Hjem og familieKæledyr

Kender du forskellene mellem skotske kat fra den britiske?

Hvad er forskellen skotske katten fra den britiske? Ja, intet. "Katte er katte i Afrika" - mange ville sige. En række racer - et menneske har brug for at bevise noget. Nogle gange selv, nogle gange til en anden, og nogle gange er det banalt ønske om at konkurrere med Skaberen. Så for hvem spørgsmålet om forskellene mellem skotske kat fra den britiske, relevant? For dem, der har besluttet, når du vælger et kæledyr, ikke er afhængige af naturen, og benytte sig af dem, der kan argumentere med hende - opdrættere. Uden deres indgriben vi sandsynligvis ikke ville have været muligt at overveje en sådan ocharovashek som skotterne.

Scottish fold og Scottish straight

Lad os starte fra begyndelsen. Skotske race af katte - er frugten af menneskehænder. Mere præcist har den oprindelige natur spillet en grusom spøg med en af de sædvanlige katte, som under indflydelse af mutationer sødt bøjede ører, katte satse på det. I lang tid en gruppe af entusiaster omhyggeligt eksperimenteret med ét formål - at konsolidere fænomenet. I processen med dannelsen af racen det blev født et stort antal kritisk syge dyr, mere præcist, en "freak". Oftest bekymret deformiteter i bevægeapparatet. Som et resultat, en række lande forbød race til race. For at styrke immunitet skotske felinologists brugte hunde og katte i den britiske racen. Dette faktum påvirket den forvirring, der har, især i vores land. Naturligvis deltagelse af britiske race dyr, kunne ikke passere uden at efterlade spor. Som følge heraf blev nogle fælles træk arvet af skotske katte, især, overført til standard farver og plys pels. I detaljer forskellene er betydelige. Så forskellene mellem skotske kat fra den britiske? For en uerfaren person, der er kun én forskel - ører foldet ned. Men få ved, at denne race er der også enkeltpersoner, der er velkendt for os placeringen af ørerne. Det ser ud til, at sagen er, at reklame: Skotsk kat, fotos, hvoraf pryder siderne i mange kataloger og magasiner, kun folde.

De vigtigste forskelle mellem de to arter

Så forskellene mellem britiske katte fra skotsk? Den første forfatning af kroppen. Britisk - er tunge, muskuløse dyr. På baggrund af skotterne ser lille og skrøbelig. I modsætning til den britiske, skotterne har en hals, eller rettere, kan det ses. Den britiske det er skjult bag de enorme kinder. Halen af den britiske katterace er kort og tyk, blødt afrundet i slutningen, og hun holder det i en spiral (som på billedet), skotterne har en længde på deres krop. Uld er blødere og tyndere end den britiske, hvis hudfarve at se gennem underuld er næsten umuligt. Frem for alt, forskellene mellem skotske kat fra den britiske, er et tegn. Britisk - uafhængig, endnu mere udtryksløs, udtrykke deres følelser meget sparsomt. Skotterne er en direkte og venlig, kærlig og altid klar til at kæle dig selv (ikke tillader at gøre briterne). Selv om det i princippet er begge racer betragtes som ikke-korroderende og velegnet til familier. Du vil modtage en stor glæde, hvis dette vil føre lodne ven.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.