden graviditet (hos kvinder)

Hver gang i mit liv havde anfald af kvalme, som kunne ende med opkastning. Recall, for eksempel, hans barndom, når, efter at have kørt en karrusel var svimmel og kvalme begyndte.

Alt vi plejede at tro, at en sådan tilstand kun kan være en kvinde i familien måde, men der er flere grunde til kvalme, eksklusive graviditet.

Begrebet kvalme og opkastning

Når en bølge af kvalme, føler vi en ubehagelig fornemmelse i maven, og hals. Næsten altid, følges dette opkastning, kombineret med generel svaghed i kroppen, sved og savlen.

Opkastning - er ukontrolleret udvisning af maveindhold. Denne proces kan ikke stoppes efter behag, fordi kvalme og opkastning kontrolleres af nerve centre i hjernestammen. Disse signaler kommer fra fordøjelseskanalen receptorer og udløser mekanismen.

Nogle gange irritation opkastning center kan finde sted uden deltagelse af fordøjelsessystemet, såsom i sygdomme i nervesystemet.

Hvad kan forårsage kvalme

Hvis du er en hyppig gæst kvalme, kan andre end graviditet grunde varieres. Blandt dem er følgende:

1. Sygdomme i fordøjelsessystemet:

 • Madforgiftning.
 • Gastroenteritis.
 • Gastritis.
 • Mavesår.
 • Duodenitis.
 • Halsbrand.
 • Cholelithiasis.
 • Hepatitis.
 • Cholecystitis.
 • Pancreatitis.
 • Blindtarmsbetændelse.
 • Tumorer i maven.

2. Sygdomme i nervesystemet:

 • Skader i kraniet.
 • Cerebrovaskulære hændelser.
 • Intrakranielt tryk.
 • Hjernetumor.
 • Hjernerystelse.

3. Andre årsager.

 • Hjertesygdomme, såsom myokardieinfarkt.
 • Diabetes mellitus.
 • Nyreinsufficiens.
 • Stress.
 • Anoreksi.
 • Frygt.
 • Tager visse medikamenter.

Hvis du ofte føler dig syg, men ikke graviditet, årsager, hvordan kunne du gøre, kan være forskellige.

Hovedpine og kvalme

Nogle gange sker det, at helt raske mennesker pludselig kan føle en skarp hovedpine, ledsaget af kvalme. Dette kan forekomme, fx når en lang tid skal arbejde i en ubekvem stilling (med computeren og så videre.).

Gradvist følelsesløshed skuldre, nakke, der er en smerte i nakken, starter kvalme. Årsagerne, hvis der ikke er graviditeten, derfor ligger i den forkerte krop position.

Hvis du har problemer med synet, og du bruger briller, de er det forkerte valg kan fremprovokere tilbagevendende hovedpine og kvalme. Temmelig udbredt sygdom i vor tid - lændesmerter - kan også forårsage svimmelhed.

Vores liv er så fuld af forskellige påvirkninger, erfaringer fra hverdagens problemer, dette fører til en mangel eller overforsyning af ilt i blodet. På grund af dette, kan du opleve kvalme. andre end graviditet Årsager, er der, men de er helt anden karakter.

Hovedpine, som vises på forskellige tidspunkter af dagen, kan være resultatet af hovedskader, der fører til øget intrakranielt tryk.

Mange kvinder er på et tab: ingen graviditet, og kvalme. Årsagerne kan ligge ved sådanne sygdomme som migræne. Samtidig er der angreb af hovedpine, som ikke altid er beskåret smertestillende.

Nogle, der lider af forhøjet blodtryk, også bemærke, at det øgede pres kan forekomme ikke kun hovedpine, men også kvalme. Årsager, hvis ingen graviditet, ligge i hypertension.

Syg efter at have spist

Irritation af maveslimhinden, som slutter opkastning, er den naturlige reaktion af kroppen for at fjerne ubehag. Det kan fremprovokere alkohol, samt visse lægemidler (fx acetylsalicylsyre), især på tom mave.

Du deltager periodisk kvalme? andre end graviditet grunde kan være i en række af gastrointestinale sygdomme. For eksempel, mavesår, når beskadigede del af slimhinden, mavesaft irriterer væggene deraf, som kan forårsage kvalme.

Leverproblemer ofte åbenbar bitterhed i munden om morgenen, når det begynder at røre selv i færd med at spise.

Ofte under tarminfektioner såsom botulisme, salmonella, dysenteri, der er diarré, opkastning og kvalme. Det bør være meget forsigtig med de produkter, du spiser. Det bør ikke spise dåse opsvulmet, dårligt varmebehandlet kød og æg, især købt på markedet.

Hvis du ikke er gravid og syg, kan årsagerne være lurer i bugspytkirtlen. Pancreatitis fremgår også abdominal udspiling, smerter, svimmelhed, især efter at have spist. I en sådan sygdom bør strengt holde sig til kost og til at overholde alle anbefalingerne fra gastroenterolog.

Kvalme nat

Nogle dage føler sig helt rask, men de syge om natten, men ikke fra graviditeten. Hvilke årsager kan udløse et sådant angreb? Under søvn, for lang tid, vi er i samme position, arbejdet i alle organer på det tidspunkt, bremser, ubehag, hvis nogen, begynder at hobe sig op, og du vågner op med en stærk følelse af kvalme.

Dette er kun muligt i tilfælde af patologiske forandringer, så du krop sender et signal om, at det er tid til at være opmærksomme på deres helbred.

Problemer med skjoldbruskkirtlen kan også forstyrre dig om natten, for ikke at nævne de sygdomme i det kardiovaskulære system, såsom forhøjet blodtryk eller vaskulær dystoni.

Du må ikke forlade staten uden en sådan opmærksomhed, enhver sygdom er lettere at behandle på et tidligt tidspunkt!

morgen problemer

Du frekventerer den graviditetskvalme? andre end graviditet Årsager kan være anderledes, for eksempel:

 1. Tilstedeværelsen af parasitter i kroppen. Indvoldsorm forgifte vores fødevarer af deres liv, som ofte er årsag til kvalme, mavesmerter, vægttab, nedsat appetit.
 2. Gastrointestinale sygdomme. Fordøjelsessystemet af mange organer, det arbejde, de udfører en. Problemer i den ene af dem kan fremprovokere ubehag, halsbrand, kvalme og opkastning.
 3. Problemer med lever og nyrer.
 4. Dystoni. hun er ofte årsag til svimmelhed, kvalme, hovedpine hos unge.
 5. Hypertension.
 6. Problemer med vestibulære apparat. I dette tilfælde, den skarpe bevægelser, kan hoved sving fremprovokere et angreb.
 7. Medicin. Ved at tage visse lægemidler som bivirkninger kan observeres opkastning angreb, hovedpine, ubehag i epigastrium.

Om morgenen ofte har du kvalme? Årsagerne, hvis der ikke er graviditet, kan være den mest uventede. I hvert tilfælde den nødvendige lægekonsultation og grundig undersøgelse.

Nervesystemet er synderen kvalme

Mange kvinder spekulerer: syg, men ikke gravid, hvad årsagerne kan være? Opkastning center placeret i hjernen, så det er ofte et problem med nervesystemet kan være synderen for forekomst af sådanne angreb.

Hvis du konstant øget intrakranielt tryk - kan dette fremkalde kvalme, opkastning, da der er en kompression af hjernen.

Når tumoren er den første stat begynder at genere med jævne mellemrum, og med sin vækst, er sådanne angreb bliver mere og mere almindeligt, konstant svimmel, kan en person selv mister bevidstheden. I dette tilfælde er behov for akut indlæggelse af undersøgelsen.

Smitsomme sygdomme, såsom meningitis, Lyme sygdom, AIDS, syfilis er ofte ledsaget af kvalme, opkastning.

Køresyge, hvis årsag ligger i manglen på den vestibulære apparat, provokerer også køresyge, især under pludselige bevægelser og drejninger. Du bør ikke vige tilbage fra sådanne problemer, er det nødvendigt at tage fat på neuropathologist.

Hvordan at slippe af kvalme

Når kvalme, årsagerne, hvis ikke gravid, kan være anderledes. Men hvad de ikke var, så jeg ønsker at slippe af med denne betingelse! Det er, hvad læger anbefaler:

 1. Prøv en lille smule at spise, maden stabiliserer frekvensen af sammentrækninger i maven væg, og tilstanden kan forbedres.
 2. Drik en sød drik, bare ikke spise for varmt eller kold væske, samt mælk. Det provokerer fermenteringsprocessen.
 3. Tag den antiemetiske medicin.
 4. Ofte og trække vejret dybt, især hvis angrebet forårsaget af stress.
 5. Hvis betingelsen er forårsaget af indtagelse af narkotika og derefter en anden medicin bør vælge.
 6. Prøv at lave en komprimere på maven med lavendel, kamille eller fed olie. Han vil berolige maven og kvalme trækker sig tilbage.
 7. I løbet af denne forværring ikke spise fed mad. Prøv at drikke masser af væske, spise ofte, men i små portioner.

Selv hvis det lykkes dig at håndtere et anfald af svimmelhed og kedelig tilstand, er det stadig ikke bør udskyde besøg hos lægen. Det er nødvendigt at fastlægge årsagen til dit problem at løse det.

Traditionel medicin mod kvalme

Folk retsmidler kommet for at hjælpe i behandlingen af mange sygdomme. De hjælper med hyppige anfald af kvalme og opkastning.

I denne situation får så mange, nogle helt regelmæssigt, og på tidspunktet for angrebet, som held ville have ved hånden er ikke det ønskede produkt. De fleste venter tålmodigt på den kvalme gå væk af sig selv, men fordi du kan hjælpe dig selv. Til dette formål, traditionel medicin byder på en masse penge, som i de fleste tilfælde er tilgængelige på vores hus.

Blandt de mest populære og kendte er følgende:

 1. Drikke sodavand opløsning i vand (teskefuld på glas).
 2. Grøn te under angrebet godt at slippe af med det.
 3. Pebermynteolie ikke kun hjælper med kvalme, men også normalisere appetitten, lindrer mavekramper, lindrer migræne.
 4. Malurt olie og dens duft eliminere en truende søsyge. Dem, der lider af det, er det tilrådeligt at bære det med dem.
 5. Infusion af basilikum (4-5 g urt til en pint af vand - til at drikke i løbet af dagen) er ofte bruges til at behandle anfald af kvalme, oppustethed, hovedpine.

Du kan finde endnu flere måder at hjælpe i sagen, når du besøger kvalme. andre end graviditet Årsager, hos kvinder varierede, men som en nødsituation nationale anbefalinger bør være fint.

Ledige middel mod kvalme

Når ikke-intensive angreb kan sættes på spidsen af tungen og hold saltet, men ikke vaskes ned bagefter med vand. Dette værktøj er altid hjemme ved hånden, hvorfor ikke prøve?

I sommerferien brugte vi meget tid i landet på deres datjaer. Friske grøntsager og frugter, som ofte falder i din mund lige fra haven, kan provokere tarm sygdomme, der er ledsaget af kvalme og opkastning.

I sådanne tilfælde vil naturen selv komme dig til undsætning. Tag balsam (4h. L. Et glas vand) og brygge det med kogende vand, og derefter tage, før du spiser en halv kop. Samme form kan bruges, og pebermynte.

Vores liv er ikke uden stress og angst, og de kan have nogle årsagen ikke kun en hovedpine, men også kvalme. Prøv det i dette tilfælde at bruge ammoniak: forsigtigt bringe det til hans næse og snusede. Tag et par dybe indåndinger, åndedrætsøvelser perfekt uspakaivaetsya nervesystem.

Nogle kan ikke tåle den tur på offentlig transport, især i store skarer. Intet kan gøres, hvis du ikke har en personlig køretøj, er du nødt til at se på mulighederne for, at dette eller anden måde klare. Husk på hendes pung førstehjælp, så prøv at sidde i løbet af trafikken i sommeren du kan åbne vinduet.

Efterlad ikke uden sans for kvalme og opkastning, hvis der er en mistanke om skade i hovedet (for eksempel om vinteren du gled og faldt på isen hoved). Dette kan føre til alvorlige konsekvenser, så populære opskrifter vil ikke redde dig, du har brug for at konsultere lægen!

Hvis kvalme er ledsaget af alvorlige og hyppige opkastninger, bør du begynde at tage antiemetika, for eksempel, "Motilium", "Reglan". Du kan bruge "Tsizarid", men det kan kun hjælpe i tilfælde, hvor kvalme og opkastning er forårsaget af problemer med fordøjelsen.

Hvis symptomerne ikke forsvinder i lang tid, kunne det i øjnene dehydrering, hvilket er særligt farligt for børn. Det haster med at fastslå årsagen til problemet og løse det. er det nødvendigt at give barnet til at drikke i små slurke før afslutningen af angrebet. Maden på dette tidspunkt er det bedre ikke at byde på. Vær sikker på at vise barnet til lægen!

Intet problem opstår ikke i et tomrum, være sikker på der er en grund til dette. Selv tilsyneladende ganske harmløse kvalme kan signalere alvorlige mangler i din krop.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.