TravelingRetninger

Hvad Dolphinarium i Sevastopol? Vi lærer!

Jeg vil gerne præsentere en sommerferie? I varmt vejr, besøger kun én tanke - om, hvor gå til en svømmetur, men den sædvanlige badning i en flod eller sø synes ikke interessant og lang trætte. Så den direkte vej til Sevastopol delfinarium. Der kan du ikke kun nyde et tryk på vandet, men også se på udførelsen af havdyr, og selv svømme med dem i rent vand.

Hvorfor skal du besøge denne vidunderlige sted?

Således Dolphinarium i Sevastopol ... Af den måde, han er ikke engang en af bare to. Hvorfor er det værd at komme tilbage? Der er ikke én, men flere årsager. For det første er Sevastopol placeret på havet og delfiner, der lever der, dyrket i deres naturlige havmiljø, så velkendte og mere afslappet føler. For det andet, det er en god grund til at besøge den smukke by på kysten. Og for lokalbefolkningen Dolphinarium i Sevastopol (den ene af dem, der i Artbuhte) selv tilbyder en 50% rabat!

Måske den bedste service af ikke helt normalt pulje er delfinen. Dens essens ligger i at kommunikere med delfiner, som det fremgår af titlen. Denne tidsfordriv er nyttig i, at under et møde i terapi en person oplever positive følelser, der hjælper ham komme ud af en lang række sygdomme. Delfiner er meget venlige og venligt stemt over for mennesker. De ser frem til at høre, fordi det ikke behøver at være mindre end menneske. Er fordelene ved ultralydsbølger, hvorigennem pattedyr kommunikere med hinanden.

Delfinarium i Cossack Bay

Denne service tilbyder ikke én delfinarium i Sevastopol, men to. Den ene er placeret i Artbuhte, og den anden - i Cossack Bay. Hver af dem ville koste flere detaljer. I princippet både i den ene og i det andet tilbud om at svømme med delfiner. Men Artbuhte kan også se talen af dyr, mens disse tjenester ikke tilbyder anden Dolphinarium. Cossack bay (Sevastopol) - Beliggenhed stat Oceanarium i Ukraine. Der har været mere end 15 år udført forskning på området for delfinen. Og ikke uden succes. Siden begyndelsen af undersøgelser, der allerede har modtaget adskillige konfirmationer forbedringer, der bringer denne form for behandling.

Delfinarium i Sevastopol, som er beliggende i Cossack Bay, tilbyder en række programmer, der tager sigte på rehabilitering. Fordelene ved at være i den helbredende saltvand, samt svømning og socialt samvær med dyrene vil være uundværlig og umiddelbar. Sessions holdes under vejledning af læger, psykologer og animalske trænere.

I sommersæsonen, der varer fra juni til september, den Dolphinarium er en udendørs indstilling. Og siden oktober, handlingen flytter til puljen under taget. Men hvad er bemærkelsesværdigt - det er også havvand.

Udstyret delphinarium nyeste teknologi, hvorved temperaturen holdes konstant i nærheden af 25 grader i poolen. Desuden er den vandbehandling udføres kontinuerligt ved hjælp af et specielt nyt system.

Delfinarium i Artbuhte

Men se på opførelser af delfiner i Cossack Bay umulige. Det bliver nødt til at gå til Artbuhte. Der er hav indbyggere gerne vise deres kunst. Kast med dem professionelle coaches. Total personale delfinarium mere end 30 personer.

Af den måde, hvor delfiner er i meget sikre forhold for dem. Så behøver de ikke bor i almindelig havvand. I den pulje, hvor de bor, er udstyret med et specielt filter, der holder vandet rent og det ønskede indhold af sporstoffer i det.

Af den måde, i tjeneste hos den delfin Artbuhte også. Der kan du svømme med dyrene i poolen med en dybde på 5 meter. Derfor er evnen til at svømme er en skal besøge delfinarium. Og børnene gå til dem kun fra en alder af fem. På grundlag af komplekset har et forskningsinstitut, og et andet center, hvor levering af pleje for patienter med hvaler og delfiner.

billetpriser

Hvis der alligevel, besluttede at besøge delfinarium på Sevastopol, kan prisen overraske. Adgang til præsentationen vil koste 400 rubler for voksne og 200 rubler for børn. Men svømning med delfiner vil koste lidt dyrere, i 5 minutter bliver nødt til at betale 2 tusind. Rubler.

Så meget for den delfinarium i Artbuhte. Hvis, så priserne er en smule anderledes at tale om den anden, som ligger i Cossack Bay. 8 minutter i puljen med delfinen bliver nødt til at betale en tusind rubler.

konklusion

Derfor, hvis målet - at tilbringe deres ferie aktivt og rentabelt, skal du gå til Sevastopol. Dolphinarium (Artbuhta) tilbyder fantastiske tjenester, som du kan finde i andre byer, men ingen kan prale den samme oplevelse med besøgende, og naturligvis med delfiner.

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.