Kunst og underholdningFilm

Den smukkeste skuespillerinde i verden: Top 3

Kvindelig skønhed er i stand til at skabe en virkelig store ting. I en verden af rigtig mange virkelig smukke kvinder. Men for at se hver af dem ingen kan. Men pigerne, hvis ansigter er konstant vises på tv-skærmen kan være genstand for en grundig vurdering. Selvfølgelig fjollet at sige, at der kun er én den smukkeste skuespillerinde i verden, og nej det ikke overgå. Hver person har forskellige smag, og enhver bedømmelse er altid subjektive i alle henseender. Denne liste ser på tre charmerende, karismatiske og strålende skuespillerinder, der retmæssigt kan ikke kun komme ind på listen over "mest smukke skuespillerinder i verden", men også den første til at finde sted der.

1. Andzhelina Dzholi. Der er dem, der mener, at det er standarden for skønhed, der er dem, der ikke kan lide det. Men at sige, at denne kvinde har en middelmådig udseende, det er simpelthen umuligt. I løbet af sin karriere har hun været genstand ændrer sit image. På skærmen optrådte hun før os og blond, og brune hår, og brændende brunette. Alt andet, Jolie har også en perfekt figur, som gentagne gange udsættes i film. Ud over den smukke udseende, hendes fremragende skuespil talent. Hendes filmografi er både komedie og thrillere. Det rummer udmærket på skærmen alle de følelser og oplevelser. Nu er de fleste af malerierne Angelina spiller ikke en alvorlig dramatiske roller, som det var i begyndelsen af sin karriere. Få mindst en biografisk film om det hårde liv af en supermodel, "Jia" eller tape på indre verden af kvinder, der er tvunget til at svælge i et psykiatrisk hospital, "Girl, Interrupted". Udover den skønhed og talent, Jolie har også den venligste hjerte. Alle kender hendes kærlighed til sine børn og konstant velgørenhed. Det er bemærkelsesværdigt, at det ikke er bare at give penge, men også rejser til forskellige lande med en lav levestandard, kommunikere med mennesker og forsøge at hjælpe dem. For alle disse kvaliteter Andzheline Dzholi tildele titlen "den smukkeste skuespillerinde."

2. Natalie Portman. Pige med en romantisk udseende og bløde ansigtstræk. Alt ophørt med at tvivle hendes skønhed efter filmen «V - for Vendetta', hvor hun barberede nalyso. Natalie udseende det måske den eneste sejr. Portman begyndte sin skuespillerkarriere tidligt, men med den hurtige take-off. Hendes rolle i kulten "Leone" bragte hende stor succes og popularitet i hele verden. Mange har spekuleret på, hvordan denne lille pige er i stand til at vise sådanne dybe følelser og følelser. Mange troede denne rolle bedre i hendes skuespillerkarriere indtil skærmene psykologiske thriller Darren Aronofsky "Black Swan", en rolle som blev Oscar-vindende for hende. Som regel er det optrådte som Natalie i filmene som en dramatisk skuespillerinde. Men efter filmen "No Strings Attached" alle forstod, at det er smukt og i komedien genre. For mange Natalie Portman - den smukkeste skuespillerinde, er forskellig fra alle oprigtighed og raffinement.

3. Penelope Cruz. Fuldender vores trio af varmt og karismatisk Penelope. Dens udseende er fuld af vildskab og lidenskab. I løbet af sin karriere, hun er indbegrebet af billedet en række tegn. Mange tror, at den bedste måde hun formår at spille lidt ubalanceret, eller endda skøre piger, for eksempel i "gotiske" film eller "Vicky Cristina Barcelona". Der var en tid, hvor mange har sammenlignet det med Salma Hayek, men efter udgivelsen af billeder af "Bandidas" alle kom den erkendelse, at Cruz er meget mere charmerende end hun er. Penelope ofte topper listen over "De smukkeste film skuespillerinder." Det kombinerer perfekt undervisning af børn og karriere. Selv under indspilningen af "Pirates of the Caribbean" Cruz var gravid, og alle større planer for hendes søster udskiftes.

ASIC af de tre kvinder i verden er mange andre, hvis handler talent eller ser ikke værre end præsenteret. Eva Green, Scarlett Johansson, Monika Beluchchi - alle af dem er værdige til titlen "Den smukkeste skuespillerinde."

Similar articles

 

 

 

 

Trending Now

 

 

 

 

Newest

Copyright © 2018 atomiyme.com. Theme powered by WordPress.