TravelingRetninger

Zelenogorsk - St. Petersborg. Hvordan kommer man til Zelenogorsk? Zelenogorsk - St. Petersburg: afstanden

Zelenogorsk (St. Petersborg) er en af de mange byer i Rusland. Det er en kommune, der er en del af Resort District føderale byer - St. Petersborg. Indtil 50'erne forliget havde navnet Terioki. I øjeblikket Zelenogorsk er en klimatisk udvej. Det er beliggende på nordkysten af Den Finske Bugt i Østersøen.

Rusland, Sankt Petersborg Zelenogorsk. oversigt

I Zelenogorsk har en jernbanestation. Hun er på linjen, "St. Petersburg - Vyborg" - eller rettere, den halvtredsindstyvende kilometer tarmkanalen. Ifølge sidste års data fra den lokale befolkning ikke oversteg femten tusinde mennesker. Zelenogorsk er det mindste i antallet af indbyggere i byen indgår i sammensætningen af St. Petersborg.

Historiske oplysninger. Den første omtale

Terioki lille bygd var kendt allerede i det XVIII århundrede. Det var placeret i området, hvor Pearl åen faldt i Den Finske Bugt. Forliget blev betragtet fiskeri. Terioki vises først i skriftlige kilder om midten af det XVI århundrede. Vi taler om udførelsen af flere mennesker, der (angiveligt) var lokale smuglere. Det var efter ordre fra Gustav Vasa, der var dengang Kongen af Sverige. Antti fra Terioki var en af de tilskadekomne. På det tidspunkt, landsbyen bestod af tre bonde bedrifter, som har været genstand for beskatning. Allerede i den første halvdel af det XVII århundrede landsbyen bestod af omkring tredive værfter.

Terioki i kraft af det russiske imperium

Freden i Nystad blev underskrevet i 1721. Det markerede afslutningen på Den Store Nordiske Krig. Afregning Terioki og andre områder, der tilhører Gamle Finland, dukkede op i magt det russiske imperium. I fremtiden landsbyen var en del af Vyborskoy provinsen. Gennem Terioki foregik indlæg vej. I midten af det XVIII århundrede landsbyen bestod af et par dusin værfter. Også i sit område var en lille sæbefabrik. For hans tjeneste var ganske fire arbejdere.

Snart de lokale områder, en lang række forstæder. Dette skyldtes åbningen af jernbanen og opførelsen af den første station. Som et resultat, forliget voksede hurtigt. Om sommeren, sit medlemskab nummereret omkring ti tusinde mennesker. Beboere i St. Petersborg glade for at købe jord her og kom her for hele året. Den ortodokse kirke blev bygget i Terioki i 1880. To år senere, i landsbyen begyndte at fungere finsk skole. Et par år senere en skole for russisktalende børn blev bygget. Mens de har været designet kun tyve elever. I begyndelsen af det XX århundrede blev der åbnet en finsk skole, der er designet til at co-uddannelse af piger og drenge. Pædagogisk fastsatte periode fem klasser. Mens der i det område af landsbyen beboet af omkring tre tusinde mennesker. Mange af dem var russisk. Terioki blevet en af de største forstadsområder, som var placeret på det område af Den Finske Bugt. Forliget, som i normale tider, levede kun et par tusinde lokale, indeholder mere end 50 000 turister om sommeren. Kun i Terioki var der omkring tusind forstadsområder. Senere viste der sig en telefoncentral, posthus, telegraf, elektricitet, finsk og russisk forretninger. Railroad forbundet landsbyen med St. Petersborg. Den fandt sted på daglig basis med et dusin tog. sten - i stedet for det gamle træ stationen blev bygget nyt. Dens design er involveret finske arkitekt ved navn Bruno Granholm.

beslaglæggelse af territorium

I foråret 1918 mistede Rusland Terioki landsby. Han var domineret af Finland. Underskrivelsen af en fredsaftale Tarturskogo markerede grænsen mellem staterne. Det var placeret på søster-floden. Under den borgerlige uroligheder Harbour Terioki anvendes til militære formål. Hun blev hjemsted base af vandfly og britiske torpedobåde, der deltog i angrebet Kronstadt. I de 30 år til at løse begyndte de finske myndigheder aktive opvågningsområder af udvej på kysten Terioki. En masse af sommerhuse blev renoveret i pensioner. I en kort tid, den udvej begyndte at genvinde popularitet, både i Finland selv, og i andre nordlige stater.

Funktion i USSR periode,

Efter den sovjetiske-finsk (Winter) War Terioki igen gik til Sovjetunionen. I foråret den 40. år, blev beslutningen truffet af de sovjetiske myndigheder om, hvordan man bruger denne kyst til oprettelse af sundheds-resort område. På denne særlige midler er blevet tildelt. Et år senere, i landsbyen fungerede tredive organisationer, som beskæftiger flere tusinde mennesker. Også Sanatorium blev åbnet og sommerhuse. I det 51 th år her kørte det første tog. skole blev bygget. For hans design af arkitekten ansvarlig AA Afonchenko. I den 65. år har det udviklet en ny masterplan for genopbygningen af Zelenogorsk. Dens forfatter var arkitekten NI Buldakov. Et par år senere et monument over Lenin blev åbnet i Komsomolsk park. Det blev oprettet med deltagelse af flere billedhuggere og arkitekter. Monumentet blev flyttet i Zelenogorsk (St. Petersborg) fra et andet sted. I sommeren '88, byen officielt optrådte ortodokse samfund. Hun bad om overførsel af sin ledelse af Kazan kirke. Udførelse af anmodningen er blevet godkendt af myndighederne.

aktuelle realiteter

Zalenogorsky distriktet blev dannet i 89 th år. Det administrative center var byen af samme navn. Regionen er dækket af de mange landsbyer Smolyachkovo at Repino. Samtidig blev Kazan ikonet for den Guds Moder givet til troende ved beslutningen af myndighederne. Distriktet blev opløst i 1994. Dens område blev medtaget i ferieområder i Leningrad-regionen. Flere år senere, Zelenogorsk (St. Petersborg) fik status af en separat bykommune. Samtidig fortsatte han med at være en del af Resort District. Lutherske kirke blev returneret til troende. Kirken blev fuldstændig rekonstrueret, det blev rekonstrueret klokketårn. Han arbejdede på projektet arkitekt A. V. Vasilev og ingeniør EM Grishina. På dette tidspunkt blev et monument af forsoning åbnet. Over det virkede billedhugger Arsen Avetsin. For flere år siden, blev den nye Yacht Club åbnede her. Omkring samme tid begyndte sit arbejde neuropsykiatrisk boarding.

Beliggenhed

Zelenogorsk (St. Petersborg) er placeret ved bredden af Den Finske Bugt. Det ligger i nærheden af transitruter. Det er kendt som Primorsky highway. Highway passerer i forskellige retninger:

  1. Mod øst - i St. Petersborg og Sestroretsk.
  2. Mod vest - til de ruter, der fører til Vyborg. Også på dette område er statsgrænsen af landet med Finland.

I nord, Zelenogorsk fungerende jernbane. På den sydlige retning af det er øverste motorvej. Det går til den østlige side forbi landsbyer beliggende nær kysten. Den centrale færdselsåre i byen ligger nord for Den Botniske Bugt. Det kaldes Lenin Avenue. Han går ud over Zelenogorsk og fører til talrige andre motorveje.

økonomiske aspekter

Dette område er ikke udført industrielle aktiviteter. Men i Zelenogorsk veludviklet inden for handel og offentlige catering. Byen har to store shopping og underholdning center. Der er tøj og mad markeder. Der er også mange forarbejdede varer og andre butikker drives restauranter, apoteker og forskellige caféer.

Hvordan kommer man til Zelenogorsk?

Byen har et netværk af offentlig transport, som er veludviklet. Også i Zelenogorsk drives kommerciel taxa. I alt har byen omkring tyve forskellige ruter. Udviklet forstæder område af Zelenogorsk - St. Petersborg. Afstanden mellem byerne i størrelsesordenen 50 km. Forbinde dem pendlerruter (fx med en metrostation). Blandt dem: "Civil Prospect", "Old Village", "Prospect af oplysningstiden", "Black River" og "Ploshchad Lenina". Den passerer gennem byen jernbanen. Det går i retning af "Sankt Petersborg - Vyborg". I alt er der 51 tog. I Zelenogorsk kun én station, der bærer samme navn som byen. Der er aften, dagtimerne og tidlig morgen tog. Det anbefales at bruge de mest high-speed S-tog. I retning af "Sankt Petersborg - Zelenogorsk" tog bør være mindst en time. Hun går på 21:36. Præparatet Zelenogorsk ankommer til 22:15. Der er også et tog, som du kan tage, hvis du ønsker at tilbringe den maksimale tid i transit. I retning af "Sankt Petersborg - Zelenogorsk" tognummer 6186/6044 bør være 1 time 28 minutter. Denne sammensætning gør stien 16 stopper. For at komme til byen, kan du også tage bussen "Zelenogorsk, Saint-Petersburg" (№ 211). Han går fra stationen. m. "Black River".

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.