TravelingRetninger

Ruten St. Petersburg - Kaliningrad. Færgehavn: priser, tidsplaner, varighed af rejse

Kaliningrad-regionen - et unikt emne i Den Russiske Føderation. Det er ikke kun det vestligste punkt af landet. Kaliningrad-regionen er kendt for det faktum, at den ikke har nogen jord kommunikation med resten af Rusland. Fra vest det vaskes ved Østersøen. Fra nord og øst det er omgivet af Litauen og i syd, denne region grænser Rusland og Polen. Begge lande er medlemmer af EU, og er medlemmer af Schengen-aftalen. Derfor, for at komme til Kaliningrad-regionen og dens landbaserede transportformer fra resten af Rusland, er det nødvendigt at åbne et transitvisum. Rester er to måder at komme til Kaliningrad uden disse bureaukratiske forsinkelser: med fly og skib. I denne artikel ser vi den anden mulighed. Heldigvis, de baltiske kyst forlade andre russiske byer. Hvordan kommer fra St. Petersborg - Kaliningrad med færge, hvor meget det koster, og hvor lang tid sådan en tur - se denne artikel.

nøjagtige rute

I lang tid, to russiske by bundet last og passagerskib "Georg Ots". Men tiden går, og det "tog på en pension." Nu, "Georg Ots" vil blive fortøjet ud for kysten ved Vladivostok som et flydende hotel. Men sammenhængen forsendelse mellem to havne i Rusland fortsætter med at eksistere. Men hvilken rute gods- og passagertrafikken kun betinget kaldt "St. Petersburg - Kaliningrad". Færgen er virkelig ikke ud af byen på Neva-floden, og fra havnen i Ust-Luga. Denne landsby er beliggende i Kingisepp distriktet i Leningrad-regionen. Fra havnen i St. Petersborg adskiller næsten et hundrede og halvtreds kilometer. Og færgen ankommer ikke helt i Kaliningrad, og i byerne i Østersøen. Det er fjernet fra det regionale center i de femogfyrre km. Fra St. Petersborg til Ust-Luga kan nås (hvis ingen egen bil) med bus. Fra Østersøen til Kaliningrad ply ikke kun i bussen, men tog også.

færge tidsplan St. Petersburg - Kaliningrad

Færgen kører hele året rundt. Men om vinteren, når Østersøen normalt stormfulde, flyrejser gang om ugen. I løbet af sommeren navigation havet rejse mellem de to russiske havne bliver hyppigere. Især animeret transport under høj turistsæsonen. Passager jernbanevogne, er maskiner og gods i øjeblikket transporteres tre færge "Petersborg", "Baltiysk" og "Kingpin". Alle af skibet i den travle navigation gøre turen to eller tre gange om ugen. Vejen til yderligere og tager et gennemsnit på ikke mindre end 36 timer. Men ofte dyster Baltika ikke behage vinden, og rejsen er forsinket op til to dage. Ja, selvfølgelig vil det være hurtigere end at flyve. Men mange turister opfatter Ferry St. Petersburg - Kaliningrad, et foto, der ligner et billede af en oceandamper, som en mulighed for at lave en mini-cruise. Planlæg disse fartøjer ofte skiftende. Hvert forår at foretage nogle ændringer. Derfor på tilgængelighed og den nærmeste udgang fra havnene bør høres ved billetkontorer.

Betingelser om bord

"Baltiysk" - cargo færge. St. Petersburg - Kaliningrad - en lang rute, og Ferry kan bære kun tolv passagerer at bo i hytterne. De to-dages tur inde i bilen er ikke særlig behageligt. "Petersborg" færgen er mest tilpasset persontransport. På sine dæk er placeret ikke kun varer og biler. Alle tre af den øverste platform - det er kahytter på forskellig komfort niveau og dermed priserne. De billigste "senge" er i bunden af kabinen dæk. Denne hytte i den midterste række - de er ingen vinduer. Udgifterne til rejse er allerede inkluderet tre måltider om dagen. Den øverste dæk - såkaldt "Solar". Hvis vejret er gunstigt, kan du solbade på liggestole og tage et pust af havbrise.

til "Baltiysk" priser på ruten Sankt Petersborg - Kaliningrad

Ferry, som vi allerede har nævnt, kabinen byder kun tolv passagerer. Retninger (tre måltider inkluderet) til en værdi af 6100 og halvtreds rubler. Ekstra transportkøretøjer. Således i motorcyklen bliver nødt til at betale ti og et halvt tusind rubler, og til bilen - lige fra seksten til tyve-fem tusind. Ligeledes opført til transport af overdimensioneret bagage. Da skibet kun seks dobbelte kahytter til passagerer, mange bilister sende deres biler "uledsaget gods", mens de selv skal møde dem i Kaliningrad eller i St. Petersborg på flyet. Billigere priser for skibet "Kingpin".

Rejse i komfort

Passager færge Kaliningrad - St. Petersborg - det er en fantastisk mulighed for at se Amber kant uden et transitvisum gennem Litauen. Efter alt, når de køber en billet til at køre kun den interne pas af borger i Den Russiske Føderation. Selvfølgelig til færgen "Petersborg" nævne et krydstogtskib kan ikke. Alligevel kabinen, især på de øverste dæk, er meget komfortable. Tidligere, "Petersburg" færge flyvninger i Sortehavet, mellem Sevastopol og Novorossiysk, og kun sidste år blev overført til Østersøen. Denne sommer, mest sandsynligt, en ny rute vil blive indført. Færgen afgår fra Ust-Luga (Leningrad-regionen). Og følg straks i Sassnitz (Tyskland). Derefter vil skibet dreje til den side af Østersøen. Og så, fra Kaliningrad-regionen vil tage passagererne til St. Petersborg. Denne nye rute, selvfølgelig, vil glæde beboerne i byen på Neva, der har et pas med et Schengen-visum.

anmeldelser

Ikke mange turister måtte ride på et nyt skib på ruten Sankt Petersborg - Kaliningrad. Færgen, der flyttede til Østersøen for nylig. Men hvem havde, siger, at dobbelt og tredobbelt hytter er meget komfortabel og rent. Maden er godt ombord. Men hvis du har køresyge, ikke læne på maden. Baltic - hav uslebne og færgen under storme væsentligt shakes. Men rejsen er helt sikker, selv om det kan blive forsinket på grund af vejrforholdene.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.